Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #2157 üzenetére
Komolyan kérdezem, melyik része nem világos? Úgy írd ahogy leírtam, eredeti nyelven legyenek a fájlnevek, nem értem minek szenvedsz magyar címekkel, nem fogja megtalálni, 100% pontosságot csak eredeti címekkel illetve angol címekkel érsz el. A Magyar címek azért vannak fent, mert lelkes felhasználok megadják (ahogy én is
) de ettől még az angol címek alapján fog keresni. Magyarul és használhatod, de akkor ne várd el, hogy minden anyag esetében legyen találatod arról nem beszélve, hogy sok olyan sorozat van aminek nincs is magyar címe, tehát akkor meg sem fogja találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Nincs megállás akkuméretben
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háború Izraelben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest