Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz Doom #7410 üzenetére

Keress Heroicot és egyéb feladatokat is, lila Questeket stb...Olvass vissza, jó sokat irtunk erről.
    Mission Log és Activities ablak.

A társat állitsd be, jobb klikk a képre és ott a szerepe...Nálam Healer, de valamelyik nap, tank és damage volt, mert kellett a heti vagy szezon küldetés miatt.

Szintlépéskor erősödsz. Character Sheet ott a detail asszem, a statokkal ! A SKILLEKET ami ACTIVE, rakd be magadnak alulra, ahol a helye van. Passive az mindig megy.
    Ott az Abilit fül, hogy mid van.

Skilleket úgy osztottam be, hogy felső soron a közelharc. Alsó sorban a mentális képességek, erőhasználat. Társ védése képességek és elatadással kapcsolatos.

Érdemes Fleet vagy Coruscant Galactic Trade Center ben venni ruhákat. Mindig felcuccolok, KÉK dolgokból, mert F2P vagyok, és ez a legjobb.
    GTC ben, Coruscant bolygó...ez egy terminál, egy konzol ! Itt a többi játékos cuccait veszem meg...itt be lehet a listát állitani, és szűrni a találatokat ! Ez a klassz bolt.

SWTORISTA az jó hely, olvass vissza, mutattam is linkeket.

Ami a lényeg. Sztorit nem kell mindig tolni...Flashpoint és Heroic is klassz, meg űrharcra is ad sok XP-t. Hajódon a Space akármi, a galaxis mellett.
    HA sok a holmid, és meg akarod tartanni...tedd be LEGACY CARGO HOLD. Strongholdodban van. Olvass utána.
    A Társ adja el a szar holmikat. Jobb egér a képére, és elküldöd eladásra. végez gyorsan kb.
    SKILLEKET szépen rakd be a tálcára. ABILITIES fülből ki lehet húzni az Aktiv képességeket az alsó tálcára, a kockák helyére amik üresek. Ott van lakat jelzés, azzal nyitod vagy zárod le.

Én a monitor ikonokat, betűket is nagyobbra raktam. Olvashatóbb. Settings fül.

Jobb oldalra, függőleges sáv....Látod ha vissza olvasol kicsit.
    Oda raktam életadókat, utazásos dolgokat és Stimeket. Ezt a képesség tálcát, sztm Bővitsd ! Kreditért lehet a Legacy Cargo Holdot is bőviteni és ezt a tálcát is.
    Használd a játműveket, és az utazást a FLEET-re. Ezeket is képességnek rakom be a tálcára.
    A TÉRKÉP alján, az utazási skilleket/cuccokat is lehet fejleszteni, nem kell hozzá CartelCoin, darabig.

LEGACY fület keresd meg, és ott is lehet skilleket venni, amik hasznosak....

• Plata

félisten

válasz Doom #7186 üzenetére

Revan kapott saját kieget a játékban,aminek a végén egy nagyon durva harc vár rád.
    De hamarabb is összefuthatsz vele,de nem akarom elspoilerezni.
    Az első bolygó amivel találkozol a kotor-ban itt is megvan,megtalálhatod a lezuhant hajótokat,ha megcsinálod a sok mellék küldit akkor kapsz választ pár dologra hogy mi történt miután elhagytad a bolygót.
    De még eredeti szereplők közül is találkozhatsz valakivel,vagy a leszármazottjával. ;)

• Plata

félisten

válasz Doom #7181 üzenetére

Jut eszembe, ha játszottál a két KOTOR játékkal akkor érdemes azokon a bolgyőgok szét nézni ahol a Kotor-ban jártál. Mellék küldetések kapcsolódnak hozzá. Újra járhatsz a lezuhant hajótokon, stb.
    Sok dolgot megtudhatsz hogy mi történt azóta. Sőt szereplőkkel is összefuthatsz.

• Plata

félisten

válasz Doom #7181 üzenetére

Szerintem az egyik legjobb poén sith kari sztorit jó karival végig vinni.
    Végig full jó vagy és te leszel a sith nagy tanács egyik tagja. :DDD
    Ha végigviszed az alap sztorit egy karakterrel akkor a Legacy-d kap egy buffot és egy új képességet.
    Ez a képesség elég erős.
    Ha mind a nyolc karival végig viszed nyolc különleges képességet kapsz.Fejből nem tudom pontosan,de ha elnyomod a megfelelő képességet akkor talán 1,5-2 percre megkapod a nyolc képességet egy külön skilbaron,lehet neki talán 3-4 perc cd-je.
    Ezek veszett erős képességek,és bizony KotEt KotFe kiegben egyes bossoknál nagyon jól jönnek.
    Ha mind a nyolc karakter osztállyal végigjátszottad az alap játékot megkapod a legendary státuszt is.

UI:Azért van majdnem két egyforma nevü karakterem mert külön szerveren voltak,csak jött szerver összevonás és a gép adott nekik új nevet. Mert a nevük foglalt volt ezen a szerveren.

• montana92

csendes tag

válasz Doom #7178 üzenetére

Az alapjátékban a 8 karakterosztály saját kaszt sztorival rendelkezik (azaz ezzel a bolygók sztori tartalma pl nem változik), így lényegében 8 'alaptörténet' van.
    Később a kiegek (KotET, KotFE) már egységesek kaszttól függetlenül, max. a birodalom és a köztársasági oldal között van némi különbség.
    És jól írtad, az időfaktor tényleg benne van, mert az alapjátékkal is nagyon sokáig el lehet lenni.
    Próbáld ki, ha maga a gameplay tetszik, szerintem is érdemes 1 hónapra befizetni és megkapsz minden tartalmat (ha jól emlékszem, ezek meg is maradnak akkor is ha lejár az előfizetői státuszod).

• Plata

félisten

válasz Doom #7178 üzenetére

Az Sw ToR-ban minden befolyásolja a sztorit. :D
    Alapból ahány kaszt annyi külön sztori.
    De valójában gonosz és jó karival is más,de ha sith sorci vagy sith harcos vagy még a fajod is számíthat,mert ha olyan fajból származol akkor rabszolgaként bánnak veled.Sőt nő és pasi karival is más lehet a szöveg.

• Plata

félisten

válasz Doom #7176 üzenetére

Szia.
    Az előfizetés nagyon is megéri,elég ha csak egy hónapra fizetsz elő,azzal utána is prefereddé válsz.
    Előfizetéssel megkapod az összes kieget a játékhoz,anélkül csak az alap játék sztoriját tolhatod végig,ami persze nem rossz,mert szerintem eszetlenül jó az alap sztori.
    De a későbi kiegek is jók és ha KOTOR élményre vágysz azt még inkább megadja a KotEt és a KotFe kieg.
    Ezek a kiegek teljesen sztoriközpontúak és full singleplayer.
    Bár egyik másik küldetésközben találkozhatsz más játékossal,mert olyan zónába visz ami közös,de a sztoridat nem befolyásolják.
    Plusz előfizetéssel a karaktered egyszerre két féle combat style-hoz is,amit bármikor válthatsz.
    Így ha jedi knight karit választasz sztorinak,nem kell jedi knight stílust választanod,tolhatod sith stílusban is.
    A sztorit végig tolhatod anélkül hogy báérmiféle raidelésre járni,az Sw ToR-ban akár random flashpointtal is kigrindelheted a legjobb geart is,nem is kell hozzá sokat csinálni.
    De a sztorizás közben és amíg nem éred el a maximális szintet nem nagyon kell ezzel foglalkoznod.
    Az én kedvenc jedi knight karim.
    Sith pureblood faj,sith sorceres combat stílus,de végtelenül jó karakter.
    Amíg van előfizetésed addig két combat stílusod lehet,de ha le jár akkor csak egy.
    Fejvadászomnál jobban látszik.
    De nekem a kis jedi lovag sith a kedvencem.

Egyébként a játékban a karaktereid egymás családtagjai lehetnek,van egy családfa amin elhelyezheted őket.A játékban Legacy-nak nevezik,szinteket is léphetsz vele,az enyém már sok éve maximális szintű és nem tudom megmutatni mert olyan nagy hogy az nem férne el a képernyőn. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés