- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nekem pont ideális, nálam is hamar megvannak napi dolgok, és én is hétvégén tolom nagyobb kontetet, de ezt az időt ki is tölti. Nálam párhuzamosan a genshin megy még, és kettő közül a HSR az érdekesebb most.
Most nagyon várom Castorice-t, bár félek hogy ideális csapatába kellene olyan majd aki nincs meg, és nem is akarnám amúgy megszerezni. Most is rámentem még Aglaea-ra, és látom hogy bizony kell Sunday is majd ide. Bár előre tudni lehetett, hogy ő must have support lesz az új summonos karaktereknek. -
ldave
félisten
Nálam is abszolút takarékon megy a játék már egy ideje, a napi 5 perc energy égetés meg hétvégén egy SimUni run és kb ennyi. DoT karakter sem jött új Black Swan óta, szóval nem tudom mire várok. Ennyi rászánt idő belefér, de én is remélem valahogy megpróbálják feldobni a játékot, mert a SimUni tényleg kezd már unalmas lenni, hiába a több fajta játékmód.
-
Sordoran
addikt
Rappa szegény rosszkor jött. Erős rerun-ok jönnek, és cserébe ugye már tudjuk hogy jön 2.7-ben Sunday és Fugue. Mindkettőt sokan várták, így nekik (nekem is) könnyű kihagyni Rappa-t.
A majomkodás nekem is kicsit sok, örülök hogy lehet szarkasztikus, piszkálódós válaszokat adni küldetés alatt.Még nem értem végére, én is kis részletekben tolom, bár nem azért mert idegesít, szimplán nincs annyi időm.
-
ldave
félisten
Sztorit még nem kezdtem el, sőt, még a Wardance is hátravan... Viszont ezt az új SimU-t néztem és hát egyre alacsonyabb a színvonal, nekem legjobban az alap SimU tetszett, ahol nem csak egy egyenes folyosó volt, hanem legalább kis pályaelemek, több ellenféllel, akik nem egymás mellett álltak a kijáratnál.
-
Sordoran
addikt
Engem elkapott a hype amit Feixiao köré kerítettek, és mivel kellett egy jó wind sebző (persze van Black Swan, de ő nihility teambe lightningok mellett van) így pörgettem rá. Sajna csak a 145. jegy lyukasztásra adta be, előtte benézett egy Bronya E1 még. Másik bajom vele, hogy nincs hozzá csapatom, a perfect csapatból nincs meg senki (se Topaz, se Robin, se Aventurine), így mindenképpen kompromisszumos lesz.
Patch második felében jön Lingsha, ő rá is húzni akarok, csak nem volt tervben hogy nem lesz szerencsém Feixiao-nál, így nem tudom lesz-e rá elég jade.Jön Rappa 2.6-ban, ő annyira nem fogott meg. Már genshines csoportban is írtam, hogy nekem ez a laza, hip-hop, grafiti stílus nem kenyerem, ott is ilyen karakterek jönnek most. Így őt lehet kihagyom, főleg annak jegyében, hogy 2.7-ről szóló leakek érdekesebb karaktereket prezentálnak (vagyis csak egyik érdekel, de ő nagyon).
-
Én buktam az 50/50-et 80 pitynél, Welt esett, és kifogytam mindenből jelenleg.
Viszont Tingyun legalább E6 lett, és Őt használom is aktívan.
Így zajlott:
10 - Luka
20 - Guinaifen
30 - Good Night and Sleep Well
40 - Tingyun
50 - Swordplay
60 - Tingyun
70 - Misha+Misha+Make the World Clamor
80 - Welt+Tingyun+Landau's Choice -
Sordoran
addikt
Illetve jött több videó is, amikből már lehet szemezgetni az új karaktereket akik jönnek a jövőben. Hát, bő lista, csak remélni tudom, hogy mindenkit meg tudok szerezni aki érdekel. Már a következő patcben is rögtön választanom kell két új közül, sőt, lehet ha biztosra akarok menni Acheron-nal még Black Swan-t is ki kell hagyni.
Előző posztomban csak reméltem, hogy nem bánom meg Ruan Mei-t, azóta felhúztam-csinosítottam, és nagyon bevált. A csapat Jingliu-Ruan Mei-Bronya-Huohuo, és darálják az ellenfeleket. Simulated universe world 7-n röhögve átszaladok velük és az új heti boss is laza, még auto battle is lemegy. -
Sordoran
addikt
Na ezt kerestem még. Tegnap kellett volna lemennie a streamnek, de átcsúsztak mára és volt igérve még egy kód ezért. Viszont ezzel nem találkoztam stream alatt. Köszi!
Silver Wolf nekem is kell, első bannerben lesz tehát másfél hetet kell csak kibírnunk. Én is Seele mellé szánom. Még a róka néni kell, de ő ingyen megszerezhető lesz 1.2-ben, így második banner nálam skip lesz. Marad majd a gyűjtögetés Kafka-ra. Bár még Silver Wolf se garantált egyelőre.
-
Sordoran
addikt
-
kicsako
őstag
Azóta rájöttem, hogy az kimaradt
Elkezdtem felhúzni 2. teamet, 13as FH-nál járok talán, de az utóbbi időben nem igazán foglalkoztam vele, a héten elindult a Wow új szezonja és az pörög szabadidőben. Csak a napi stamina költés+dailyk férnek bele.
@Sordoran: Nem tudom már pontosan ki az, hét elején olvastam csak, hogy jön valami OP support kari.
-
kicsako
őstag
TBL 40-en vagyok már, minden létező content kész
Én ezeket használom:
- Interaktív map chestekhez stb
- Tier list, karakter build, guideok
- Szintén tier list stb, de itt talán ritkábban vannak új dolgok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest