- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Szia!
A 4millió, hogy jött ki neked? Én átlagban 2,5-öt hoztam ki. Havira is max 53e.
De tény beláttam már, nem érdemes felvenni.. annyival pályázok, ami vanMivel próbáltam felkészülten menni ezekre az érdeklődési túrákra, ezért mindenre rákérdeztem, innen jön az elkeseredés, meg, hogy ilyenbe nem ugrok bele!
-
erdey_a
addikt
Tévedés...
Ha az ingatlant értékesíto magánszemély az ingatlan értékesítését (a vonatkozó szerzodés földhivatali benyújtásától számított) követo 60 hónapon belül, vagy azt megelozo 12 hónapon belül saját maga vagy közeli hozzátartozója (egyenesági leszármazó vagy felmeno, testvér, házastárs), illetve volt házastársa részére másik lakóingatlant (lakóház építésére alkalmas építési telket) vásárol, vagy meglévo lakóingatlanát bovíti (szobát épít hozzá vagy tetoteret épít be), úgy az eladott ingatlan értékesítésébol származó bevétel a lakáscélú kedvezmény összegével is (a további, már tárgyalt csökkento tényezokön túlmenoen) csökkentheto, de ebbe az összegbe például nem számítható be, ha a felhasználás során bankhitelt vettek igénybe, a hitel összege.
Nem igaz, hogy az apukának a nevére kell iratnia a lakást
Sőt, ha az édesapa elég régóta tulajdonosa az ingatlannak, akkor egy fillér adót nem kell fizetnie. [link]
De illetéket természetesen az új lakás teljes ára után kell fizetni. Az illetéktörvény alapján mentes az illeték megfizetése alól a lakás építésére, építtetésére és értékesítésére jogosult vállalkozó által értékesítés céljára újonnan épített, építtetett, 30 millió forintot meg nem haladó forgalmi értéku új lakás tulajdonjogának, ilyen lakás tulajdoni hányadának megvásárlása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest