- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
válasz
tibor72 #4676 üzenetére
.... majd elfelejtettem, hogy az utolsó 2 hétben az akksi üzemideje drasztikusan lecsökkent (100%-ról, 1/2 óra alatt 50%-ra csökkent) és a melegedéssel párhuzamosan vált instabillá a wifi működése is, ami a az "üzemi"hőmérsékleten való leállással járt. Szóval nem volt annyira vészes ......
...
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #3009 üzenetére
Ma megmértem a kedvedért a 64gb U1 kártyát.
Minden mérés a tabbal történt (Lark ultimate 10i Win) és csak akkumulátorral.A 32 gb alap hdd
Kingston 64 GB micro SDXC I U1 külső kártyaolvasóval a normál usb-n .
Kingston 64 GB micro SDXC I U1 a tablet saját micro sd kártya slotjában.
Teljes írás olvasás teszt 2óra 15 perc folyamatos.
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #3149 üzenetére
Az aksi biztos hogy szabályzás alatt van,mert ott a készülékben vagy az aksiban lévő töltés szabályzó.Én a saját töltőjét gondoltam ketté osztani,de én inkább a perifériákat "félteném".
De ha nincs más akkor vegyetek valami ilyesmit .
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #3143 üzenetére
Nem az
rajzold le az áramkört
rajzol körbe az áram útját.Ha bárhol van olyan hogy leadni és felvenni egyidöben akkor bukta van. ezért nem működik a sima y és a huba dugom az áramot elv.Ha egyszerű lenne akkor nem foglalkozna vele annyit a népek
Lásd a Slapy kolléga is vett 2 kábelt dísznek.
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #3009 üzenetére
Nem tudom,de hétvégéig nem is fogom tudni,nincs velem a tabom (ép külföldön lógatom a lompost).
Igazából a kártyát sem tudom megmérni érdemben mert nincs 3.0-ás kártya olvasóm,ezért nem is foglalkoztam sebesség méréssel,az usb 2.0 meg ismert kb 20-25 ezer között szokott olvasni. -
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #2996 üzenetére
Teccik tudni start menü jobb klikk vezérlőpult,jé ott van minden mint eddig. Sokan frissítettük fel a gépeinket (igaz hogy mai modern gépek) és tökéletesen működik végre minden a helyére került,átlátható,hamar tanulható,és nem beszélve hogy már csak ez lesz,persze lehet sipákolni,de akkor még mindig a 640kb alapú dosos win 3.1 lehetne
Nem lenne pl: 32 giga ram,nem lenne 12 magos proci,nem lenne 64 bit,nem lenne 20 tb hdd. nem lenne 4 gb-s vga stb.
De az is igaz hogy pont tegnap szívatott egy eee pc (8 órám ment rá mert hát szegény olyan) (örök életemben utáltam) és azt kérték hogy win 10 legyen rajta mert az tapasztalat szerint sokkal gyorsabb mint az elődök,Lett is csak ép az atom 2600 cpu vgája már nem támogatott igy csak kis felbontás van rajta,De kimondottan ürülök neki hogy a sok hulladék így végre mehet a kukába mert másra nem való
Az Edge meg pont elég arra amire ki van találva a honlapok megjelennek, meg a fészbuk hidd el hogy az emberek 90%-ának ez pont kimeríti a számítógépes tudását.És valóban tized energiát igényel hisz nincs teleszórva sok fölösleges szarsággal. De recska oldalra ne ezzel menj ! (egyenlőre)
Nem beszélve hogy a cortana bizony kurva jó !! (talán majd lesz egyszer magyarul is ha már úgysem lesz új oprendszer lesz idő hungarysitani). Ha Microsoft terve sikerül a teljes platform akkor lesz igazán érdekes a dolog.
De szerencsére mindenkinek más kell és hála az égnek hogy ezt meg is teheti. -
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #2616 üzenetére
A kijelzőjét lekezeltem vízüveggel azóta nincs rajta ujjlenyomat (csak a pörköltes nokedlis kezet nem szereti
) a hátulja meg nem érdekel
Szerk: egyébként meg a tok koszolja ennyire a szövet "mállik" vagy mi lehet.vagy csak ereszti a színét,lehet ki kéne mosni..valóban Perwool kell nekivagy Jar
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #2613 üzenetére
Jé van neki hátulja? én még sose láttam csak a képernyőt nézem és hogy milyen a hátulja hát azt még nem láttam. Főleg úgy nem hogy néztem volna magam szemből
Aki meg ezt figyeli aki velem szemben ül a vonaton az vegyen be azt amit gondolok
Komolyra fordítva ezért nem csúszik a tab mert ilyen porózus a burkolata,és inkább legyen koszos mint eldobálós. -
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #2594 üzenetére
Mi a különbség az alvó állapot, a hibernálás és a hibrid alvás között?
Alvó állapot: energiatakarékos állapot, amelyből a számítógép gyorsan tudja folytatni a teljes áramellátású működést (általában másodperceken belül), ha ismét dolgozni szeretne. A számítógép alvó állapotba állítása olyan, mint a DVD-lejátszás szüneteltetése – a számítógép azonnal leállítja a folyamatban lévő műveleteket, és kész újra elindulni, amennyiben folytatni szeretné a munkát.Hibernálás: elsődlegesen a hordozható számítógépekhez tervezett energiatakarékos állapot. Míg az alvó állapot a beállításokat a memóriába menti és kis mennyiségű áramot fogyaszt, a hibernálás elmenti a nyitott dokumentumokat és programokat a merevlemezre, majd kikapcsolja a számítógépet. A Windows összes energiatakarékos állapota közül a hibernálás használja a legkevesebb mennyiségű energiát. Laptopon akkor érdemes a hibernálást használni, ha tudja, hogy a gépet hosszabb ideig nem fogja használni, és ez idő alatt nem lesz lehetősége feltölteni az akkumulátort.
Hibrid alvás: elsődlegesen asztali számítógépekhez tervezték. A hibrid alvás az alvó mód és a hibernálás kombinációja: a nyitott dokumentumokat és programokat a memóriába és a merevlemezre menti, majd a számítógépet energiatakarékos állapotba helyezi, hogy gyorsan folytathassa a munkát. Így ha gond van az áramellátással, a Windows a merevlemezről visszaállíthatja a munkát. Amikor be van kapcsolva a hibrid alvás, és a számítógépet alvó módba helyezi, a gép automatikusan hibrid alvás módba vált. Az asztali számítógépeken általában a hibrid alvás mód alapértelmezés szerint engedélyezve van.
-
arnd
senior tag
válasz
tibor72 #1162 üzenetére
Pixelmizéria, hát igen egy weboldalhoz valóban nem szükséges, de hát van azon kívül is élet amikor meg szükség van rá. De ebbe nem érdemes bele menni, hogy kinek mire van szüksége, azt döntse el csak saját maga.
Viszont 1440x2560/6", 2048x1536/9,7", 1280x800/8" droid alatt tökéletesen használható, viszont ha egy RDP vagy egy bonyolultabb kapcsolási rajz kerül elő akkor sem válik használhatatlanná (az 1280X800-as persze nem játszik már ekkor, az csak példa, hogy kisebb felbontás esetén is oks a rendszer).
w8.1, w10 esetén a 2048x1536/9,7" már nehézkes, egér nélkül nem tudod kihasználni a felbontását, de még 2x-sen felskálázva is nehézkes. 1440x2560/6"-os win-es gépehez nem volt szerencsém de közel négyszer nagyobb kijelzős bénázásból kiindulva nem lehet(ne) valami sikeres.Viszont az 1280x800/8" W8.1 és w10 alatt meglepően használható. Feltételezem, hogy 10" környékén olyan 1440X900 lehetne valami hasonló élmény.
Persze ha csak tab módban használod a win-t akkor más a helyzet, de akkor meg pont elveszted az egyébként jelentős előnyét, hogy szinte bármilyen x86-os program fut rajta.
A stby állapotban aktív módja meg többet fogyaszt mint a droidé. (kvázi telefon mód)
Nem érzem azt, hogy elvakultan védeném egyik vagy másik platformot, nem kapok fizetést sem innen sem onnan. Csak a saját tapasztalataimat osztom meg. Talán ezért irritál amikor valaki szélsőséges és feltételezhetően nem túl megalapozott véleményének ad hangot hangosan!
Van amire ezt használom van amire meg azt.
Olyan deja vu érzésem van arduino/pi, droid/win, traktor/fűnyíró...
-
togateam
senior tag
-
Syl
nagyúr
válasz
tibor72 #1049 üzenetére
Bátorkodtam felrakni az USB kiíró programot a OneDrive mappádba.
bodnar10261
Én csak megnyomtam a felvétel a saját onedrive-ra linket és desktop sync app full speed-del szinkronizálta lefelé.
-
togateam
senior tag
válasz
tibor72 #1038 üzenetére
Az enyém már kész van,tehát jó a módszer.
De az biztos hogy polska nyelvnél a Google nagyon nagy barátod
De szívesen újra rakom holnap és készítek fényképeket a telepítésről,mert sokan beszarnak ha nem english valami.
Ami a lényeg nyugodtan közkincsé teheted.
Én meg holnap felupdatolom win 10-re és én is csinálok egy szűz mentést.Mától csak Előrelátó Isten a neved
-
togateam
senior tag
A sebességosztály az SD szövetség hivatalos sebességmérési mértékegysége az SD kártyák számára. Értéke 8 Mbit/mp, és a legjobb töredezettség-mentes állapoton alapul, amikor nincs memóriaegység lefoglalva. 10. osztály:garantált legkisebb adatátviteli sebesség: 80 Mbit/mp (10 MByte/sec)
6. osztály:garantált legkisebb adatátviteli sebesség: 48 Mbit/mp (6 MByte/sec)
4. osztály:garantált legkisebb adatátviteli sebesség: 32 Mbit/mp (4 MByte/sec)
2. osztály:garantált legkisebb adatátviteli sebesség: 16 Mbit/mp (2 MByte/sec -
togateam
senior tag
Ez elég normális eredmény,mivel usb 2.0-ás az olvasó benne így a maximális elméleti sebesség 30MB/s.
A 48Mb/s az usb 3.0-ra értendő.
Meg ne feledjük hogy ez a készülék csak 60.000 forint.(10i WIN) Azért a hasonló gépek bizony 100.000 körül vannak,azért ennek látszódnia kell néhány dologban. Őszeségében jól használható a célnak megfelel (utazás közbeni használat,a megszokott windows programok/játékok használta ) van teljes értékű fizikális billentyű 2 egér gombbal,(ettől máris laptop) 10 " tablet,(hiába van smart tv-m azért az ágyban gyorsabb a youtubon keresni és wifin átlőni a tv-re mint a távkapcsolóval szerencsétlenkedni) Windows 10 oprendszerrel (szintén a filmek+tv program wifinin lövi a tv-re akár a 3D-s filmet is ,nagyon királyság
) és ajándék officével. Ha így összeadom még én kaptam pénzt hogy megvettem
-
togateam
senior tag
Igazából nincs akkor nagy különbség a 2 proci között,inkább csak a full hd videónál talán mert a 3470 egy picit jobban tovább gyorsul. ( [link] ) de az meg fölösleges hisz Hd ready a kijelző.Aki meg játszani akar az vegyen Surface pro 4-et
.A kijelzőn 2 fólia van ha csak a díszest vetted le akkor még nem a képernyő karcos .Habár az enyém már nagyon ramaty,([link] ) de pár napra vissza ragasztom a színeset hogy megnézzem hogy mükszik a filces megoldásom.Nem a legszebb egyenlőre de ha jó akkor keretbe ragasztom a bill kávájára. És ha igen utána húzom le a fólia 2.0-át.De ezek szerint tudták hogy gáz a bill
. A cpu hűtés megoldható ha a hátlapjára ragasztunk alufóliás ragasztót és egy nagy "cpu méretű "téglával rá vezetjük a hőt. Az meg nem érdekel hogy megsül hisz garanciás,max karácsonykor kicserélem egy akkori változatra
.
-
togateam
senior tag
Én is vettem egyet ( http://hardverapro.hu/apro/lark_win_10_op/ ) Ami a tapasztalat,nekem van egy másik is amiben a 3470d chip van az gyorsabb és nem melegszik,de beszéljünk a Larkrol,win 10 frissités elviszi a touch-t ,de a file másolás után tökéletes,a biosban kikapcsoltam a hő védelmet mert egy youtube videot sem képes lejátszani amikor lefékezi magát 100 mhz-re
(lehet hogy még kap esélyt egy 95 fokos végálláson) Meleg mint az állat,ez valószínű azért van mert kispóroltak belőle egy hóelvezető fóliát,ha majd lesz kedvem szétszedem és megpróbálok valamit
. A bill összekarcolja a fóliát (nem vettem még le róla ) viszont ragasztottam rá pár darab filcsávot ami távol tartja a képernyőtől. Ennek az oka hogy a bill teljesen műanyag (a másik tabomon ez fém) és hajlik ezért karcol.Egyébként a napi feladatra jó. Amit nagyon szeretek benne az 2 dolog,a teljes értékű usb és az hogy a mini usb-portról lehet tölteni,igaz hogy épp hogy életben tartja(persze ha 2 amperes töltöd van akkor nem) de egy telefon töltő előbb van kéznél mint a saját töltője
Ha kérdés van akkor megpróbálok válaszolni.
Szerk: É kuva jó hogy bal-jobb egérgomb van rajta(igazából csak ezért vettem meg mert így nem kell bénázni a kijelzőn).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest