Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Nem volt időm , de most leírok egy esetet !!
Évekkel ezelőtt kimegyek a tanyára reggel , vár az egyik cég éjjeli őrje ( aki sok kutyával jót tett , de sajnos tavaj , majdnem egy éve meghalt fiatalon , agyvérzés szívinfarktus , de akkor írtam pár sort itt róla 😪 ) , hogy összeverekedtek a kutyák és az egyik kistermetű kutyából dől , néha spriccel a vér , hófehér kéthónapos köjke volt , az is tiszta vér lett tölle , először azt hittük, hogy a köjök is meglett harapva , de nem , doktornőm szülési Szabin ( szülés előtt ) , beszéltem egy másik orvossal az azt mondta , hogy be kell vinni a városba és össze kell varni az eret , mondom neki , hogy K vitamin nem jöhet szóba
, azt mondta nem azzal legfeljebb megöljük mert túl lessz adagolva , na mondom fasza
, felhívtam a városba egy klinikát de szabságon voltak , mondom lessz ami lessz felhívom a doktonőt , fel is vette és azt mondta , hogy zárjam be olyan hejre , hogy ne birjon sokat mozogni ( mert akkor vérzett jobban , amikor jött ment ) , be is rekesztettem és az mondta a doktornő , hogy egy fél ampullát szájon át három óránként , ez elkezdődött délelőtt és virradatkor amikor mentem adni az adagot már rá volt alvadva a vér a szőrére , a biztonság okáért még két adagot kapott és pár nap múlva az alvadt vér is eltűnt mintha semmi baja nem lett volna !!
( Hosszú lett , bocsi ha van benne hiba
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, azt mondta nem azzal legfeljebb megöljük mert túl lessz adagolva , na mondom fasza
, felhívtam a városba egy klinikát de szabságon voltak , mondom lessz ami lessz felhívom a doktonőt , fel is vette és azt mondta , hogy zárjam be olyan hejre , hogy ne birjon sokat mozogni ( mert akkor vérzett jobban , amikor jött ment ) , be is rekesztettem és az mondta a doktornő , hogy egy fél ampullát szájon át három óránként , ez elkezdődött délelőtt és virradatkor amikor mentem adni az adagot már rá volt alvadva a vér a szőrére , a biztonság okáért még két adagot kapott és pár nap múlva az alvadt vér is eltűnt mintha semmi baja nem lett volna !!
)