- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
-
outdoor
aktív tag
A külső képernyő beállítások nélkül, azaz simán hdmi kábellel maga szabályozza a felbontást és megjelenést. A pc számpad 4-6 és 2-8 billentyűivel szabályozhatod az elrendezést.
A tévé készüléken csökkentsd a háttérvilágítást. Nálunk nulla, amikor rá van kötve a 7i. Nagyon szép képet ad, Philips.
--------------------------------
Ha TV adást kötök a Settopboxból a 7i-re, HDMI és USB porton is bevihetem a jelet. Nem várom el, hogy ezen a fórumon mindent tudjunk a tévéről, de praktikus lenne a pc-n megjelenítenem a műsort (és akár innen szórni tévére). Tudom, hogy létezik Windows szoftver teljes körű tévé funkcióra. Ismeri esetleg valaki?
----------------------------
SZAx2, ha ezzel abbamarad a pc-k tönkretétele, akkor hajrá. Eddig ugye sok készülék ment a süllyesztőbe ilyen machinációk miatt!
-
togateam
senior tag
Én azt tudom csak javasolni hogy próbáld ki egy másik tv-n/monitoron is.Mert nekem is van olyan monitorom amin egyszerűen homályos,csúnya a kép.Volt olyan tv-m amin a számítógép jele a betűknél "duplázódott"egyéb dolognál /film/játék nem volt érezhető,de olvasásnál igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- Posta, csomagküldés
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest