Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ennyire nem érted? Openelec 16.1-es Kodival volt, tudtommal, aztán jött a LibreELEC, eleinte 16.1-es Kodival, most is telepíthető és volt belőle új verzió illetve az idén megjelent 17.1 kodival is készül a LibreELEC, tehát a LibreELEC egy operációs rendszer, olyasmi, mint az Android, Windows, macOS, iOS. A ZDMC meg egy Kodi fork (másolat), a felületek (skin) többnyire a Kodiból vannak csak a Kodi szót átírják ZDMC-re.
Értsd már meg, hogy köze nincs a LibreELEChez.Nekem egy Minix Neo U1-em van amin Androidos rendszer van, mint a Zidoon és van saját Kodi forkja aminek a neve Minix XBMC de a boxot tudom használni LibreELEC-kel amit egy SD-re telepítettem, tehát az enyém Dualbootos, 2 operációs rendszer fut rajta és médialejátszásban azért a LibreELEC jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest