- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackmMmDog
senior tag
válasz
BlackmMmDog
üzenetére
Sziasztok!
Tudom e-nyakorvekről van szó , de szeretném leírni tapasztalatomat az e- kerítésről. Ezzel kezdtünk, jó megállította a kutyát (50-esen ajánlották ,de elég volt 10-re tekerni.) most jön a de... Amint elfordította a fejét már rázta(pl. alváskor), ha a kerítéstől 20m-re is volt. Drágábbra cseréltük a készéléket , annál is fent állt. (forgalmazóval beszélve soha nem nézték, ha elforgatják a nyakörvet akkor mit csinál
)Jelenleg ott tarunk 150-es kerítést 180-200 cm-re emeltük (kb. egy éve lettünk kész vele), jól működött ,de amikor a vizsgákra készültem akkor hajlamos volt csavarogni ( pedig volt aki foglalkozott vele ). 1 hónapja lettem kész a vizsgákkal , azóta nem ment el. Ha nyitva van a kapu soha nem megy el, csak a zárt érdekli.
12 kg és 101 cm (füle hegyétől a farka végig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)