Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
thunder505
üzenetére
Legalább egy képet mutathatnál róla.

-
thunder505
csendes tag
A kutyám robot lett.....
Becsippelték, ezért lett robot, de én nagyon szeretem, mióta megszületett, azóta velem van, tekintetéből olvasok.
[ Módosította: Ndruu ]
-
bzoley
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
és fattyu, Köszi, reméljük a legjobbakat.
-
TripleB
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sok nem látszik így belőlük sajnos ...
Az egyikük "szerel"
-
TripleB
senior tag
Anyám már választott ...
-

-
bzoley
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi!
Most az illemhelyre szoktatás tűnik a legfontosabbnak, mert úgy látom, ahol eszébe jut, ott potyogtat. Ha elkísérem, és mondom neki, akkor már ott is elvégzi a dolgát, ahol mindig kéne.
Aztán a pórázos sétálást kell még tanítgatni, mert eléggé tart tőle, a legtöbb esetben behúzza a kéziféket.
És persze rávenni, hogy nem kell félni a macskától
-
bzoley
veterán
Lassan 48 órája új gazdái vagyunk Lilinek. Sintértelepről mentette ki egy egyesület(mint sok másikat), hogy gazdát találjanak neki. Kórházba került ivartalanításra, mi onnan hoztuk el Pénteken. Papíron 8 hónapos. Nagyon gyámoltalan, félős, de már kezd barátkozni az új helyével.
Ahol rátaláltam,
kórházi, és itthoni képei(jól látható a különség)
-
qdak
addikt
-
Tulipanti
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igazatok van. Tegnap én annyira megijedtem, hogy nem érzi jól magát, hogy gondolkodni se tudtam.
Szegénykémet még a macska is megijesztette, odament a kerítés mellé és a cicus folyamatosan mondta neki olyan hangon amit még macskától nem hallottam. -
-
bigbuda
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
felesleges rágódni nektek ilyeneken.
-
Winner_hun
félisten
válasz
fattyu
üzenetére
Nálunk sétánál volt hogy 2 skótjuhászt valamiért nem szeretett a kutyám, kerítésnél csinálta mind a 3 kutya a fesztivált. Aztán meguntam, megragadtam a grabancát, odébbraktam. Ekkor rámmordult egy kicsit, kapott egy pofont, azóta egy nyekkenés nem volt a kerítés felé. Volt ez 2-3 éve. Az utóbbi 1 évben meg a 2 kutya már nincs is ott.
-
iwu
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
egyik haveréknek van vesztije, nah, ők mindig kiakadnak, mikor elmondom a véleményem erről.
Osztom te és fattyu nézetét, nincs az a körülmény, hogy a kutya rám morogjon.
Elveszem tőle a szájából csirkefarhátat is. Látszik, hogy nem érti, de meg sem moccan... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
bigbuda
üzenetére
Akkor is ilyen vicces lenne, ha egy 50-60 kilós roti lenne? Akkor is ilyen jól mosolyognátok rajta? Mert amikor egy ilyen kutya csinálja, az jópofa, amikor egy nagy kutya, az már rohadt agresszív dög lesz rögtön...
Mi így szeretjük és az ilyen viselkedés a csivavák velejárója.
Nem, az ilyen viselkedés a rosszul szocializált és/vagy nevelt kutyák velejárója, és igen, sajnos elég sok csivava ilyen.
-
fattyu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
minden saját kutyám egyszer próbálhatja meg a rámmorgást illetve odakapást.
2 egyéb nevelés közben gondolta úgy hogy elég volt és jelezte hogy hagyjam már. Mondanom sem kell olyan lecke volt hogy többet nem fordult elő.
meg az ifjabbik vakarcs második este rámmorgott mert a vacsija felé nyultam... Na az nyilván finomabban ( 9 hetes gyerek ) de ott is átt lett dumcsizva hogy nem babám....
értem én másfél kiló meg mittomén, de az a kutya amelyik ilyet megenged a gazdájával ott gondok vannak a rangsorban meg a helyén kezeléssel
-
bigbuda
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi így szeretjük és az ilyen viselkedés a csivavák velejárója. Igazad van, hogy alapvető esetben nem ez lenne a normális viselkedés. De tud nagyon aranyos és kedves is lenni. Mindemellett nagyon jó jelző

Azért vakarcsnak nem nevezném... Nem szereti ha így hívják, de nyugi nem mondom el neki hogyan nevezted...

-
Winner_hun
félisten
válasz
Tulipanti
üzenetére
Nem baj ha sír, abba fogja hagyni. Amúgy ha sír is rá kell hagyni, nem szabad engedni neki mert akkor mindig nyivákolni fog ha akar valamit és addig csinálja amíg meg nem kapja. Határozottnak kell lenni, kutyanevelésnél ne csak a szívedre hallgass mert nagyon elronthatod.
-
bigbuda
aktív tag
sziasztok, itt van a kis Tysonkánk... Bankár szeretne lenni mindenképpen

-
Tulipanti
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem kutyás kérdésben. Tegnap szerettünk volna befogadni egy félig hajléktalan 8hónapos kutyust. Behoztuk de nagyon sírt, amikor ott voltam vele akkor nem volt baj. Visszavittük délután, de azóta is bánt a dolog, hogy hagynunk kellett volna még, hogy szokja a dolgot. Mit gondoltok, megszokná a helyet egy idő után? Saját elkerített helye lenne.
Köszönöm előre is a tanácsokat!
-
ro_bert17
őstag
válasz
Lompos48
üzenetére
A legelső boxerünk kb. 4 hónapos volt, amikor nagyon-nagyon beteg lett. Hányás, nem evett, nem ivott stb. Hiába vittük állatorvosokhoz, az utolsó napokban már "hátra vonult a kertben, hogy elbújjon"...
Aztán a faluban javasolták a pálinkát. Mivel nem veszíthettünk vele semmit, ezért kipróbáltuk.
Nos ezután évekkel később is még, amikor pálinkás üveg nyílott, az illatát (szagát) érezve egyből morcososan kezdett morogni.
-
ro_bert17
őstag
Valóban így van. A bullteriereket vagy mindentől jobban imádja valaki, vagy nem. Hosszú évekkel ezelőtt mi nálunk is majdnem lett. De aztán egy másik fajta erős egyéniség lett belőle, a boxer.
Ők meg ilyenek pl.: [link]
-
Viszlát
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyon mókás állatok, exexex asszonypajtinak volt kettő, jókat mulattunk mi is rajtuk. Nekem mindig a Chokito jut róla eszembe.

-
.bruszli.
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ő sincs fent ( legalábbis ezen a képen
) A "szabadidőszobában" mondjuk bármire felmehet,de máshol nem. Nagyjából be is tartja... -
.bruszli.
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az első brutális

-
giigz
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére

Én maradok egyelőre annál, hogy nem szimpatizálok velük, majd egyszer, talán...

-
TazLeacher
nagyúr
Pont annyira nem normális az orra, mint egy bulldognak, egy shar peinek, vagy bármi másnak.
A bullterriert vagy imádni, vagy nem szeretni lehet (direkt nem írtam, hogy utálni), de általában senki nem közömbös felé. Gyerek korom óta ilyen kutyát akartam, mert tetszett. Mióta meglett Bibi, azóta egyenesen szerelmes vagyok ebbe a fajtába, és már tudom, hogy soha nem lesz más fajta kutyám. (Hozzáteszem, a bullterrier tulajok 99% ezen a véleményen van, sokuknak ez az 5. kutyája már az életében, de akkor is...). Meg kell ismerni őket, el kell velük tölteni egy kis időt, hogy tudd, hogy miről beszélek. Nekem is volt más fajta kutyám, a környezetemben, családban is van nem egy, nem kettő, de ők mások.
Ne ítélj külsőre...de szerintem a legszebb kutyák a világon.

-
giigz
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ennek a fajtának az orra miért nem "normális"? Egyébként semmi bajom nem lenne velük, de az orruk miatt valahogy nagyon nem tudok megbarátkozni velük.
-
joey0235
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
hát ez nagy

-
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
TazLeacher
nagyúr
Csak, hogy miért mondom mindig azt, hogy vannak a kutyák és a bullterrierek...ők teljesen mások, nem normális kutya "egyéniséggel" születnek, ezért imádom őket, ezért szerettem beléjük...
Itt egy videó, ez csak egy példa az 1000-ből, amik tipikus olyan dolgok, amiket normál kutya nem csinál.
FB videó, tehát FB regiszráció kell. -
fero02
nagyúr
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hogyismondták a Függetlenség napja című amerikai remekműben??
Atomot nekik. Atomot a rohadékoknak...
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt írtam, hogy csomagtartót IS. A kutty az első számú címzett.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aha.
Befogom a flexbe es radobom a kutyara. 
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Gumi. Ezzel takarítom őfelsége után a Golf csomagtatójában (személyes páholya utazáshoz) a kárpitot is, mert a pofám szakad le úgy szőrösen vinni pl. mosatni.

-
Lompos48
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
giigz
veterán
A vizsla szőrének milyen kefét ajánlotok?

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyszer kell megvenni.
En a fressnapfban vettem anno egy kefet a juhaszomnak 4-5 ezer korul volt. Az valami masfajta, nekunk bevalt, a beagle szoret nem ismerem. -
lacos001
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem mind1,ettől jobbat úgysem találsz.....Lehet ósanos kefe is,az is szed ki szőrt,de nem a lényeget,bárki bármit ir/mond.

-
lacos001
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Beagle bundához milyen kefe ideális?
-
joey0235
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én is beakarok szerezni 1 ilyet, pórázon nagyon húzz a kutyám leszoktatni meg nem bírom.

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
GLOCK34
aktív tag
Köszönöm!

A hét elején volt az állatorvos beadni a veszettség elleni oltást és nem találta a chipet Bosco-ban. Azt mondta,előfordul néha,hogy elkóborol a testben. Ilyenkor mi van?
Lányos zavaromban elfelejtettem megkérdezni tőle,hogy mi a teendő.(#15697) Dodi72: Az a csont nagyon ott van!
Simán bemész a hentes üzletbe és megveszed vagy honnan lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amazon
- Kedvenc zene a mai napra
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Gombászkönyvek egyben
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Befogadni egy kutyát, nemes tett