Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Nektek is így működik, mert szerintem ez így nem a legjobb:

    A sorozatokat -általában- csak részenként szoktam letölteni. Mappastruktúra:

    Sorozat 2017
    Sorozat S01-> Ebben pedig az epizódok, de mindig csak 1 vagy 2 egyszerre. A megnézettet a következő megnézése előtt törlöm. De ilyenkor eltűnik (illetve már nem jeleníti meg) a Fanart-ot.
    Ha újra Scrap-eltetem a főmappát, akkor a Sorozat S01-be és az adott videóra rálépve megint van Fanart, de csak addig, amíg le nem törlöm megint az aktuális részt. Utána megint újra kell Scrap-elni.

    Mappánként kellene beállítható legyen, hogy mindig Scrap-elje újra, vagy sem a KODI indításakor. Mert a globál Scan for New Content nem játszik, mert évekig is eltart. De szerintem ez sem a legjobb megoldás, lásd lejjebb:

    A másik, hogy a Fanart-ot még így is csak a konkrét (már bescrap-elt) videó-ra lépve jeleníti meg, csak úgy az főmappában , vagy almappában nem. Ez sem a legjobb így. Rögtön akkor kellene már, amikor rááll az ember a főmappára és fixen ott kellene maradnia, amíg "benne" lépkedek.

    Meg nálam nem tudom miért, de az biztos valami hiba (és másoknál nem így van), hogy -de csak a sorozatoknál- Bescrap-elés után sem rakja ki egyből a borítót és a Fanart-ot, csak ha belépek a "Scan to Library"-ba és manuálisan választok neki egy másik borítót és Fanart-ot. De a sorozatoknál így is csak a Borítót rakja ki a főmappához (Sorozat 2017), a Fanart-ot még ezután sem, csak a fentébb leírt esetben a konkrét videókra állva. Azért is fura, mert mikor belépek a "Scan to Library-ba", ott már -elvileg- helyesen látszik, hogy a Borító és Fanart is be van azonosítva, mégse rakja ki magától.

Új hozzászólás Aktív témák