- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4931 üzenetére
Nekem a 10i-ről van gyári recovery mentésem. Sajnos a mentést egy végtelenül buta program végezte egy 8 gigás penről, vagyis a kapott imz fájl 8 gigás. Nem lehet kisebbre kiírni.
-
Syl
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4929 üzenetére
Melyik típushoz? 7i? 8i? 10i?
-
törölt tag
válasz
Darth_Revan #3568 üzenetére
Hát érdekes meglátás...Ha bemész bármelyik boltba, gondolod annyiért adják a termékeiket amennyiért vették?Ugyan már, teljesen jogos az a meglátás is, hogy 60- ért is bőven megérős a gép!
-
3shae
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3565 üzenetére
Mennyiért ment a 10i ? (Most így akciósan)
-
pusihusi
addikt
válasz
Darth_Revan #3565 üzenetére
Én a héten vettem itt a pron egy vadi ujjat 10i-t, megmaradt a 8" akit érdekel.........priviben.
Szegeden csak 7i volt egy pár darab, és a Technika 51 cm tv le volt,le van árazva 39-röl 15-re. Gyorsan vettem egyet.
-
pusihusi
addikt
válasz
Darth_Revan #3511 üzenetére
Bocsi
, elértettem, de benne volt! Köszi szépen
Nem volt hülye a kérdés
-
pusihusi
addikt
válasz
Darth_Revan #3511 üzenetére
Ha belerakod akkor lesz!
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3439 üzenetére
Mindenhol leírjuk hogy vedd ki ,nem az ms hibája,azért a pc-kben amire ki van találva nagyon kevés sd kártya marad bent
De így megtanultad . -
ZsocaLink
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3426 üzenetére
Az enyem alul van az usb, ez gondolom az alap felallas, anyoseket csak hetvegen tudom majd megnezni
-
angelhun84
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3374 üzenetére
Tévedés ne essék, nem androiddal akarom használni, csak hajt a kíváncsiság, mit bír a kis masina
Én nem angry birds-özni, meg fészbukozni vettem a tabot -
gabor_01
senior tag
válasz
Darth_Revan #3345 üzenetére
Kicsit mozgasd meg a csatlakozónál, ahol a kábel belemegy. Mindegyik ilyen.
-
iff
senior tag
válasz
Darth_Revan #3337 üzenetére
Akkor sz@rokat fogtál ki. Amúgy az én 10i-m az utolsó darab volt. Ki volt csomagolva a vitrinbe.
Egy-két ujjlenyomaton (ami akkor került rá, amikor visszacsomagolta) kívül mást nem láttam rajta, de mondta is az eladó, hogy nem volt bekapcsolva se. Én hiszek neki
Na mindegy tényleg nem volt bekapcsolva, fólia rendben.
(#3342) togateam Nekem van eredeti office 2010 dobozos 5 gépre.
ill. diák verzióm is, ami szintén 5 gépre telepíthetek. (Mert újra diák lettem)
-
Jovanny2
őstag
válasz
Rád jár a rúd. Ezek után már a Tacskónak is éghet kicsit az arca, mert hétszentség, hogy nem véletlen volt felbontva, valaki visszavitte, aztán kirakták megint. Nálunk amikor elfogyott a 7i egyik este, és másnap délben sem volt, estére csak előkerült egy, és ott árválkodott a polcon... Nincs másik Tesco a közelben? Még őket esetleg "kifoszthatod".
Office téma: informatikus vagyok, és már kinőttem a warezból (a Win ugye már nem számít annak
), otthon meg annyira nem is vagyok az MS Office-ra utalva, nem rosszak az ingyenes megoldások sem annyira. Cégnél meg persze jogtiszta minden.
-
válasz
Ha ez boldogít, én ki sem csomagoltam a töltőt, a Lenovo minőségi 2A-es töltőmmel töltöm. Ha jól láttam a gyári is 2A töltőáramos, de a gép egyébként 1A-nél nem vesz fel többet.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #3339 üzenetére
Update: 3.-nál is ROSSZ a töltő
Fenébe vele, inkább használom a minőségibb Shield Tablet töltőmmel, mint ezzel a kínai ipari hulladékkal ...
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3339 üzenetére
Ja, benéztem. Akkor visszaszívom. A töltő miatt én is visszavittem, csak az Office nem érne nekem annyit, hogy ha minden más jó, akkor amiatt visszamenjen, ha még bontatlan is volt (de esetedben nem ez a helyzet).
-
togateam
senior tag
válasz
-
Jovanny2
őstag
válasz
Csak nehogy beszopd a sérült matrica miatt. Én a Tescoban már megjöttem ebből. Az a biztos, amit te bontasz fel.
Talán még a másodikkal jártál volna legjobban, de ne legyen igazam.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3332 üzenetére
Az csak egy sima ajándék védőfólia. Természetesen le tudod szedni. De amúgy hasznos, próbáld meg kinyomkodni a levegőt alóla egy bankkártyával úgy, hogy addig tedd vissza a feliratos fóliát.
@iff: szerintem is simán mennie kéne, nekem is felajánlotta...
-
iff
senior tag
válasz
Darth_Revan #3331 üzenetére
Miért ne menne az office [regisztrálás]? Nekem is sikerült, csinálni kell egy fiókot és onnan telepíteni.
-
ozakila
tag
válasz
Darth_Revan #3307 üzenetére
Ha az y-usb kábelre gondolsz,Én a Zóna computerben vettem,590.- volt,az usb toldót pedig egy antenna boltban vettem 270.- ért. a rövid micro usb kébelt meg Tescoba 640.- ért.
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3217 üzenetére
Akinek sikerült frissíteni az örül neki,az nincs is itt ,hisz semmi gondja nincs
akinek nem (és ez a többség) annak a wimboot a legjobb megoldás. Nem 1 driveren van a hiba
Aki saját oprendszert tesz fel annak minden egyes elemmel meg kell küzdenie
A hangon át a kamerákig.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3207 üzenetére
Akkor holnap irány a bolt. Van még ott 8i? Itt az gyorsan fogyott. A hetes fogyott el utoljára. Azt is vettem egyet a gyerekeknek, de végül csak leteszteltem, nekik jobb még az Android nyomkodni.
-
zzzn
csendes tag
válasz
Darth_Revan #3199 üzenetére
Kicsit tényleg, de csak annak, aki "nem rendeltetésszerűen" használja, és elkezd össze-vissza telepíteni, vagy partíciót törölni.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3201 üzenetére
Úgyis hetest akarsz. Mondjuk ha túllépted a 3 napot, akkor belédköthetnek a Tacskóban...
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3199 üzenetére
Aminek olyan baja volt, mint a tiednek, azt fél óra után visszavittem a boltba (nagyon amatőr hiba a táp szűrőproblémája, ami miatt ugrál a kurzor töltés közben). Az egy bontott doboz volt, a Tesco szemrebbenés nélkül kitette. Találtam egy bontatlant, és az tökéletes volt. Az más kérdés, hogy én nem bűvészkedtem a 10-zel egyáltalán. A 8.1 egy Classic shellel hozza az elvárt szintet. Nekem jó. Minden máson 10 van itthon. Sajnálom, hogy belenyúltál, de ne általánosíts. Megint más kérdés, hogy fél ár előtt eszembe se jutott WIN tabot venni, de tetszik (ezzel a ratyi 8.1-gyel is).
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3192 üzenetére
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3182 üzenetére
Vidd vissza, ha 3 napon belül vagy. Én nem nyomtam rá, de felajánlotta, hogy aktiválhatom július 23-ig.
Más: sg8099-fpc a digitizer (érintőpanel) típusa. Hátha kell még valakinek. Kínában annyi van, hogy még árulják is.
Még jó, hogy elfelejtettem levágni a körmöm reggel. 1 perc alatt kipantitottam a hátlapból, és a digitizer is lejött körömmel. Masszívnak nem mondanám az összeszerelést, garit 1000%, hogy nem veszt aki szétszedi. Szerintem tőlem is kap egy kis extra hűtést. Ja, és ti jobban vigyázzatok a kijelzőre.
-
válasz
Darth_Revan #3108 üzenetére
Fóliás volt a tabod?
-
geri005
tag
válasz
Darth_Revan #3108 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy nyárig ki lett tolva az aktiválhatóság
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3094 üzenetére
Most miért is szenvedsz? Mi a cél? Itt a tökéletes win 10 miért nem ezt használod? Azért kérdezem hogy mi a cél.Ha az Office kell akkor megértem ha nem kell ha inkább ezt használsz,olvashatod hogy 30 perc és kész (rendes netnél)
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3082 üzenetére
cpu 400 mhzre csökkenti magát és 3%-on megy,néz jobban körül az energia gazdálkodásban.Vagy talán a vírusíró futja az első köreit?
-
válasz
Darth_Revan #3082 üzenetére
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3065 üzenetére
Igen ugyanúgy vagy egy pocakja meg keze lába
-
3shae
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3062 üzenetére
Media Marktban néztem billentyűzetet, de olyan bluetooth bill nem volt amin lett volna touchpad is. Írd meg milyen az elosztó, kíváncsi vagyok!
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3062 üzenetére
most ugyanilyet vagy nem ilyet ?
Vagy hasonlót,de lehet hogy más,habár mégis hasonló .
-
encoder
tag
válasz
Darth_Revan #3053 üzenetére
Én egy ilyen otg hubot rendeltem hozzá. Úgy voltam vele, hogy valamelyik módban csak jó lesz, de ha megjön, majd megírom mit tud...
-
tibor72
tag
válasz
Darth_Revan #3025 üzenetére
Az én tabom felmelegedett állapotban tudja ugyanezt, de ha visszahűl akkor megint normállis. De maga a jelenség nem az. Van két droidos tab itthon, az egyik a világmárkás Allwiev, a másik meg valami kezdetleges asus padfone2. Na ez utobbi akárhogy melegszik vagy nem, nem produkál semmi hülyeséget.
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3036 üzenetére
Látod olvasni arany
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3032 üzenetére
Akkor megismétlem Az iso-BAN nem mellette .Benne.
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3029 üzenetére
Elolvastad az isóban lévő telepítési útmutatót?
Ha most megkérdezed hogy hogyan kell akkor hagyd abba és vidd vissza a tabot. -
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3027 üzenetére
És nem vissza vinni kell hanem itt olvasni nem keveset.Mindenre megvan a megoldás.
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3025 üzenetére
Igen normális a kör jelöli az érintési pontot és a csík az érintési vonalat,de amit csinálsz épp egy hibás touch driver oka
Lesz vele dolgod.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3024 üzenetére
Nem sérült esetleg letöltés közben? Megszakadta a kapcsolat vagy valami?
Próbáld meg esetleg újra letölteni. -
wandor0930
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3020 üzenetére
Pár napja húztam fel a win10et 8i-re togateam leírása és fájljai alapján szóval azok tuti jók.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Darth_Revan #3007 üzenetére
Cserélem 1:1.
Ó, most látom, hogy office szopik?
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #3013 üzenetére
Cseréld le egy 7.ire ha kell a hdmi,
De fimet nézni így is lehet rajta -
togateam
senior tag
válasz
Igen,a 7i van hdmi de a kijelzője csak 1024*600-as a 8.i-n nincs hdmi de a kijelzője 1280*800..
A fene sem érti ezeket az eljárásokat.
-
adika4444
addikt
válasz
-
togateam
senior tag
válasz
Darth_Revan #2998 üzenetére
Nem tudjuk a választ lehet hogy igen lehet hogy nem,talán próbáld ki és utána írd meg hogy mik a tapasztalatod,de olyan teszt legyen amit valóban elvégeztél pontos mérésekkel,nem csak úgy hogy úgy érzem hogy ...
-
Ferling7
tag
válasz
Darth_Revan #2938 üzenetére
Ha még találsz valamelyik áruházban, azt még akciósan tudod megvenni.
Win10-re alapból lehet frissíteni, de mivel alsó kategóriás a masina kis mókolásra szükség lesz a helyes működéshez. -
Maist
senior tag
válasz
Darth_Revan #2934 üzenetére
Volt mindkettőből, bár az androidosból kevesebbet láttam. Az valami 10700 körül van. A win 7i 12000 valamennyi, hátrébb le van írva a pontos ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest