- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Több ilyen játékot nem próbáltam ki, elég ez. A napi 5-10 perc energy égetés ami most megy, annyi azért belefér.
@Renok: nem áll tőlem távol a végtelen grind, sok-sok óra Diablo, WoW, Destiny 2 van mögöttem, de itt a Honkai a relic grind az a legrosszabb rendszer, amivel játékban találkoztam.
-
Én ha a borzalmas drop rendszerben nem égek ki, akkor az alap játéktól sem fogok valszeg.
Tegnap végeztem minden új tartalommal a játékban (MoC és társai magas szinteken nem mennek még, azokkal küzdök nagyon sajnos), ilyenkor ha nincs mit csinálni, akkor csak napik mennek és égetem a "resint", de ebben nekem az tetszik, h. ez kb. napi 2*5 perc alatt megvan, ami szinte semmi. Genshin esetében ez sajna jóval több.Bár én csak 75 napja kezdtem, szóval így lehet könnyen beszélek.
-
Sordoran
addikt
Nekem beletelt majdnem két évbe, mire minden standard 5* karakter (akik bármikor megszerezhetőek) meglett Genshin-ben. Persze közbe bekerült egy új, és ő még nincs meg.
Szóval jah, bármikor kieshetnek majd itt, de garancia nincs semmire. Most még az elején nem stresszelek rá, még nem is egyértelmű ki mennyire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest