Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
junkpod
üzenetére
A nyílak részei a billentyűzetnek, a hagyományos médialejátszó távirányítő meg számgombos/betűgombos, erre nincs felkészítve, ez volt az elsődleges platform és máig az. Minden ami billentyűzeten van az mind elérhető de hagyományos távot nem ismer így nem tudsz "A" betűt varázsolni a "2"-es megnyomásával vagy igen
, nekem eszembe sem jut amikor megfordíthatom a távot és gépelhetek. 
Egérrel, legegerrel iszonyú kényelmetlen az állandó fókusz váltások miatt. - nem kényelmetlen, tudni kell használni és nem a hadonászos funkciót kell használni, billentyűzeten ott vannak a nyílak és a légegér része a QWERTY billentyűzet. Nem használom a kurzor részt, mondjuk jó és pontos légegérrel egész működőképes de LE alatt még soha nem használtam, alapból ki van kapcsolva az "egér funkció". -
DeFranco
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
az egér az borzalom, tényleg. néha áttévedek (nekem a pc-vel van összekötve a tv másodlagos monitorként) de assetommivan.
okostelefonról kore-val viszont szerintem világbajnok, egyszerre tud nagyon jó nyilas-oks-menüs-visszás villámgyors navigációt, de ha kell valamit beírni, akkor ugrik fel a virtuális billentyűzet és simán begépeled.
szerintem az az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nekem eszembe sem jut amikor megfordíthatom a távot és gépelhetek.