Új hozzászólás Aktív témák
-
axod
tag
válasz
wmarci #33727 üzenetére
Nekünk Erste-vel 4 éve ~59 napra utaltak végül, 60 napos fizetési határidő volt (cégtől vettük, így nem igazán volt rugalmas). Akkor mondjuk nagyon pörgött a piac.
Arra emlékszem, ha bármilyen hiánypótlásra visszaküldik (akár az ügyintéző hibájából), akkor már nem érvényes a 15 munkanap.
Ha nem tudtok érdemben haladni az ügyintézővel, akkor a fiókvezetővel lenne érdemes beszélni. Nekem az oldotta meg az utolsó utalás körüli problémázást. -
Mauzes
addikt
válasz
wmarci #33410 üzenetére
Az Unicredit mostanában lassabb állítólag, mert feltorlódtak a központban az igénylések. De a 2 hónap az tartható azért. Én úgy tudom, hogy a hitelbírálati kérelemhez ha minden szükséges dokumentum és értékbecslés megvan, akkor 15 munkanap alatt kötelező elbírálni a hiteligényléseket MNB szabályozás értelmében.Onnan még szerződés küldés-aláírás, közjegyző, jelzálog bejegyzés vn hátra, és az önerő igazolás.
-
_NCT
addikt
válasz
wmarci #28436 üzenetére
Szia! Ne legyél szívbajos, nagyon régóta árulják már. Max 35, ahogy írták is, de lehet a madarat keresik és nem engednek az árból. Az én fél éve megnézett házamat, amit már idestova 1.5 éve hirdetnek, még mindig nem tudta eladni a tulaj, illetve az idióta ingatlanközvetítő is arra hivatkozva nem engedett az árból és az volt az ultimate érve, hogy "majd jönnek a csokosok". Na ez volt fél éve, és gyanítom jövőre se fogják eladni.
Ott alsógödön sem mindegy, hogy az ipari parktól (Samsung SDI) milyen messze van...
-
Csabroncka
addikt
válasz
wmarci #28436 üzenetére
Először is ha komolyan gondolod érdemes egy műszaki ellenőrt hívni, ő tud abban segíteni is, hogy alaphangon a problémás dolgok vízszigetelés, tető, falak állapota, nyílászárók általános műszaki állapot (víz és szennyvízcsövek), villany, fűtés milyen állapotban van. Alaphangon, ha ez elhanyagolt, akkor 20milla látatlanba és ki tudja hol áll meg.
Szóval őszintén annyit kell alkudni, amiből kijössz, illetve egy normál/felújított állapotú árát meg kell nézni a lokációban.viszont: concret_hp nagyjából megfogalmazta a lényeget
-
Madwe
nagyúr
válasz
wmarci #28436 üzenetére
Felújítás azért ennél tényleg sok lesz.
Azért az az átalakítási ötlet alaprajz nincs túlgondolva a maga kb 3 méter x 10 méteres elrendezésű nappalijával…
Nem hiszem hogy 35Mes kezdéssel teljesen elvágnád magad, azzal nem fog komolytalannak venni, max alkudoztok még - legalább meglátod árulni vagy eladni akar e. Aztán lehet még a 35 is sok érte, látatlanban ezt nehéz megmondani. -
tomazin
veterán
válasz
wmarci #28436 üzenetére
Nyugodtan tunj pofatlannak. Gondolom van meg hasonlo, azok alapjan be tudod loni ez ott mennyire realis, 20%al nyugodtan indithatsz.
Aztan az is lehet nem akarjak eladni, csak balekot keresnek (nekem szomszedom hirdette sokaig es ha volt erdeklodo azonnal emelt az aron), az is lehet,h lesz belole valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest