Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Oké, ezzel tisztában voltam eddig is, a kezdetektől tudni, hogy a Netflix (is) nagyon megválogatja milyen eszközre engedélyezi akár csak a HD felbontást. Viszont gondoltam, ha ez elvileg mehet FHD-ban egy "nemhivatalosa" CE-s Box-on (kicselezve), akkor azt is megtudnák oldani valahogy, hogy hardverből is menjen. Jó, ennek technikai részletei biztos elég bonyolultak. Akkor viszont nincs más, mint az S922X, mert FHD-ban azért már elég jók a Netflix stream-ek (bár azokból is már több szokott lenni, sokszor nagyon eltérő bitrátával), de azért ez alá nem adnám minőségben. Már csak az kellene, hogy legyen több olcsó kínai S922X Box is és persze normális CE is rá. Nem tudom erre mennyi esély lehet még a jövőben.
(A Netflix-es HDR-t, meg főleg a DV-t meg sem említem, pedig ahhoz sem kellene feltétlenül UHD stream.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest