Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• H-Zol

őstag

válasz jézusom #39217 üzenetére

Nem volt időm , de most leírok egy esetet !!
    Évekkel ezelőtt kimegyek a tanyára reggel , vár az egyik cég éjjeli őrje ( aki sok kutyával jót tett , de sajnos tavaj , majdnem egy éve meghalt fiatalon , agyvérzés szívinfarktus , de akkor írtam pár sort itt róla 😪 ) , hogy összeverekedtek a kutyák és az egyik kistermetű kutyából dől , néha spriccel a vér , hófehér kéthónapos köjke volt , az is tiszta vér lett tölle , először azt hittük, hogy a köjök is meglett harapva , de nem , doktornőm szülési Szabin ( szülés előtt ) , beszéltem egy másik orvossal az azt mondta , hogy be kell vinni a városba és össze kell varni az eret , mondom neki , hogy K vitamin nem jöhet szóba :F , azt mondta nem azzal legfeljebb megöljük mert túl lessz adagolva , na mondom fasza :O , felhívtam a városba egy klinikát de szabságon voltak , mondom lessz ami lessz felhívom a doktonőt , fel is vette és azt mondta , hogy zárjam be olyan hejre , hogy ne birjon sokat mozogni ( mert akkor vérzett jobban , amikor jött ment ) , be is rekesztettem és az mondta a doktornő , hogy egy fél ampullát szájon át három óránként , ez elkezdődött délelőtt és virradatkor amikor mentem adni az adagot már rá volt alvadva a vér a szőrére , a biztonság okáért még két adagot kapott és pár nap múlva az alvadt vér is eltűnt mintha semmi baja nem lett volna !!
    ( Hosszú lett , bocsi ha van benne hiba :B )

Új hozzászólás Aktív témák