- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Most engem is felhúzott a játék a szóf.sásos sztorivezetésével. Igaz magamra vessek, hogy későn álltam neki, és hogy feloldjam a heti boss-t még reset előtt, vasárnap este 11kor még ott csépeltem hogy meglegyen a heti 3 run rajta. Sok szövegelést gyorsan átugrottam, néha el se olvastam, de ez már rájuk negatív hogy még így is értettem mi történik (túlbonyolítják, túlmagyarázzák dolgokat), de amit nem értettem, azt anélkül se érteném. Lealábbis én úgy érzem túl sok nevet, kifejezést kellene megjegyezni. Nagyon szerteágazó a világ, és feleslegesen sok dolgot visznek bele.
A Genshin amúgy másik véglet, ott pedig sok részletet csak mellékküldetésekben, a világ felfedezése közben látunk, így aki csak fősztorira megy, annak rengeteg elmélet totál képzavar.Cserébe ott is szóf.sás van.
-
Sordoran
addikt
A sztori az olyan amilyen, ízlések és pofonok, de a hoyo játékoknál mindig is szófosásuk van a szereplőknek itt is és genshinben is. Ezért még a jó sztori is lehet túlságosan elnyújtott, és már-már élvezhtetetlen. Szerintem se túl jó a mostani sztori, próbál színes lenni, de engem se tudott annyira megfogni. Érdekel hova fut ki majd, de amúgy most is csak túl akarok lenni rajta, nincs bennem semmi izgalom mi fog történni. Azért azt díjazom, hogy itt a szereplőknek nincs plot-armor-ja, vagyis vannak akik elhullanak.
Annyira azért én nem érzem vészesnek az új karaktereket se, egyiknek se szereztem be saját LC-ját, de mindegyikük jól elvan. Az tény, hogy nagyon sokat számít a saját LC, de anélkül is megoldható minden. BP-t azért érdemes megvenni, onnan is jön ugye minden hónapban 4*-os remembrance LC ha azt választod, én is azzal hidalom át. BP nélkül valóban nehéz ügy. -
Sordoran
addikt
Tegnap megjött a 3.3 frissítés, szokásos jóságokkal:
- Új sztori küldetés
- 2 új 5* karakter
- Új terület
- Új heti boss
- és egyéb szokásos dolgok: eventek, ingyen pull, kisebb módosítások stb.
Angol szinkronnal játszóknak érdekes lehet, hogy a Trailblazer szinkronhangját lecserélték, és így már az új formájának is van hangja.Bár annyira nem fogott meg, inkább volt poén mint menő, de úgy voltam vele ha erős lesz és hasznos valamelyik csapatomba, akkor kihúzom Hyacine-t. Nos, az lett, Castorice-hez passzol (trialban kipróbálhatóak együtt). Egész sokáig húzta magát, aztán buktam is 50/50-et, de azután következő 10-esből jött, sőt, lényegében az első pull volt Clara után.
Phase 2-ben érkező Cipher is poén karakter inkább, de ő jobban bejön, szóval rá is rá fogok menni.Kicsit előre is tekintek már 3.4-re, hogy tudjam menedzselni erőforrásaimat:
Phainon: Elég menő animációi lesznek, ha erős lesz talán teszek vele egy próbát. Nincs még jó physical dps-em, így hasznos lenne.
Saber: Kicsit csalódás, elég fapados az animációja. Mivel anime-t nem követem amiből jön, így nincs sok kötődésem hozzá, így esélyes a skip. (collab karaktert nem hiszem hogy erőssé tesznek)
Archer: Ingyen jön, így kockázatmentes, amúgy Saber-hez hasonlóan szintén fapados animációt kap. -
Sordoran
addikt
válasz
ChPessimist #228 üzenetére
Megpróbálok mindenre válaszolni:
- A játék elején még annyira nem számít ki mennyire jó, end game mércével nézve lvl60-ig bárki húzható nyugodtan, az a nyersanyag mennyiség később könnyen összeszedhető (pótolható). Az 5* karakterek (narancsos háttér) értelemszerűen erősebbek jellemzően, azokra érdemes több figyelmet fordítani. A tieid közül Bronya az aki igazán jó, de mivel support így kell mellé jó sebzésosztó. Viszont inkább gyűjts még karaktert, jelenleg aki tetszik azt húzd.
- Az Interastral Peace Guide-ot felnyitod, ott a Daily Trainingen vannak a kvázi napi feladatok. Elérsz 500 pontot azzal letudva. Második fülön (Survival Index) pedig felül megjelenik a Trailblaze Power, amiből maximum 300 lehet egyszerre (300/300-at mutat ha tele), ez az energy system alapja. Ha kijelölsz a Build Target-nél egy karaktert akkor láthatod mi kell a fejlesztéséhez. De alatta magad is kiválaszthatod mit akarsz gyűjteni. A 3. és 4. fül már end game, azzal nem kell annyira foglalkoznod még. (illetve ha elérhető a Simulated Universe 3. fülön, ott fel lehet oldani az Ornamentek helyét, azt érdemes majd megcsinálni hogy tudd a karaktert építeni)
- Normal (szürke) passok elkölthetőek bármikor, de azokat soha ne vedd külön. Ha kapsz itt-ott jutalomból akkor jó, de ne vásárolj. (kivétel a havi 5db limites boltból). Az arany ticket az ami értékes, 3 hetente megújul a bannere, jellemzően egy új és egy régebbi karaktert lehet ezeken megszerezni. Van trial ahol kipróbálhatóak az aktuálisan megszerezhető karakterek, érdemes megnézni őket, és ha valaki tetszik arra rámenni.Remélem tudtam segíteni, 2 éve letudtam kezdő köröket így ennyit tudok átadni. Haladj sztorival, old fel a funkciókat, lehetőségeket, és hajrá!
-
Sordoran
addikt
válasz
ChPessimist #226 üzenetére
Jah, valamiért úgy értettem hogy a sztorival már kész vagy, de akkor még bőven van mit csinálni. Élvezd ki míg vannak küldetések, pörög a sztori, utána unalmasabb már a napi kötelező köröket futni.
-
Sordoran
addikt
válasz
ChPessimist #224 üzenetére
Szia!
Itt is lényegében a karakterek csiszolása, fejlesztése a lényeg, valamint ami nagyobb kihívás:
- Forgotten Hall
- Pure Fiction
- Apocalyptic Shadow
Ezen felül eventek jönnek itt is, azokat csinálom, elintézem napikat és várom új patchet az új sztorival (és új karakterrel). Mivel nem open world, így a felfedezés jóval soványabb itt, de számomra nem probléma mivel már Genshinbe is régóta nem fedezem fel új területeket teljesen. -
Sordoran
addikt
Koncert végéről lemaradtam, de majd pótlom. Tényleg jó volt, bár nekem a Genshin zenéi élvezetesebbek. A Fate collab annyira nem áll közel hozzám, csak hallomásból ismerem sorozatot, de egyértelmű hogy a nem ingyenes karakter, Saber kellene.
Azt érdemes észben tartani, hogy az ő bannere nem fog osztozni az event bannerek pity-jén. Vagyis nulláról indul mindenki rajta.
Én várom hova fog kifutni a mostani sztori, elvileg ez jóval tovább tart majd (mármint szét lesz húzva), vagyis a fate collab patch csak köztes pihenő lesz. Ennek ellenére azért nem rágom rajta a körmöm, de merészebben bánik a karakterekkel itt a hoyo (R.I.P. ennek meg annak)
-
Sordoran
addikt
válasz
nonsen5e #214 üzenetére
Én is nagyon lelkes voltam anno Seele-re, és ő volt első 5* karakterem játék indulásakor, szerettem is. Viszont nagyon túlnőttek rajta mára, és pont egyik legnagyobb poén most hogy Castorice érkezésével lényegében feledésbe merült (Castorice az "első" quantum kaszás karakter
).
Én egyedül Blade-t raktam be standardba, mivel ő hiányzik a 3 közül, majd meglátom kiesik-e. Castorice-t behúzom majd, és Loucha-t is.Viszont már jött ki leak videó Cipher-ről is következő patchből, aki szintén quantum dps lesz, háááát nagyon cuki és poén az animációja, de nem olyan menő mint Castorice. A healer csaj pedig az egyszarvúval számomra béna. Tényleg egy rózsaszín Barbara (Genshinből). Ha csak nem lesz broken healer, akkor ő kimarad. Cipher viszont kell.
-
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #211 üzenetére
Ha jól értettem, kapunk egy arany bigyót, amivel kiváltható Ruan Mei vagy Luocha. Viszont nem kötelező választani most köztük, később más karakterek is csatlakoznak hozzájuk akik kiválthatóak lesznek. Az arany bizgentyű pedig szerezhető továbbiakban is: minden 5* karakter ami már E6-os, az újabb húzásra ad egy ezüst bizgentyűt, és 2 db ezüstből lesz egy arany.
Röviden, most egy ingyen 5* karakter, de a jövőben is szerezhető azoknak akiknek kétszer megy E6 fölé egy 5* karakter. Valamint gyanítom évente kapunk majd így évforduló alkalmából is mindig majd egy aranyat. -
Sordoran
addikt
El leszünk kényeztetve 3.2-ben azért. 30 ingyen pull, egy ingyenes 5* karakter, választható standard pool, ezek azért kellemes meglepetések.
Loucha-ra nem mentem volna rá, pedig jelenleg ő talán legjobb healer Castorice mellé, szóval ez nagyon kellemes meglepetés, hogy ingyen meg tudom szerezni. -
Sordoran
addikt
Nem néztem utána, de itt bizony a powercreep erős, szóval nem lehet megragadni régi karaktereknél. Amennyiben az újak pedig nem azt a stílust képviselik amit szeretsz (írásod alapján neked a dot), akkor az szívás. Én szerencsére tudtam alkalmazkodni, dot team után jött super break Firefly-al, majd most The Herta-s csapattal tolom.
Na és itt jön a probléma nálam is, mert Castorice kell, és szeretném jól használni, így viszont az erős teamcomp függősége miatt sok karaktert kell szereznem:
- Miatta rá "kellett" mennem, pedig skippelni akartam Tribbie-t, jó support lesz.
- Jön maga Castorice, ő rá még telni fog.
- Tudtam hogy 3.x alatt sok karakternek lesz erős support Sunday, de kihagytam mert nem volt szimpatikus, Viszont most mégis érdemes lesz rámenni rerun-kor.
- Nem lenne rossz új healer is, Hyacine ideális, szimpatikus is, csak ugye még egy új karakter...
Valamint ha ez mind nem lenne elég, akkor Cipher is nagyon bejön (cica!).
Röviden egy karaktert még biztos ki tudok szedni (ez lesz maga Castorice), de Sunday rerun (nem tudni mikor jön) és a 3.3-ban érkező Hyacine még kérdőjeles. Mindezek után, ha egyáltalán sikerül őket megszerezni, Cipher már jutalom lenne.Maga a 3.x sztori amúgy nálam se túl érdekes, de penacony se vett le a lábamról. Én is 2-3 héttel új patch indulása után jutok csak végére sztorinak, korábban én is ugrottam rá rögtön, és legkésőbb első hétvégén végére is értem.
-
Sordoran
addikt
Ez mondjuk valóban probléma lehet. Az LC hiány nálam is hamar kibukott, a BattlePass megvétele "mentett" meg. Sunday-t pedig eredetileg nem akartam beszerezni, de így rá kell mennem rerun-kor. Hacsak nem kapunk egy másik/jobb (lehetőleg csinos női
) supportot a summonerekhez. Csupán Aglaea miatt amúgy nem is érdekelne annyira, beérném az új Trailblazer-rel helyette, de Castorice-ből ki akarom hozni amit lehet.
-
Sordoran
addikt
Nekem pont ideális, nálam is hamar megvannak napi dolgok, és én is hétvégén tolom nagyobb kontetet, de ezt az időt ki is tölti. Nálam párhuzamosan a genshin megy még, és kettő közül a HSR az érdekesebb most.
Most nagyon várom Castorice-t, bár félek hogy ideális csapatába kellene olyan majd aki nincs meg, és nem is akarnám amúgy megszerezni. Most is rámentem még Aglaea-ra, és látom hogy bizony kell Sunday is majd ide. Bár előre tudni lehetett, hogy ő must have support lesz az új summonos karaktereknek. -
Sordoran
addikt
Fugue subDPS, nincs értelme ha nincs mellé egy fő break dps-ed. Firefly vagy Boothill-t szerezd be és akkor már jó lesz. Nekem is megvan Seele, de lemaradt nagyon, Kafka megszerzése után már elő se vettem többet. Pedig ott lenne egy teljes mono-quantum csapat neki, Silver Wolf, Fu Xuan, Sparkle. Talán a 3.2-ben érkező Seele 2.0 által lesz nekik értelmük.
Én két fő csapatom elég pusztító azért, de jó lenne bővíteni repertoárt, ezért bízom mostani The Herta köré épülendő Erudation teambe, kell a változatosság.
Jelenleg:
- Acheron, Kafka, Black Swan, Huohuo
- Firefly, Fugue, Ruan Mei, Lingsha -
Sordoran
addikt
Én kezdetek óta játszom, így nem meglepő ha nekem több karakter megvan. Amúgy egyszer a képlet:
Gyűjtögetés:
- minden nap belogolok, megcsinálom kötelezőket
- minden eventet megcsinálok
- end game kihívásokat is tolom, ezt genhsinben pl. hanyagolom, de itt elvagyok, pedig 3 db is van
+ BP és 30 napos nekem is megvanKöltekezés:
- csak olyan karakterre megyek rá aki tényleg kell, szimpatikus és van hozzá csapat, vagy tudok építeni köré
- eleinte rámentem LC-ra is 2-3 karakternél, de azt inkább hanyagolom, mert egy LC-vel kb. bukok egy karitNem rossz gondolat amúgy a summoner csapatra korán rámenni, én inkább kivárom hogy mi lesz felhozatal. Ha nekem is bejön, akkor majd rerun alkalmával pótlom.
-
Sordoran
addikt
Herta ingyen is megszerezhető, most The Herta van banneren.
Hétfőig én nem is terveztem mást, de aztán ránéztem hogy The Herta milyen csapattal jó, és ott ugye Jade ajánlott, Robin és Lingsha pedig már megvan. Jade-et is meg akartam szerezni mikor bejött, de ott nem éreztem akkor még hogy hol tudnám hasznosítani, és Firefly miatt spóroltam. Most viszont ugye 3.2-ig nincs más tervben így nyugodt szívvel rámehettem, főleg hogy korán jött The Herta. Feixiao szintén már megvan, phase 2-ben pedig Boothill nem kell, Robin és Silver Wolf pedig szintén zsebben már, így tényleg nyugodtan lehetek.
Egyedül akkor megyek talán rá Aglaea-ra, ha kijön a 3.2-es karakterek bemutatása, és ott se kell senki. Viszont ha leakek igazak, akkor ez nem így lesz, és lesz must have karakter már 3.2-ben. -
Sordoran
addikt
Köszi, én most a szokottól eltérően már rögtön reggel toltam a ticketeket.
És bizony nagyon pozitívan tudtam zárni. Már rögtön az első 10-esben csillant az arany, és jött The Herta. Utána átugrottam Jade bannerjére, és bár nála kellett jópár 10-est tolni, de ott is bejött az 50%. Gyors fejlesztettem őket, lett egy 10-es pull-ra elegendő standard ticket, ott pedig a nihility LC lett meg. Most pedig banner ügyileg 3.2-ig kivárok, se Aglaea nem győzött meg annyira, se Tribbie, se Mydei.
Sztorinak este nekivágok, de lehet én is csak a hétvégén fogok tudni végére érni. -
Sordoran
addikt
Először Ruan Mei-t nem akartam kihúzni, de aztán már annyiran írták (valóban 2.0 előtt), hogy erős support, hogy végül beadtam a derekam. Már akkor szépen belesimult a Jingliu csapatomba, de valóban most Firefly-al teljesedett ki. Érdekes módon nekem Fei-el nem akar működni, pontosabban nem tudom hol/mit rontok el, de Feixiao nem hozza a számokat.
-
Sordoran
addikt
Nekem már a legfőbb rostán nem megy át Sunday: nem szimpatikus.
E mellett ugye jön Fugue 3 hét múlva, majd 3.0-ban The Herta, mindkettő kell. Nem olvastam még utána ennek a summon mechanikának, de leak videók alapján látom hogy néz ki. Viszont előbb lássam mennyire életképes, legyen dps, majd utána jöhet hozzá support. -
Sordoran
addikt
Egyszer lesz ilyen is nyugi, persze kérdés hogy mikor és kivel.
Nekem emlékeim szerint olyan hogy egy tizesen belül jött volna 2db 5*-os nem volt, de 10 húzáson belül (talán 4) volt genshinben. Csak egymás utáni tizes volt, vagy solo húzás.Annyi spoilert lehetne adni, hogy a majomkodás véget ér most, vagy 2.7-ben folyt. köv.? Karakter leakek alapján ugye maradunk penacony, de nem akarok ott is majmokat kergetni.
-
Sordoran
addikt
Rappa szegény rosszkor jött. Erős rerun-ok jönnek, és cserébe ugye már tudjuk hogy jön 2.7-ben Sunday és Fugue. Mindkettőt sokan várták, így nekik (nekem is) könnyű kihagyni Rappa-t.
A majomkodás nekem is kicsit sok, örülök hogy lehet szarkasztikus, piszkálódós válaszokat adni küldetés alatt.Még nem értem végére, én is kis részletekben tolom, bár nem azért mert idegesít, szimplán nincs annyi időm.
-
Sordoran
addikt
Én se tudtam megállni, és kiszedtem Robin-t. Szerencsére viszonylag korán jött (kb. 50 húzás, és nyert 50/50), szóval Lingsha is kis szerencsével meglesz még. Jelenlegi terveim szerint ha bejön, akkor kiszedem Lingsha-t, majd megvárom hogy mi jön Rappa után (még patch vége előtt promozni fogják közösségi felületeken), és ennek függvényében lehet rámegyek majd Topaz-ra. Bár most még a Feixiao/Robin/Topaz/Aventurine csapat a jó Feixiao-nak, de szerintem utóbbi helyére Lingsha is jó lehet, mivel ő is follow-up attackos.
A Luka eventet letoltam, hát elég sok volt a duma, viszont tetszett hogy lehetőség volt sok karaktert kipróbálni trial-ban, köztük Lingsha-t is aki még csak jövőhéttel lesz elérhető amúgy. A dizájn-ja tetszik, és a healjét is elégségesnek tartom, szóval továbbra is meg akarom szerezni.
Addig is élvezem a Firefly/Harmony Trailblazer/Ruan Mei/Gallagher csapatot. Kissé már untam Acheron hyper carry teamet.
-
Sordoran
addikt
Engem elkapott a hype amit Feixiao köré kerítettek, és mivel kellett egy jó wind sebző (persze van Black Swan, de ő nihility teambe lightningok mellett van) így pörgettem rá. Sajna csak a 145. jegy lyukasztásra adta be, előtte benézett egy Bronya E1 még. Másik bajom vele, hogy nincs hozzá csapatom, a perfect csapatból nincs meg senki (se Topaz, se Robin, se Aventurine), így mindenképpen kompromisszumos lesz.
Patch második felében jön Lingsha, ő rá is húzni akarok, csak nem volt tervben hogy nem lesz szerencsém Feixiao-nál, így nem tudom lesz-e rá elég jade.Jön Rappa 2.6-ban, ő annyira nem fogott meg. Már genshines csoportban is írtam, hogy nekem ez a laza, hip-hop, grafiti stílus nem kenyerem, ott is ilyen karakterek jönnek most. Így őt lehet kihagyom, főleg annak jegyében, hogy 2.7-ről szóló leakek érdekesebb karaktereket prezentálnak (vagyis csak egyik érdekel, de ő nagyon).
-
Sordoran
addikt
Én is erre gondoltam, hogy nagyon sok karakter lesz így. Belegondolva amúgy genshin is így indult, ott is patchenként 2 új 5* jött és fokozatosan ritkultak. Itt is lassítani kellene majd. Tényleg simán kihagyhatóak, nekem pl. follow-up csapatom nincs még, és healből is csak Huohuo aki 5*-os, illetve pajzsos Gepard.
Most nyugisabb volt Acheron óta a helyzet nálam banner ügyileg, de 2.5-ből tervezem Feixiao és Lingsha megszerzését is. -
Sordoran
addikt
-
-
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #131 üzenetére
2 Nihility ajánlott hozzá, pl. Acheron + Pela + Silver Wolf + Gallagher.
-
-
Sordoran
addikt
Nem egyszerű jól taktikázni, nekem is kellene Fu Xuan. Viszont Robin is erős supportnak ígérkezik, valamint jönni fog Acheron-nak egy dedikált supportja, és Sam is várhatóan. Utóbbi kettő még képlékeny mikor, de Robin és Fu Xuan rerun 2.2-ben várható.
Nekem megvan Jingliu is, és szeretem, erős, de azért nah. Acheron-t többre tartom. Annyi, hogy utóbbinak nagyon kell a saját LC.
-
Sordoran
addikt
Még nincs saját csapata, csak beraktam Ruan Mei helyére Kafka és Black Swan mellé. Tényleg erős, én nem bántam meg, hogy kihúztam, saját fegyverével. Beállítottam a "kirakatba", aki akarja vigye tőlem supportnak. Relic-ekben még van mit csiszolnom rajta, de amúgy elég decens (E0S1, minden talent kihúzva).
-
Sordoran
addikt
Nem tudom mennyire számít jónak EZ a guide, de itt pont Gallagher az aki szinte minden csapat összeállításban ott van mellette. Emiatt én is örülök az E5-nek, csak hát nála még inkább sehol se járok előfarmolásban.
Nagyon sokan istenítik Loucha-t, és mikor event keretében magam is tudtam használni nekem is testszett, de szerencsére egyik általam preferált csapatban se nélkülözhetetlen. Huohuo ilyen szempontból meglepetés volt, mert nem kapott előzetesen nagy figyelmet, később viszont több csapat összeállításhoz is ő volt a preferált Loucha-val szemben. Szóval lényegében attól is függ, ki milyen karakterekkel rendelkezik, kikkel akar játszani. -
Sordoran
addikt
Tudom sokan szeretik Loucha-t, de nekem elég Huohuo is healer szerepre, így szerencsére most is ki tudom hagyni.
Annak jó Sparkle akinek van Seele, illetve mono quantum csapatot akar kiépíteni. Viszont itt még nekem fel kéne húzni healnek Lynx-et, mivel nincs Fu Xuan. Emiatt pedig Sparkle is félbe lett hagyva. Látom benne a potenciált, de ő kevésbé univerzális mint Ruan Mei.
Acheron-t is kell még bőven építeni, relic-ekben se áll annyira jól, és csapatát is össze kell rakni. Addig valami hibrid megoldát csinálok majd, pl. elvileg életképes lenne egy Archeron - Kafka - Black Swan - Huohuo összeállítás is. (Ruan Mei helyére raknám) -
Sordoran
addikt
Megjött a patch, gyors ki is szedtem aki kell. Elég vegyesek az érzéseim, összességében meglett amit akartam, de szinte minden tartalékom be kellett rá áldoznom.
Karakter banneren: 50-50 bukta, először Bailu jött (még nem volt meg, ennyi pozitívum), csak utána lett meg Archeron. Sok húzásnak hála viszont meglett Gallagher E5 is.
Light Cone banneren: Buktam a 75-25-öt, és pont Bailu LC-ja esett ki. Ezután szerencsére meglett Archeron sajátja is.
Most viszont jön a spórolás, még nem tudom kit akarok legközelebb megszerezni, de 2.2-ig skip minden. (Leakek alapján már Robin is game changer lesz hype videók alapján, de nem néztem utána mégis mit tud majd. Van nekem Ruan Mei és Sparkle supportnak akik szintén game changernek voltak eladva, elég ennyi.)
-
Sordoran
addikt
Önmagában a talentek húzása is rengeteg idő, de amikor a relic-et akarja az ember még összerakni, ott csak a maximalizmusod szab határt mennyi ideig farmolsz rá.
Mono quantum nekem is azért tart majd sokáig, mert Silver wolf hiába van meg kezdetek óta, soha nem húztam elfogadható szintre. És van még pár másik hasonló sorsú karakter. -
Sordoran
addikt
Múlt héten megérkezett Sparkle banner, és végül behúztam a kislányt. Acheron továbbra is jobban izgat, de csak azért, hogy ő 100% legyen, nem akartam esélyt se adni Sparkle-nek. Első 5*-osig mentem, és bejött az 50-50. Messze van még attól, hogy kiépített legyen, de a skill pont buff miatt így is érezhetően erős support. Már tudok rendes csapatot készíteni Imbibitor Lunae köré, és bár még több karaktert is ki kell építenem hozzá, de lesz mono quantum csapat is.
Acheron előzetes guide-ot is nézek, és úgy látom ahhoz is lesz megfelelő csapatom. Igaz az új 4* healer kell majd oda. Jövő héten pedig várhatóan megtudjuk kik jönnek 2.2-ben, és kiderül lesz-e sírás.Acheron miatt így is lehet a hitlekártyához kell nyúlni...
-
Sordoran
addikt
Én is végeztem fő küldetésekkel, háát... Tetszik a sztori, volt 1-2 fordulat benne. Spoiler tag nélkül nem megyek részletekbe, az biztos hogy Sparkle is bejön (mint szereplő) mégis csak kéne, de szerintem nem merek húzni rajta majd.
Legfeljebb ha megkapjuk kik jönnek 2.2-ben, és ha nem érdekelnek, akkor még lesz idő hogy próbálkozhassak vele. Értelemszerűen legfőképpen Acheron kell majd, szóval azért az ő elvesztését nem akarom megkockáztatni.
-
Sordoran
addikt
Soha nem találkoztam még ilyen zuhanás hibával. Mondjuk én zuhanás közben át nyomok néha gliderre, és így lehet ez is segít. Én PS-en toltam mindig, és tényleg fárasztó volt csak ezért bekapcsolni minden nap arra a 15-20 percre. Tableten már kényelmesen lehet irányítani, így csak hétfőn a heti bossok miatt és hétvégén a küldetések, eventek ledarálásáért lépek be PS-en. Amúgy simán megoldható minden tableten.
StarRail pedig szinte tablet-en van kizárólag játszva, itt a ps irányítás fura, így nem erőltetem, pc fokkal jobb, de azt is szokni kéne. -
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #94 üzenetére
Csak remélni lehet, hogy bevezetik ott is, bár én nem hiszek benne amíg nem látom. Valóban hasznos lenne ez a 2400-as tartalék ott is, sőt, inkább ott lenne értleme. SR-ben az auto battle miatt sokkal egyszerűbb ellőni minden nap valahova. Itt sokkal barátibb a farmolás ilyen szempontból.
-
Sordoran
addikt
Nekem bejön a dizájn mindkét oldalon, és a genshin új karaktereket is folyamat vadászom le. Ott persze már jóval régebb óta játszom, így több tartalékom is van, SR esetén azért még jobban át kell gondolnom kire megyek rá. (tény hogy sűrűbben és több karakter jön)
Én se érzem, hogy itt pechesebb lennék, sőt. Light cone-t is kiszedtem már két karakternek. Viszont nekem is 70+ fölött jönnek haza, de ezt normálisnak látom. Huohuo esetén volt nagy "szerencsém", hogy egy 10-es pullból kétszer esett. Sajna ez nem olyan mázli amire vágytam, nem volt szükségem E1-re, így kvázi egy másik karaktert buktam elméletben.
Talán az lehet az előnye a StarRail-nek, hogy sokkal szabadabb. Más bolygók, teljesen más kultúrák, így a karakterek külseje és dizájnja szabadon alakítható. Pl. most Misha a felmosóronggyal csapkod, bőröndös tolókocsival megy ellenfélnek stb. És több ilyen karakter van. Ezzel szemben a genshinnél az adott országnak és magának Teyvat világának is meg kell felelni. Így pedig eléggé be van határolva meddig mehetnek el. Na meg már több éves játék, értelemszerű ha kicsit unalmas. -
Sordoran
addikt
Lehet nekem se kellett volna rámennem, igaz meglett Black Swan, de kb. mindent ellőttem rá. Acheron jobban érdekel, de bízom benne, hogy addigra visszahozok annyi jade-et és szerencsém is lesz.
Buktam az 50/50-et, Gepard lett E1, viszont közben lett Guinaifen és Tingyun E6 is, Misha E4. Black Swan fejlesztéséből esett tickettel pedig csillant standard banner is... 5* light cone... Ezek után Black Swan dolgozzon meg a pénzéért Kafka mellett. -
Sordoran
addikt
Nekem Kafka megszerzési egy power spike-ot hozott. Nem volt rossz Seele-vel szedni ellenfeleket, de azért nagyon más volt mikor már aoe több ellenfelet tudtam megcibálni. Közben ránéztem és látom azóta egy új relic set kell neki, szóval azt hiszem ideje farmolni neki egy kicsit.
-
Sordoran
addikt
Illetve jött több videó is, amikből már lehet szemezgetni az új karaktereket akik jönnek a jövőben. Hát, bő lista, csak remélni tudom, hogy mindenkit meg tudok szerezni aki érdekel. Már a következő patcben is rögtön választanom kell két új közül, sőt, lehet ha biztosra akarok menni Acheron-nal még Black Swan-t is ki kell hagyni.
Előző posztomban csak reméltem, hogy nem bánom meg Ruan Mei-t, azóta felhúztam-csinosítottam, és nagyon bevált. A csapat Jingliu-Ruan Mei-Bronya-Huohuo, és darálják az ellenfeleket. Simulated universe world 7-n röhögve átszaladok velük és az új heti boss is laza, még auto battle is lemegy. -
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #56 üzenetére
Nekem meg a 4. volt kevés pont, annak még egyszer neki kell futnom.
Jah, és még a Pokémon eventtel se vagyok kész. -
Sordoran
addikt
Már azt hittem senki nem játszik már a játékkal.
Nekem is bőven akad még mit csinálni, sok részét a játéknak ami nem időlimites hanyagolom is sajnos. Ráadásul jelenleg bőven akad fejleszteni való karakter is, és lassan lehet haladni velük. Genshin-ben fokkal hamarabb fel lehet húzni egy karaktert.
Most Topaz-on buktam az 50/50-et, de szerencsére Bronya jött akit amúgy is vártam már, így most vele foglalkozom. Nem tudom Topaz megérné-e, vagy tartogassam a biztos húzást másra. Fire karakter jó lenne, de úgy látom nem lett top tier.
Én egy egyszerű ember vagyok, következő patchben kanok jönnek (5*-osok), így az skip, azt várom utánuk ki jön. -
Sordoran
addikt
válasz
Roland861010 #41 üzenetére
Második legrosszab opció volt nekem is.
Legrosszabb: Gepard, mivel már megvan, utána Himeko mint gyenge 5*-os, majd többiek. Legjobb opció az volt, hogy nyerem az 50-50-et, és akkor esélyes Kafka majd, de álmomban se gondotlam volna, hogy Seele utáni 3. warp kidobja. Igaz egy tizest toltam bele (én nem vagyok egyessével pörgető), de így Kafka esélyei nagyon nagyok már, mivel még van elméletileg másfél patch (9 hét) gyűjteni.
F34R: Ugyan az a rendszer mint Genshin-ben. Egyedül annyi különbség, hogy standard banneren ha meglesz 300
wishwarp, akkor válaszhatsz egy tetszőleges standard 5*-ost. -
Sordoran
addikt
Na ezt kerestem még. Tegnap kellett volna lemennie a streamnek, de átcsúsztak mára és volt igérve még egy kód ezért. Viszont ezzel nem találkoztam stream alatt. Köszi!
Silver Wolf nekem is kell, első bannerben lesz tehát másfél hetet kell csak kibírnunk. Én is Seele mellé szánom. Még a róka néni kell, de ő ingyen megszerezhető lesz 1.2-ben, így második banner nálam skip lesz. Marad majd a gyűjtögetés Kafka-ra. Bár még Silver Wolf se garantált egyelőre.
-
Sordoran
addikt
Lement az 1.1 frissítés special programja, bemutatták az érkező új hősöket, eseményeket. Kaptunk három kódot is amik beválthatóak a nap folyamán a ITT:
ZTPTNMTX8LUF
8A6T6LBFQ4D3
DB7A64BW8LC7 -
Sordoran
addikt
-
Sordoran
addikt
Leakek alapján (ha már nincs spoiler tag topikban még): Silver Wolf-ra gondolsz? Na igen, szerintem addig spórolok a ticketekkel.
Bár ő is quantum lesz, azért kár, de sebaj. Mellette pedig Yukong is
cukiérdekes lesz. Utánuk pedig ha jól látom Kafka érkezik majd, de ez még messze. Akkor addig spórolok, és abból építkezem ami most van.Ennek ellenére standardból remélem Bronya esik, vagy ha ne adj isten bukom az 50-et, akkor ő jön.
consono: Genshinen edződtem eddig, szóval tudom milyen esélyekkel megy ez. A 130 azt jelenti, hogy már lassan kieshet, kérdés mikor volt a legutóbbi 5*-osa. Nekem Seele 76. ticketre jött, ez nagyjából általános. 75-80. ticket között esik a legtöbbször arany karakter, persze van akinek jóval hamarabb, és van akinek később. Bronya miatt pedig irigylem. Neki további 10-20 húzáson belül kiesik Seele, nekem Bronya lehet csak a választhatók között lesz ami 300 ticket után jön.
-
Sordoran
addikt
Na csak megkönyörült rajtam a játék. Az 50-esből Bronya-t reméltem, kaptam Gepard-ot aki nem szimpi, de hasznos unit. Bíztam az event bannerben, hogy ott legalább hátha bejön az 50%, és bejött, meglett Seele.
Így már boldogabban haladok tovább, sztoriban még csak a jeges bolygót fejeztem be. Ha kiesik Bronya esetleg standarból, akkor leszek igazán boldog.
-
Sordoran
addikt
Akkor idővel lesz jobb, mikor megfelelő felszereltsége lesz már és talenteket is kihúzom. Most így elején még nem érzem azt, hogy ő lenne A dps. Azért Seele-re simán lecserélem ha kiesik a csajszi.
Megpróbálom akkor Asta helyett Tingyun-t, ő jobban is tetszik amúgy. Csak amit néztem Gepard team comp ajánlót, abban Asta szerepelt, így mondom megnézzük. Egy negatív pontja jut eszembe, Serval személyében már van lightning karakterem csapatban, és talán jobb az elején a nagyobb változatosság. Ez fedezhető lenne, ha őt is cserélném. -
Sordoran
addikt
Kis déjavu, a genshinben is második 5* karakterem Zhongli volt, aki legjobb shieldes. Róla se tudtam elsőre semmit, csak kiesett, majd később jöttem rá milyen jól jártam vele.
Jelenleg fő csapatnak Dan Heng, Serval, Asta és Gepard felállást alkalmazom. Tingyun nekem is megvan, de ez a fenti csapat tűnik egyelőre jobbnak. Bár Dan Heng-et cserélném szívesen már, mert nem érzem erősnek. Most még az elején több sebzés kell, lehet ha felfejlesztem erős lesz, de az még messze van. -
Sordoran
addikt
Nekem beletelt majdnem két évbe, mire minden standard 5* karakter (akik bármikor megszerezhetőek) meglett Genshin-ben. Persze közbe bekerült egy új, és ő még nincs meg.
Szóval jah, bármikor kieshetnek majd itt, de garancia nincs semmire. Most még az elején nem stresszelek rá, még nem is egyértelmű ki mennyire jó.
-
Sordoran
addikt
Úgy látom, ez lesz akkor a hivatalos StarRail topik a fórumon, így beköszönök. Bár még nagyon elején járok, de Genshin-ben már veterán vagyok, így igaz mások az elnevezések, de javarészt tudom mi merre.
Kíváncsi vagyok hosszú távon fenntartja-e majd az érdeklődést a játék. A fix 5* karakter sajnos nálam Gepard lett, pedig Bronya jobban érdekelt volna (vagy bármely csaj), de hátha szerencsém lesz event banneren és kiesik Seele majd. Addig haladok szép lassan és ismerkedek a világgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest