- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz DeFranco #2736 üzenetére
Sorozatokat a TVDB-n nézd, a TMDB-n nem tudom milyenek a sorozatok, nem azt használom.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz DeFranco #2734 üzenetére
egyébként az gyakori hogy ennyire tré az adatbázisa a tmdb-nek? - egyáltalán nem tré, miből gondolod. Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb, nálam minden anyagot tökéletesen megtalál, ha meg valamilyen oknál fogva nincs benne akkor a TMDB weboldalán bővítem a médiatárat és utána benne lesz. IMDB pl. nagyon sok filmemet rosszul találja meg ami vicc, eygszer kipróbáltam 2 eszközön, hogy melyiknél jobb az arány, tMDB magasan nyert, 400 filmcímet kerestettem.
van egy rajzfilmsorozat és már hülyét kapok, hogy más a részek számozása nálam, más a tmdb-n, - azt TVDB-n kéne nézni és azserint beállítani, nekem is volt ilyen sorozatom, a Columbot msáképp írták DVD-re mint ahogy valójában kellett volna illetve figyelni kell a speciális részeket is, azoknak más a számozása és majd a végeredmény jó lesz, oda kerül ahova kell.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ejelhar
senior tag
válasz DeFranco #2722 üzenetére
na erre mondom, hogy hülye a logikája
Szerintem skin- és nézetfüggő.
Például ebben a skinben/nézetben jóval egyértelműbb, van egyszer úgy általában a sorozatok menüpont, alatta meg annak almenüje, felette meg egyéb lehetőségek. Vagyis már ismeretlenül is van fogalmam arról hol mit kapok, mik a lehetőségeim. -
junkpod
veterán
válasz DeFranco #2701 üzenetére
Nem értek a Windows driveren hét, de az fura, hogy dxva a renderer, míg dxva2 a hw accelerstor. Ezt nem lehet egyformara állítani?
Illetve a hangokra 2.0 lekeveres van beállítva, így a gépnek el kell végeznie a dekodolast és a lekeveres. A tv-d nem támogatja a dd/DTS hangot?Box's don't touch!
-
kmarci25
veterán
válasz DeFranco #2623 üzenetére
Talán a bufferelés változtatása is segíthet...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest