- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Szert tettem egy MECOOL KI Pro (2 GB Ram, 7.1 Droid - DVB-T/C)dobozkára, minden remekül megy, viszont - számomra érthetetlen módon - NAS-ról történő filmnézéskor borzasztóan pixelesedik (hálózat ok., a doboz routeren keresztül éri el a NAS-t, és az internetet is, mindkettő 100-as tempó felett megy, a tévé nem pixeles - tehát szerintem nem hálózati lassúság a gond, bár WiFi-n (5GHz) kapcsolódik.) Speedtest 200Mbps feletti eredményt mutat)
Kipróbáltam a gyárilag a boxon lévő - ugyan nem Kodi néven futó , de egyébként egy kicsit korábbi Kodival is, és a legfrissebb Play áruházas Kodival is, mindkettő ugyan azt csinálja.
Lehet ezen valahogy segíteni? (kodek telepítés, Plug-in, beállítás, mittudomén...:-))
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- (Árengedmény!) Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280x800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- Eladó: Monitor Audio MASS 5.1 gen 1
- Cambridge Audio CXC Series 2 Lunar Grey
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest