- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
A sztori az olyan amilyen, ízlések és pofonok, de a hoyo játékoknál mindig is szófosásuk van a szereplőknek itt is és genshinben is. Ezért még a jó sztori is lehet túlságosan elnyújtott, és már-már élvezhtetetlen. Szerintem se túl jó a mostani sztori, próbál színes lenni, de engem se tudott annyira megfogni. Érdekel hova fut ki majd, de amúgy most is csak túl akarok lenni rajta, nincs bennem semmi izgalom mi fog történni. Azért azt díjazom, hogy itt a szereplőknek nincs plot-armor-ja, vagyis vannak akik elhullanak.
Annyira azért én nem érzem vészesnek az új karaktereket se, egyiknek se szereztem be saját LC-ját, de mindegyikük jól elvan. Az tény, hogy nagyon sokat számít a saját LC, de anélkül is megoldható minden. BP-t azért érdemes megvenni, onnan is jön ugye minden hónapban 4*-os remembrance LC ha azt választod, én is azzal hidalom át. BP nélkül valóban nehéz ügy. -
Sordoran
addikt
Nem néztem utána, de itt bizony a powercreep erős, szóval nem lehet megragadni régi karaktereknél. Amennyiben az újak pedig nem azt a stílust képviselik amit szeretsz (írásod alapján neked a dot), akkor az szívás. Én szerencsére tudtam alkalmazkodni, dot team után jött super break Firefly-al, majd most The Herta-s csapattal tolom.
Na és itt jön a probléma nálam is, mert Castorice kell, és szeretném jól használni, így viszont az erős teamcomp függősége miatt sok karaktert kell szereznem:
- Miatta rá "kellett" mennem, pedig skippelni akartam Tribbie-t, jó support lesz.
- Jön maga Castorice, ő rá még telni fog.
- Tudtam hogy 3.x alatt sok karakternek lesz erős support Sunday, de kihagytam mert nem volt szimpatikus, Viszont most mégis érdemes lesz rámenni rerun-kor.
- Nem lenne rossz új healer is, Hyacine ideális, szimpatikus is, csak ugye még egy új karakter...
Valamint ha ez mind nem lenne elég, akkor Cipher is nagyon bejön (cica!).
Röviden egy karaktert még biztos ki tudok szedni (ez lesz maga Castorice), de Sunday rerun (nem tudni mikor jön) és a 3.3-ban érkező Hyacine még kérdőjeles. Mindezek után, ha egyáltalán sikerül őket megszerezni, Cipher már jutalom lenne.Maga a 3.x sztori amúgy nálam se túl érdekes, de penacony se vett le a lábamról. Én is 2-3 héttel új patch indulása után jutok csak végére sztorinak, korábban én is ugrottam rá rögtön, és legkésőbb első hétvégén végére is értem.
-
Sordoran
addikt
Ez mondjuk valóban probléma lehet. Az LC hiány nálam is hamar kibukott, a BattlePass megvétele "mentett" meg. Sunday-t pedig eredetileg nem akartam beszerezni, de így rá kell mennem rerun-kor. Hacsak nem kapunk egy másik/jobb (lehetőleg csinos női
) supportot a summonerekhez. Csupán Aglaea miatt amúgy nem is érdekelne annyira, beérném az új Trailblazer-rel helyette, de Castorice-ből ki akarom hozni amit lehet.
-
Sordoran
addikt
Fugue subDPS, nincs értelme ha nincs mellé egy fő break dps-ed. Firefly vagy Boothill-t szerezd be és akkor már jó lesz. Nekem is megvan Seele, de lemaradt nagyon, Kafka megszerzése után már elő se vettem többet. Pedig ott lenne egy teljes mono-quantum csapat neki, Silver Wolf, Fu Xuan, Sparkle. Talán a 3.2-ben érkező Seele 2.0 által lesz nekik értelmük.
Én két fő csapatom elég pusztító azért, de jó lenne bővíteni repertoárt, ezért bízom mostani The Herta köré épülendő Erudation teambe, kell a változatosság.
Jelenleg:
- Acheron, Kafka, Black Swan, Huohuo
- Firefly, Fugue, Ruan Mei, Lingsha -
Sordoran
addikt
Herta ingyen is megszerezhető, most The Herta van banneren.
Hétfőig én nem is terveztem mást, de aztán ránéztem hogy The Herta milyen csapattal jó, és ott ugye Jade ajánlott, Robin és Lingsha pedig már megvan. Jade-et is meg akartam szerezni mikor bejött, de ott nem éreztem akkor még hogy hol tudnám hasznosítani, és Firefly miatt spóroltam. Most viszont ugye 3.2-ig nincs más tervben így nyugodt szívvel rámehettem, főleg hogy korán jött The Herta. Feixiao szintén már megvan, phase 2-ben pedig Boothill nem kell, Robin és Silver Wolf pedig szintén zsebben már, így tényleg nyugodtan lehetek.
Egyedül akkor megyek talán rá Aglaea-ra, ha kijön a 3.2-es karakterek bemutatása, és ott se kell senki. Viszont ha leakek igazak, akkor ez nem így lesz, és lesz must have karakter már 3.2-ben. -
Sordoran
addikt
Köszi, én most a szokottól eltérően már rögtön reggel toltam a ticketeket.
És bizony nagyon pozitívan tudtam zárni. Már rögtön az első 10-esben csillant az arany, és jött The Herta. Utána átugrottam Jade bannerjére, és bár nála kellett jópár 10-est tolni, de ott is bejött az 50%. Gyors fejlesztettem őket, lett egy 10-es pull-ra elegendő standard ticket, ott pedig a nihility LC lett meg. Most pedig banner ügyileg 3.2-ig kivárok, se Aglaea nem győzött meg annyira, se Tribbie, se Mydei.
Sztorinak este nekivágok, de lehet én is csak a hétvégén fogok tudni végére érni. -
Sordoran
addikt
Először Ruan Mei-t nem akartam kihúzni, de aztán már annyiran írták (valóban 2.0 előtt), hogy erős support, hogy végül beadtam a derekam. Már akkor szépen belesimult a Jingliu csapatomba, de valóban most Firefly-al teljesedett ki. Érdekes módon nekem Fei-el nem akar működni, pontosabban nem tudom hol/mit rontok el, de Feixiao nem hozza a számokat.
-
Clara LC nekem is megvan, már nem tudom mikor esett, de 75/25-öt buktam vele, az tuti.
Azt hiszem utána kezdtem el dühből használni Clara-t, és végül használatban maradt.Sunday nekem sajna felejtős, mert nincs meg Firefly (viszont az ideális Firefly csapatból mindenki más igen: Gallagher, Ruan Mei E1 és Imaginary MC), úgyhogy "muszáj" rámennem a rerun-kor. Himeko-t használom Fire DPS-nek, de Pure Fiction-ön kívül nem az igazi valahogy nekem.
És csak 88 wishem van. -
Sordoran
addikt
Én se tudtam megállni, és kiszedtem Robin-t. Szerencsére viszonylag korán jött (kb. 50 húzás, és nyert 50/50), szóval Lingsha is kis szerencsével meglesz még. Jelenlegi terveim szerint ha bejön, akkor kiszedem Lingsha-t, majd megvárom hogy mi jön Rappa után (még patch vége előtt promozni fogják közösségi felületeken), és ennek függvényében lehet rámegyek majd Topaz-ra. Bár most még a Feixiao/Robin/Topaz/Aventurine csapat a jó Feixiao-nak, de szerintem utóbbi helyére Lingsha is jó lehet, mivel ő is follow-up attackos.
A Luka eventet letoltam, hát elég sok volt a duma, viszont tetszett hogy lehetőség volt sok karaktert kipróbálni trial-ban, köztük Lingsha-t is aki még csak jövőhéttel lesz elérhető amúgy. A dizájn-ja tetszik, és a healjét is elégségesnek tartom, szóval továbbra is meg akarom szerezni.
Addig is élvezem a Firefly/Harmony Trailblazer/Ruan Mei/Gallagher csapatot. Kissé már untam Acheron hyper carry teamet.
-
Szerintem is túl gyorsan jön túl sok új karakter (ha erre gondoltál), de én meg rájöttem, hogy a legtöbb új karit el lehet engedni simán.
Most is kapunk 1 új ingyenes karit, March Hunt variánsát, és rohadt fun, és többféle csapatba is bele lehet rakni, így én most Őt építgetem, elvagyok vele teljesen.Ruan Meit beszereztem végre, azóta 41 wish-t tudtam összekaparni csak, ami semmire sem elég, de most nem is kell mire. Lehet kb. Acheron konstira fogok gyűjteni, mert az a karakter még mindig poén.
#150consono: Nálam Wuthering Waves még pörög, szeretem. ZZZ egy (rossz) vicc szerintem, hamar dobtam.
-
ldave
félisten
Hopp, most látom csak hogy ezt a félkész hozzászólást elküldtem
Szóval igen, egészen a Black Swan + Kafka kombóig Seelére épült a csapat, amivel játszottam, szóval emiatt is kezdtem el neki a mono quantum dolgot. Alap dolgokra (farmolás, sim worldök) jól is megy, de Pure Fictionban és MoC-ban azért elvérzik ez a csapat nekem megfelelő relicek hiányában.
Eldöntöttem, hogy most beletolom a ticketeket és jadeket Acheronba, annyi van, hogy a karakter meglegyen, az LC-je már kérdéses. Sajna nincs nagyon alternatívám.
-
-
Sordoran
addikt
Nem egyszerű jól taktikázni, nekem is kellene Fu Xuan. Viszont Robin is erős supportnak ígérkezik, valamint jönni fog Acheron-nak egy dedikált supportja, és Sam is várhatóan. Utóbbi kettő még képlékeny mikor, de Robin és Fu Xuan rerun 2.2-ben várható.
Nekem megvan Jingliu is, és szeretem, erős, de azért nah. Acheron-t többre tartom. Annyi, hogy utóbbinak nagyon kell a saját LC.
-
Sordoran
addikt
Még nincs saját csapata, csak beraktam Ruan Mei helyére Kafka és Black Swan mellé. Tényleg erős, én nem bántam meg, hogy kihúztam, saját fegyverével. Beállítottam a "kirakatba", aki akarja vigye tőlem supportnak. Relic-ekben még van mit csiszolnom rajta, de amúgy elég decens (E0S1, minden talent kihúzva).
-
Sordoran
addikt
Tudom sokan szeretik Loucha-t, de nekem elég Huohuo is healer szerepre, így szerencsére most is ki tudom hagyni.
Annak jó Sparkle akinek van Seele, illetve mono quantum csapatot akar kiépíteni. Viszont itt még nekem fel kéne húzni healnek Lynx-et, mivel nincs Fu Xuan. Emiatt pedig Sparkle is félbe lett hagyva. Látom benne a potenciált, de ő kevésbé univerzális mint Ruan Mei.
Acheron-t is kell még bőven építeni, relic-ekben se áll annyira jól, és csapatát is össze kell rakni. Addig valami hibrid megoldát csinálok majd, pl. elvileg életképes lenne egy Archeron - Kafka - Black Swan - Huohuo összeállítás is. (Ruan Mei helyére raknám) -
Akkor egyelőre eddig nekem nincs nagyon szerencsém ebben a játékban.
Viszont cserébe nagyon bejön az egész játék!
Kb. 6-7 hónap kihagyás után benéztem a Genshin-be is pár napja, és sokkolt, mennyire borzalmasan néznek ki az új karakterek (egyéni vélemény), akik a 4.0 óta jöttek.
És még a régi karaktereken is meglepődtem, akiket szeretek, hogy a Honkai design szempontból számomra a földbe döngöli a Genshin majdnem teljes brigádját.
Nagyon úgy tűnik, hogy a Honkait fogom tolni napi szinten, sok minden más miatt is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest