- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Én a PS-es megjelenéssel kezdtem, első pár alkalommal megvettem a fizetős szezon passt, meg ha nem is folyamatosan, de nekem is ketyeg a napi 90-es cucc.
A 2.x-et így zártam:
Igazából akit kicsit megbántam, az Sparkle, de nem is miatta, hanem mert Seele sajna egyre jobban lemarad erőben, nincs annyira jó cuccom neki, hogy továbbra is 1-1 ütésből leszedje az addokat, így az extra támadása sem jön olyan gyakran.
Kimondott break karakterem nekem sincs, talán csak Fugue, aki lehet majd emiatt Sparkle sorsára jutA két fő csapatom az:
- Huo, Ruan Mei, Kafka + Black Swan
- Fu Xuan, Robin, Topaz + RatioAlapvetően velük próbálom a tartalmat letolni, igazítva az aktuális feladathoz.
-
Sordoran
addikt
Én kezdetek óta játszom, így nem meglepő ha nekem több karakter megvan. Amúgy egyszer a képlet:
Gyűjtögetés:
- minden nap belogolok, megcsinálom kötelezőket
- minden eventet megcsinálok
- end game kihívásokat is tolom, ezt genhsinben pl. hanyagolom, de itt elvagyok, pedig 3 db is van
+ BP és 30 napos nekem is megvanKöltekezés:
- csak olyan karakterre megyek rá aki tényleg kell, szimpatikus és van hozzá csapat, vagy tudok építeni köré
- eleinte rámentem LC-ra is 2-3 karakternél, de azt inkább hanyagolom, mert egy LC-vel kb. bukok egy karitNem rossz gondolat amúgy a summoner csapatra korán rámenni, én inkább kivárom hogy mi lesz felhozatal. Ha nekem is bejön, akkor majd rerun alkalmával pótlom.
-
ldave
félisten
Bronya és Himeko hiányzott, de Bronyát most a napokban kiszedtem a 300 nyitás utáni jutalomként. Clarát én is használom, az LC-je is megvan, egyszer az esett az egyik LC banneren, teljesen jól működik.
Most erősen gondolkozom Sunday-en, mert ha a 3.0-ban a summon lesz amit majd annyira erőltetnek, mint most 2.0 alatt a break volt, akkor nagyon hasznos lesz. De jelenleg nekem nem sokat adna, mert nincs hozzá másom, csak Topaz, de neki meg nem kell Sunday. -
Sordoran
addikt
Egyszer lesz ilyen is nyugi, persze kérdés hogy mikor és kivel.
Nekem emlékeim szerint olyan hogy egy tizesen belül jött volna 2db 5*-os nem volt, de 10 húzáson belül (talán 4) volt genshinben. Csak egymás utáni tizes volt, vagy solo húzás.Annyi spoilert lehetne adni, hogy a majomkodás véget ér most, vagy 2.7-ben folyt. köv.? Karakter leakek alapján ugye maradunk penacony, de nem akarok ott is majmokat kergetni.
-
-
Sordoran
addikt
Én is erre gondoltam, hogy nagyon sok karakter lesz így. Belegondolva amúgy genshin is így indult, ott is patchenként 2 új 5* jött és fokozatosan ritkultak. Itt is lassítani kellene majd. Tényleg simán kihagyhatóak, nekem pl. follow-up csapatom nincs még, és healből is csak Huohuo aki 5*-os, illetve pajzsos Gepard.
Most nyugisabb volt Acheron óta a helyzet nálam banner ügyileg, de 2.5-ből tervezem Feixiao és Lingsha megszerzését is. -
Sordoran
addikt
-
-
Sordoran
addikt
Nem tudom mennyire számít jónak EZ a guide, de itt pont Gallagher az aki szinte minden csapat összeállításban ott van mellette. Emiatt én is örülök az E5-nek, csak hát nála még inkább sehol se járok előfarmolásban.
Nagyon sokan istenítik Loucha-t, és mikor event keretében magam is tudtam használni nekem is testszett, de szerencsére egyik általam preferált csapatban se nélkülözhetetlen. Huohuo ilyen szempontból meglepetés volt, mert nem kapott előzetesen nagy figyelmet, később viszont több csapat összeállításhoz is ő volt a preferált Loucha-val szemben. Szóval lényegében attól is függ, ki milyen karakterekkel rendelkezik, kikkel akar játszani. -
Sordoran
addikt
Önmagában a talentek húzása is rengeteg idő, de amikor a relic-et akarja az ember még összerakni, ott csak a maximalizmusod szab határt mennyi ideig farmolsz rá.
Mono quantum nekem is azért tart majd sokáig, mert Silver wolf hiába van meg kezdetek óta, soha nem húztam elfogadható szintre. És van még pár másik hasonló sorsú karakter. -
Sordoran
addikt
Múlt héten megérkezett Sparkle banner, és végül behúztam a kislányt. Acheron továbbra is jobban izgat, de csak azért, hogy ő 100% legyen, nem akartam esélyt se adni Sparkle-nek. Első 5*-osig mentem, és bejött az 50-50. Messze van még attól, hogy kiépített legyen, de a skill pont buff miatt így is érezhetően erős support. Már tudok rendes csapatot készíteni Imbibitor Lunae köré, és bár még több karaktert is ki kell építenem hozzá, de lesz mono quantum csapat is.
Acheron előzetes guide-ot is nézek, és úgy látom ahhoz is lesz megfelelő csapatom. Igaz az új 4* healer kell majd oda. Jövő héten pedig várhatóan megtudjuk kik jönnek 2.2-ben, és kiderül lesz-e sírás.Acheron miatt így is lehet a hitlekártyához kell nyúlni...
-
Sordoran
addikt
Soha nem találkoztam még ilyen zuhanás hibával. Mondjuk én zuhanás közben át nyomok néha gliderre, és így lehet ez is segít. Én PS-en toltam mindig, és tényleg fárasztó volt csak ezért bekapcsolni minden nap arra a 15-20 percre. Tableten már kényelmesen lehet irányítani, így csak hétfőn a heti bossok miatt és hétvégén a küldetések, eventek ledarálásáért lépek be PS-en. Amúgy simán megoldható minden tableten.
StarRail pedig szinte tablet-en van kizárólag játszva, itt a ps irányítás fura, így nem erőltetem, pc fokkal jobb, de azt is szokni kéne. -
Sordoran
addikt
Nekem bejön a dizájn mindkét oldalon, és a genshin új karaktereket is folyamat vadászom le. Ott persze már jóval régebb óta játszom, így több tartalékom is van, SR esetén azért még jobban át kell gondolnom kire megyek rá. (tény hogy sűrűbben és több karakter jön)
Én se érzem, hogy itt pechesebb lennék, sőt. Light cone-t is kiszedtem már két karakternek. Viszont nekem is 70+ fölött jönnek haza, de ezt normálisnak látom. Huohuo esetén volt nagy "szerencsém", hogy egy 10-es pullból kétszer esett. Sajna ez nem olyan mázli amire vágytam, nem volt szükségem E1-re, így kvázi egy másik karaktert buktam elméletben.
Talán az lehet az előnye a StarRail-nek, hogy sokkal szabadabb. Más bolygók, teljesen más kultúrák, így a karakterek külseje és dizájnja szabadon alakítható. Pl. most Misha a felmosóronggyal csapkod, bőröndös tolókocsival megy ellenfélnek stb. És több ilyen karakter van. Ezzel szemben a genshinnél az adott országnak és magának Teyvat világának is meg kell felelni. Így pedig eléggé be van határolva meddig mehetnek el. Na meg már több éves játék, értelemszerű ha kicsit unalmas. -
Sordoran
addikt
Lehet nekem se kellett volna rámennem, igaz meglett Black Swan, de kb. mindent ellőttem rá. Acheron jobban érdekel, de bízom benne, hogy addigra visszahozok annyi jade-et és szerencsém is lesz.
Buktam az 50/50-et, Gepard lett E1, viszont közben lett Guinaifen és Tingyun E6 is, Misha E4. Black Swan fejlesztéséből esett tickettel pedig csillant standard banner is... 5* light cone... Ezek után Black Swan dolgozzon meg a pénzéért Kafka mellett. -
Sordoran
addikt
Nekem Kafka megszerzési egy power spike-ot hozott. Nem volt rossz Seele-vel szedni ellenfeleket, de azért nagyon más volt mikor már aoe több ellenfelet tudtam megcibálni. Közben ránéztem és látom azóta egy új relic set kell neki, szóval azt hiszem ideje farmolni neki egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest