- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
válasz
junkpod #2596 üzenetére
Hello,
Ezen 7-es droid van, csak annyit találtam, hogy SPDIF-raw, vagy HDMI-raw legyen. Passthrough beállítást nem találtam. (valamilyen almenüben lehet? A droid hang menüjében nincs)
Természetesen a Kodiban beállítottam a hang átadást.. (ahol olvastam, a 2.0-ás beállítás mindenhol SPDIF esetén mondogatják, Te is itt említed, de én nekem HDMI kell, nem optika, SPDIF) HDMI-nél is kell?
Köszi:
Kovacsit -
kovacsit
tag
válasz
DoItYourself #2591 üzenetére
Szia,
Persze profi módban van. Ez egy Onkyo NagyVas Atmos-t is tud, de ez itt nem elvárás.... Elég lenne a 5.1.
Köszi! -
kovacsit
tag
válasz
DoItYourself #2587 üzenetére
Köszi,
elolvastam a másik topic bevezetőjét- jó hosszú..:-))
Már az AC3 is elég lenne, de nekem egyelőre csak stereo jön ki belőle, már mindent végigpróbáltam az android alatt is. (PCM, HDMI RAW)A kodiban az az alapvető gondom, hogy a hang szekciónál inaktív a "hanglejátszás eszköze" menüpont, ez most fixen "android , auiotrack"-on van. Minden más állítható, ez fix.... Lehet, hogy itt kellene valami másra állítani?
Minden kodek funkciót rábíznék az Onkyora, ezért be is állítottam a hangtovábbítás engedélyezését, és azt, hogy a készülék alkalmas AC3-ra. illetve kikapcoltam a a hang DSP feldolgozásának engedélyezését. (gondolom ez a lokális, boxban történő kódolás lenne)A csatornák száma is állítható, most 5.1-en van, de csak 2.0 jön .
Tudnál segítei abban, hogy - ami a másik topic 30-33-as pontja körül van leírva - mi lenne a jó beállítás ahhoz, hogy -ha döcögősen is - de menjen a hang 5.1-ben?
Köszi:
Kovacsit
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
A Jézuska meglepett egy Mecool K1 Pro dobozkával, de nem sikerül HDMI-n keresztül 2.0-nál nagyobb "felbontást" kiszednem belőle (gondolok itt a 5.1, és társaira )Közvetlenül csatlakozik egy Onkyo házimozira, ami csak 2.0-át érzékel a doboztól (beállítottam az androidon, hogy HDMI RAW módba küldje a jeleket, és a Kodiban a hang áteresztés is aktív. A film 5.1-es, ezt a Kodi infójában is látom, de nem jön ki a dobozból, csak 2.0. (az Onkyo ezt mondja.) Optikai nem jöhet szóba, mert már nincs szabad inputom az Onkyon, és a képet is az Onkyon kersztül kell kapnom, mert ez küldi tovább a projektor/tv felé. (ezért kell a HDMI)
Más eszközök (DVD, STB) adják az 5.1-et, HDMI-n tehát az Onkyo jó.
Köszi az ötleteket előre is.
Másik dolog: KODIban hogyan lehet TV vételt beállítani? Lehet e a dobozka távirányítóján átvariálni azt, hogy a DTV gombot megnyomva ne a beépített TV szoftver, hanem a kodi már működő TV programrésze induljon el?
Leginkább a hang probléma a fontos... THX.
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Szert tettem egy MECOOL KI Pro (2 GB Ram, 7.1 Droid - DVB-T/C)dobozkára, minden remekül megy, viszont - számomra érthetetlen módon - NAS-ról történő filmnézéskor borzasztóan pixelesedik (hálózat ok., a doboz routeren keresztül éri el a NAS-t, és az internetet is, mindkettő 100-as tempó felett megy, a tévé nem pixeles - tehát szerintem nem hálózati lassúság a gond, bár WiFi-n (5GHz) kapcsolódik.) Speedtest 200Mbps feletti eredményt mutat)
Kipróbáltam a gyárilag a boxon lévő - ugyan nem Kodi néven futó , de egyébként egy kicsit korábbi Kodival is, és a legfrissebb Play áruházas Kodival is, mindkettő ugyan azt csinálja.
Lehet ezen valahogy segíteni? (kodek telepítés, Plug-in, beállítás, mittudomén...:-))
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest