Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz
Debilon
üzenetére
Én is gondoltam erre, ezért megpróbáltam még tegnap a pc-n is elindítani mert azon is van kodi. Ott látta is és engedélyezte is. Aztán visszamentem a másik szobába és ott megpróbáltam a média boxot, és megint kérte a párosítást.
Lehet az a baj hogy a pc az emeleten van egy upc routerbe dugva az alsó szinten pedig egy másik router fogadja az upc-s routerről kábelen a netet és ott szórja a wifit. Na most a médiabox az alsó szinten lévő routerhrhez csatlakozik wifin keresztül. Tehát valószínű hogy mindegyiknek más az ip címe. Na majd még próbálkozom hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nikon DSLR topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Rose RS201E médialejátszó és erősítő
- Siltech Royal Signature series Duchess Crown ezüst fejhallgató kábel, 2 m hossz
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet az a baj hogy a pc az emeleten van egy upc routerbe dugva az alsó szinten pedig egy másik router fogadja az upc-s routerről kábelen a netet és ott szórja a wifit. Na most a médiabox az alsó szinten lévő routerhrhez csatlakozik wifin keresztül. Tehát valószínű hogy mindegyiknek más az ip címe. Na majd még próbálkozom hátha...