- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
Tesztjuzerka #2669 üzenetére
Szia!
Nem triviális dolgok ezek, szóval nyugodtan kérdezz.
Az MPtool-ban az Unlock gomb másra van, a jobb oldali extra infókat lehet azzal állítani, de azok állítása nem javasolt. Szóval nem kell Unlock. (Amúgy a jelszó az Unlockhoz "asmedia", de mint mondtam ne használd).
A More Config gombnak mennie kellene. Valami bug van a SW-ben, mert én úgy emlékszek, hogy az Idle timer csak akkor válik állíthatóvá, ha a More Config gombra egyszer már kattintott valaki.
Az eredeti kérdésre: neked akkor a More Config -ban mindent ki kellene kapcsolni, a HDD Standby-t is, ha a leállást ki akarod iktatni.
Az 1051 versus 1053 chippel kapcsolatban, sajnos 1053-hoz nincs elérhető firmware, szóval attól félek az egészet nem tudod megcsinálni. Mert ez az állítás úgy működik, hogy közben beleflashelődik egy firmware.
De az utóbbi időben nem kerestem, nem tudom azóta van-e 1053-as firmware valahol.
SZERK: King Unique gyorsabb volt, elég lassan gépeltem be.
-
King Unique
titán
válasz
Tesztjuzerka #2669 üzenetére
A 1053-as chipnél is ASMT1051 ír ki, ez mondhatni normális.
Itt eleve én azt nem értettem, ha be van állítva a "HDD Standby", akkor Idle Timer értéke mért "Never", már, ha jól olvasta ki a programDe a lényeg, h ha megoldható a flashelés, akkor rámész a More Config gombra és bejelölöd:
- Eup Enabled
- HDD Stanby, mégegyszer ha nem lenne
- HDD Power Conrtollmajd, Idle Timer-nél beállított a kívánt értéket és elindítod a folyamatot, már, ha engedi.
Vagy nem állított fenti 3-ból egyiket se, kikapcsolod HDD Standby-t is és úgy flasheled.A jelszó az Unlock-hez: asmedia
-
batagy
őstag
válasz
Tesztjuzerka #2667 üzenetére
CS = Customized String
EE = Eup Enabled
TL = Two LEDs
HS = HDD Standby
U1U2 = nem tudom
LP = Low Power Mode
2TB = 2TB
SE = Slow EnumerationAmelyik O, az van bekapcsolva, az X kikapcsoltat jelent.
-
King Unique
titán
válasz
Tesztjuzerka #2662 üzenetére
Valamelyik újabbat, pl. 2.02-est [link]
A 1053-as chiphez nincs még nagyon firmware, ha az újabb MP Tool-ban lehet flashelni, akkor jó, ha nem, akkor ezt [link] érdemes futtatni, de ez 10 percre állítja.(#2663) Agyas : hát ezt közölhetted volna az elején is, megspórolva ezáltal a felesleges köröket, mert gyárilag nincs a HDS-ben ez beállítva....ezt te állíthattad be vmikor külön.
agyas -
King Unique
titán
válasz
Tesztjuzerka #2651 üzenetére
Akkor az vsz ASMedia chipes és gyárilag be van benne állítva az alvó mód (ez a normális), de át lehet állítani a firmware flashelésével/ frissítésével. Te ennek pont az ellenkezőjét kell csináljad!
Vagy HD Sentinel ---> Beállítások ---> Lemez figyelés ---> Lemezek leállásának akadályoza.nyilván csak üresjáratban állítja le, ha van rajta aktív írás-olvasás (pl. letöltésnél), akkor nem, illetve alvásból pár másodperc alatt magához tér, de ha annyira ki akarod kapcsolni, kapcsold.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest