- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
Idiofil #13447 üzenetére
Nem sz@r beltenyészetből kell venni,igaz nem is olcsó,de akkor is,ha megnézed az én kutyámat picit feljebb kell görgetni akkor láthatod,hogy 11éves lététre elég jól tartja magát szerintem.(persze a gazda mindig elfogult az ebével
)És jó hogyha rendes táplálékot kap gondolok a főt rizsre 200ft/kg igaz kell főzni,de ennyiért nem kapsz jó minőségű kutyatápot illetve a rizs lazán kenterbe veri a legdrágább tápokat is mint pl az eukanuba!Emellett ha ad neki az ember magneB6-ot akkor az is sokat segít illetve a megfelelő fekhely nem szabad,hogy télen a mínuszba a hideg földön kövön feküdjön kell neki egy 1k láptörlő vagy beengedni a garázsba/lakásba!Soknak tűnik ez így egyszerre de ezeket betartva nem lesz nagy gond.
madmike:A kutya természete teljesen 2 komponensű alapvetően van jó és rossz természetű kutya!Ebbe most nem mennék bele lényegesebben!De fontos,hogy hogy bánnak a kutyával az új helyén!Én speciel egyszer nem ütöttem meg a kutyámat,és ez nem,sarkítás egyszer sem!! Meg is van az eredménye teljesen barátságos ha a fülét tisztítom azt is hagyja ha szemét azt is és még a tányérjába is belenyúlhatok nem harap nem morog nagyon jól szituált kutya lett!De ez sajnos visszafelé is simán elsülhet egy jó természetű kutyából is lehet rossz terméstű!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest