- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
válasz
gabor_01 #4094 üzenetére
Most ugy néz ki összekapta magát.
Más: win 8 alatt ottvan ugye a virtual billentyűzet ikonja a tálcán, de utálom onnan megnyitogatni....hogy tudnám elérni hogy amikor szövegbeviteli mezőbe kattintok automatán elővegye a billentyűzetet?
Bocs ha láma kérdés, első win tabom, nagyon nem értek még hozzá -
Jovanny2
őstag
válasz
gabor_01 #3355 üzenetére
Lehet, hogy annak a fojtótekercsnek a hiánya okozza, és lehet, hogy a jókban benne van, és lehet, de tényleg csak lehet, hogy a kínai azért nem teszi bele mindbe, mert kiméri, és akkor már nem tudná hozni az adott feszültséget/áramerősséget az adott töltő. Így viszont kitol a vevővel
@Emperor_: Ezt még nem, és tök fura, hogy csak a lengyel oldalon van fenn. Ugyanaz a spec mint a 10-é, csak a felbontás nagyobb (nagyobb számítási kapacitásigény a procinak). Egyébként milyen szemét dolog már, hogy 10,6" és 11-nek nevezi. Most, hogy vettem a digitizert a 8i-hez derült ki számomra, hogy az megy 7,8". De az azért mégis közelebb van a 8-hoz, mint a 10,6 a 11-hez...
-
zzzn
csendes tag
válasz
gabor_01 #3180 üzenetére
Nálam működik, igaz, időnként az w10 eszközkezelőben le kell szednem a drivert, és újraindítani a tabletet, utána bizonytalan ideig működni fog, néha egész sokáig bírja.
Bár, finoman szólva, tényleg elég impresszionista stílusú képe van...
Ez a 7i hátsó (...azaz jobbik...
) kamera képe:
-
encoder
tag
válasz
gabor_01 #3161 üzenetére
Akinek elég a notebookon megszokott tapipad, annak bluetoothos egeret már nem kell vennie. Ha találtok olyan appot vagy megoldást, amivel a keyboard is tökéletesen működik, akkor szóljatok! Ennek az a különlegessége, hogy wifi mellett BT-n is tud működni:
http://andromouse.com -
togateam
senior tag
válasz
gabor_01 #3139 üzenetére
Ez pont hogy 2 külön áramkör,ha huba dugod akkor egy időben kéne leadni és felvenni is
Így minden külön kap áramot.De azt nem tudom hogy az usg alkalmazására elég ha a datátol meg kapja az impulzust.És nem tudom hogy a hubnak illetve a benne lévő eszközöknek mennyire árthat ha mondjuk 2 A-t kapnak,nem tudom hogy a tápban van-e feszültségszabályozó..stb..
-
-
togateam
senior tag
válasz
gabor_01 #3037 üzenetére
Szerintem meg teljesen szokványos hogy megnézem hogy mit töltök le,hogy esetleg nem egy atombombát akarok tenni a tabomra
Kijjebb érzékel? Jól van beállítva a felbontás? Mert ha jól tudom akkor win 8-alatt nem pontos,ezt a hibát csak a win 10 javítja . (nekem nincs 7esem így tényleg nem tudom ezt csak a videókból és az itteni panaszokból hallom)
-
törölt tag
válasz
gabor_01 #2811 üzenetére
mindenképp kell a hub, mert az uefi shell nem kezeli a belső sd olvasót
usb vga cpu ram ssd , ezek mennek uefi alatt, tehát ahhoz hogy telepíteni tudj bármilyen oprendszert, mindenképp kell legalább egy beviteli eszköz és egy telepítő adattároló, a 10i ennyiből nagyobb előnyben van szerintem a 2 usb portjával,de lehet tévedek, de a 7i és 8i-n csak 1 mikrousb vana 8i-n lehetne 2 mikrousb, de kérdéses hogy a második mikrousb port be van-e kötve, mert a helye ott van a nyákon -
törölt tag
válasz
gabor_01 #2800 üzenetére
nem lehet se kikapcsolni az uefi-t, se a bootsorrendet átállítani, a tab csak efi bootolást tud, nekem is ez a bajom, efi shell nem kezeli az sd-t, csak fs0 és blk1-ben hoz olyan mappát hogy efi...kicsit már bánom a tabot, de tudtam szerezni egy 4es hubot, holnap megpróbálom rendbe vágni azt még meglátom mi lesz a sorsa a tabnak, de nagyon kilóg már a lába
-
törölt tag
válasz
gabor_01 #2783 üzenetére
memkártyával frissíthető win10-re, de nem ajánlom a 10et...erősen nem....nekem 1 frissítés nemrég vágta taccsra a 8i-m...
valamit kipróbáltam volna rajta ma, erre reggel kapcsolom be és helyreállítást kér, holott este még működött, jelzett egy frissítést, elkezdte letölteni, azt úgy hagytam, reggelre meg megkukult... ennyit a win10-ről...ha sikerül akkor fizukor veszek egy hubot és togateam kollega wimboot-os visszaállításával majd megpróbálom rendberakni, ha sikerül akkor erősen gondolkodom hogy eladósorra fogom bocsájtani, nekem erre nincs szükségem hogy a microf#s sz@r frissítései után kínlódjak vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest