- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
Szvsz az a hitel lenne népszerű ahol szerződök pl 120 hóra havi x Ft törlesztővel. A bank pedig összegezné hogy a 120 hónap alatt mennyivel lépi túl az aktúalis törlesztőrészlet (árfolyam mozgás, kamat, akaármi miatt) az x-et, rátenné amit akar (kamat, kezelési ktg.,akármi) majd osztaná x-szel (mert azt eddig is bírtam fizetni), és én addig fizetném tovább amig ki nem fut.
Ezzel mindenki jól járna, a bank a pénzénél lenne, nekem pedig nem kell 10 évet bizonytalanságban leélnem.
Vagy a bank jobban ár ha el kell árvereztetnie a lakást, vagy akármit is be kell hajtania?
Ilyen lakáshitel van?
Ha nincs, miért nincs? Ezzel sokkal többen vágnának bele a dologba, és így közvetve megdobná az építőipart is. -
törölt tag
sajna nincs velük kapcsolatom
amit hallottam az, hogy teljesen jövedelem alapon hitelezik ezt akonstrukciót. ez általában azt jelenti, hogy a törlesztőrészlet 3 szorosát kell nettóban igazolni, levonva belőle az esetleg egyéb hiteltörlesztéseket.
de szerintem T 1000 kollegától többet megtudhatsz, ha megtalálod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest