- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
wandor0930 #3529 üzenetére
Újra,persze.
Aztán most még egyszer.. És megjavult. hm,érdekes. No mindegy,a lényeg hogy megy, köszi -
Jovanny2
őstag
válasz
wandor0930 #3369 üzenetére
Nekem egyik bontott, másik bontatlan, mindkettőben fix kábeles töltő, egyik szar, másik jó.
-
Slapy
aktív tag
válasz
wandor0930 #3366 üzenetére
Nekem szintén és minden bontatlan volt
-
Jovanny2
őstag
válasz
wandor0930 #3366 üzenetére
Akkor még ebben sem következetesek a pici kínaiak. A 7i-é is olyan, de azt hittem minden 8i a fix fajta.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
wandor0930 #3026 üzenetére
Letöltöttem Opera és IE alatt is.
De lehet megy is vissza a boltba, ha a fentebb említett hiba nem minősül normálisnak ezeknél a gépeknél ...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
wandor0930 #3023 üzenetére
Pedig Rufus-t és pendrive-ot is cseréltem, de ugyanazt dobja
-
togateam
senior tag
válasz
wandor0930 #2902 üzenetére
Win 10-nél beállítható hogy hova pakolja mondjuk az áruházból letöltött programokat.
Te a pc-n nem ezt használod? -
törölt tag
válasz
wandor0930 #2902 üzenetére
ja bocsesz, nem tudtam hogy már frissítetted!!
-
togateam
senior tag
válasz
wandor0930 #2899 üzenetére
Win 10-nél azért ha beteszel egy 64-es kártyát és mindent átirányítasz akkor jó sokáig elég.
-
törölt tag
válasz
wandor0930 #2899 üzenetére
Szia!
Gépház\frissítés és helyreállítás\frissítések telepítési módjának beállítása
-
togateam
senior tag
válasz
wandor0930 #2895 üzenetére
Jó reggelt.
Természetesen tehetsz rá filmet,és hallottál már az - átmásolom a régi kártya tartalmát az új kártyára- nevű játékról
-
togateam
senior tag
válasz
wandor0930 #2881 üzenetére
De komolyan,ha olyan program "veszik el"akkor van amit simán áttelepít a hddre,de ott is marad,szóval inkább vennék egy másik kártyát és akkor nem kell kivenni.
-
togateam
senior tag
válasz
wandor0930 #2881 üzenetére
Ha menet közben veszd ki akkor szerinted mi történik? Szerintem nem működik ami rajta van,de lehet hogy neked valami légi kapcsolatban lehet az sd kártya a gépel,sajnos nekem az őreg bedugom és benn van, van még csak
-
togateam
senior tag
válasz
wandor0930 #2850 üzenetére
Ez azért net függő itt Pesten 30 mbit netem van Szlovákiába meg 5 azért nem mindegy hogy épp hol vagyok . Egyébként vidéken egy kis faluban nagyon nehéz jó netett szerezni ,nem csak Budapest létezik az országban.
-
togateam
senior tag
válasz
wandor0930 #2827 üzenetére
A recovery miért szabadulna fel? Azért recovery,ha hozzá érsz akkor csomagolhatod a géped,és olvashatsz és idegeskedhetsz itt jó sokat
Nem lesz több tárhelyed az úgy "lesz" ha teszel bele sd kártyát. A win 10-nél bármit telepíthetsz a sd kártyára.Igaz hogy régi win programot csak akkor ha előbb becsatolod egy könyvtárba és így 2 funkciós lesz az sd.
Ha mindent sikerült elbaszarintani akkor itt találsz visszaállitásos dolgot.----- DE AKKOR JÁRSZ JÓL HA MIELŐTT BÁRMIT CSINÁLNÁL ELŐBB EGY RENDSZER MENTÉST CSINÁLSZ !! -------
EZ KIBASZOTTUL AJÁNLOTT MINDENKINEK !!!!!!!!!!!!!!
-
törölt tag
válasz
wandor0930 #2827 üzenetére
nekem rohadt nehezen jött le, kb.4napig szenvedtem mire lejöttek, meg van a 8.1 és a 10 is...
valaki nem talált még megoldást arra hogy hogyan lehet a gyári appokat kiírtan a 10-ből(onenote,sway,bing pénzügy stb...)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest