- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Már új van.
Mindig kedden van csere,körülbelül 12-13 órakor.
Sajnos az igazán jó cuccok előfizetősként vannak.
Az ultimate dobozok állati jók.
Ha mázlid van töbszáz milliós vagy akár miliárdos item is eshet.
Már ha el tudod adni,mert megtetszik.
Alapból nem lehet eladni,de két nap után ha elraktad a bankba már igen. -
Plata
félisten
Nos a régebbi seasonok kicsit jobak voltak,mindig járt egy fura társ hozzájuk,azokkal kellett csinálni a seasont és közben a társunk szintje nőtt.
CC társ olyan társ amit cartel coinért vehetsz.
Treek nekem nagyon sok éve megvan,szeretem,egy aranyos kis Ewok.
No persze kökemény fejvadász,de kb akkora mint egy macska,de micsoda szövege van.
A season társ bekerül a collection részbe ahonnan másik karakterrel kiveheted,de egyes szintű lesz.
A season vendor a flottán van a supplies részen azt hiszem,season tokenért lehet tuti cuccokat vásárolni.
Meg kreditért is cuccokat.
Nekem ma is jött CC,de a seasonért is sokat kaptam.
Minden havi előfizu után jár 500+ cc,attól függ mennyi ideje vagy előfizető,ha tovább vagy többet kapsz.
Promós társakat előfizetésért kaptam,amikor be jött egy új játék kieg és előfizető voltál kaptál egy speckó társat.
időnként van kantina tour vagy mi a túró,olyankor osztogatnak kódot,azt hiszem az is ad társat talán.
De eventen is szerezhetsz társat.
Mindjárt itt a karácsony event,nem rég volt a kaja event,nyáron volt a szerencsejáték event,azon is lehetett speckó társat szerezni. -
Plata
félisten
Nem.
Csak a fizetős társak közösek.
Vagy a season társak.
Azok ingyen közösek.
A CC-s társakat unlockolni kell 1 millió creditért legacyra.
Ha egy season társat maxolsz és eléri az 50-es szintet,a többi karaktereddel season vendornál pénzért maxolhatod 50-es szintre.
A promós társak is közösek.
Előfizetésért is jártak speciális társak,akikkel a sztoriban találkoztunk.
Olyan is van pár,de fejből nem tudom mennyi.
Shae Vizsla,Paxton valami,meg egy sith,egy jedi,meg a fene tudja mi.
Ha felmentem a játékba majd megnézem. -
Plata
félisten
Tegnap voltam hoth bolygón,hű de frászt kapok tőle.
Figyelj,a sztori rész az eternal empire meg fallen empire részben hatványozottan igaz.
Durván olyan mint egy single player.
Ha már kis kék muksó.
A fejvadászoknak van egy vicces társuk egy Jawa a sztoriban,hát az a kis fickó is akkora egy fazon. -
Plata
félisten
Igen.
A legendary bolthoz kell egy küldetés.
Először odamész egy pasihoz a supplies részen a flottán,ad egy küldit aminek azt hiszem az a neve adj egy percet.
Gondolkodik egy percig,utána kész a küldi,majd ad egy újat hogy szerezz 100 pontot küldetésekkel és flashpointokkal vagy operationsal,ha megvan elérhetővé válik a legendary bolt,ami egy kis robot,megjelenik és árul neked csúcs cuccokat.
-
-
Plata
félisten
Chapter 3 az még az alap sztori,chapter 4 az már hutt kieg.
Úgy rémlik hogy a jedi lovag sztoriban néha a konzolról kell folytatni a küldetéseket.
Arra figyelj hogy chapter 3 után ha vége a főszálnak jön valami epilógus,az eléggé szár.
Nem kötelező letolni.
Személy szerint utálom az összes 3-4-5 chapter epilógus-t ,a sztorihoz ad infót,de egyébként csesszék meg. -
myckey
veterán
Most lesem, a hajómon megjelent egy konzol...LILA kiemelt küldivel.
Hát a H.Cartel meg valami Ilummal kapcsolatos.Egyik Chapter 3. másik a 4.
Meg kidobta a Cargot is, persze nem tudom használi f2p.Akkor ezeket a küldiket hagyom ,mer ha most lvl 51 be elkezdem őket, akkor zabar lesz az erőben, igaz ?
-
Plata
félisten
Az a baj a starfighter is megvan kötve,hetente csak párat mehetsz,utána nem kapsz jutalmat.
A guild conquest meg magától megy,de jó dolog.
Minden héten kedd kb déltől indul az új invázió.Akkor jön az új season hét is.
A guild kitúz egy célt hogy mit akar meghódítani,kis bolygót vagy közepest esetleg nagyot.
Kisbolygó meghódítása 500k conquest pont.
Nagy talán 2 millió.
De ekkor nem az övé lesz,csak meg kaphatják a tagok a heti jutalmat,az a tag aki a héten elérte a 100 ezer conquest pontot.
Maga a bolgyó azé lesz aki a legtöbb conquest pontot összeszedi.
Na mármost az olyan klánban amiben te is vagy,a klánon belül is van verseny.A héten az első legtöbb conquest pontot szerző tag kap külön jutalmat,pénzt tárgyat,tudja a bánat mit.
Guuildenként változó.
Nézd a karakter húzás is könynebb és élvezetesebb lenne ha lenne előfizetésed.
Először is megkapnád a sztori küldikben a sub jutamat is.
Több xp-t kapnál,több pénzt,1-es szinttől tudsz futni vagy robogni mocival. -
Plata
félisten
Neem,de hogy pvp,magasról teszek a pvp-re.
Egy flashpointnak több szintje van,szolo vagyis sztori,veteran itt nem egyedül mész hanem három másik random játékossal,master ahol a játékosok random lesznek,de már 1 tank 1 healer 2 dps felállásban.
Sztori FP könnyű,veteran,na az sem egy nagy nehézség,10-20 perc max,a master fokozat már nem olan egyszerű.
Minél nehezebbre mész annál jobb a jutalom.
Na és ott vannak az operations-ok,az már neccesebb.
Viszont némelyik veszett jó.Ott már a veteran fokozaton úgy megcsapnak hogy padlót fogsz.
Flashpointok nem tartanak soká.
Bár ha régen játszottál volna kuat drive yard flashpointokal azok hosszúk voltak,vagy ott van még a rakghoul fertőzéses Fp,aminek a neve eszembe nem jut,pedig baromi sokszor toltam,na az is hosszú,vagy félóra. -
Plata
félisten
Nézd,ha csak egy crew skilled lehet az nehéz lesz,de igen megoldható úgy hogy két karakterrel szedsz alapanyagot és eggyel meg gyártod,hasonlót csinálok én is,csak nálam egyszerre nyolc társ dolgozik és három skillel.
De hidd el,az összes gyártó crew skill jó.
Trooper karimak van armstech.
Fejvadásznak armormech.
A piacon meg ennyibe kerül egy sárga augment.
Ami meg lepett hogy az augment kit ára lement nagyon,270 ezer darabja. -
Plata
félisten
Nézd lesz idő amikor az fog hiányozni hogy az ellenség nem támad meg, tetves runhnukon száz rohadt métert nem lehet megtenni békésen.
Azt kívánod bár csak tudna láthatatlan lenni a karaktered és ne kellene 10 méterenként legyakni 10-20 hülyét,amikor a küldetés miatt még vagy öt kilómétert kell rohangálni.
Főleg ha a küldetés szivat és végigharcolsz egy kicseszett nagy labirintust majd elvégzed a feladatokat és a küldi közli hogy ja csak akkor leszek kész ha le is adsz,mehetsz végi újra az egész kicseszett kazamatán hogy meg keress valami tetves konzolt vagy erkélyt. Közben legyakhatsz még ezer balféket. -
Plata
félisten
Hogy ne érne,minden craft skill magas szinten nagyon jó,főleg ha fejleszted a megtanult tárgyakat.
Ha van kedved és időd akkor 80-as szintű legendary szarságokat is gyárthatsz,amiért annyi pénzt is kérhetsz amennyit el sem hinnél.
Mondtam már hogy a 80-as gear augment meg egyéb vacak cseszett drága,saját részre küldetéshez és flashpointra járásra én megelégszem a rare augmenttel,de olyan aki komolyan tolja az nem fog ezzel megelégedni,kell neki a jobb.
De én lusta vagyok ahhoz,megvenni drága,mert mindig elköltöm a pénzt ruhákra.
Plusz sok kell,legalább 12-13 augment kell,fejből nem tudom.
Az meg aztán nagyon sok milliárd credit.
Van olyan karakterem akinek három gyüjtő skillje van és 50-es szintű társai vannak,50-es társ gyorsabban dolgozik sokkal és jobban dolgozik.
Egyszerre nyolc társat tudok elküldeni. Mivel magas szintűek jobb minöségű és nagyobb mennyiségű cuccot hoznak.
Ha van hozzá kedvem akkor egyszerr 14 karival is gyűjtöm a cuccot. -
myckey
veterán
Ezzel a Legacy ablakkal eddig alig foglalkoztam, közben látom, hogy még én is tudopk kicsi creditért venni használható képességeket meg ezt azt aktiválhatok...
*Láűtom itt is akad Global perk és karakter perk is...
Találtam hasznos dolgokat, de sz szép, hogy 2 000 000 a rocket bakancs perk, első fokozata is. Ezt akkor soha nem veszem meg, bár asszem a creditet is el lehet raktározni ? -
Plata
félisten
Igen ez a gond hogy f2p iszonyat megvan szorítva.
Sok pénzt keresni sem tud, azt hiszem nem is kereskedhet.
Bizony amikor eléred 75-ös szintet a karaktered vehet magának tactical-t.
Ami minden osztálynak van külön külön sok féle, a képességeidet erősíti.
De 1 millió credit a vendornál.
Ha eléred a 80-at a legendary itemek is drágák.
Subnak nem gond, hozzá jut mindenhez és kereshet piacon sok pénzt.
Volt olyan hogy season kezdetén mikor craft season küldi volt olcsó szarokat százszoros áron adtam el, mert a dilisek még eszik úgyis.
Egy két milliós cuccot 100+ misiért eladni jó.
Akkor vettem két milliárdos rucit sorcimnak. -
Plata
félisten
Nem tudom hogy F2P-nek mennyi karaktere lehet,nekem 40 jelenleg,de max 100-ig tudom bővíteni,már ha akarnám.
Nézd F2P-ként nehéz lesz sok minden,mert gyakorlatilag legtöbb jó dolgot nem tudod,unlockolni,nem lesz rá pénzed.
Legacy fülön eszetlen jó unlockok vannak amik sokat dobnak a játékon,a rakéta cipő szerintem például iszonyat jó.
Pontos nevét persze nem tudom,majd este megnézem.
De némelyik unlock például drága.
1-2 millió creditbe fáj,F2P nem tudja megvenni mert fogalmam sincs mennyi lehet a max pénze,de preferedként az 1 milliós határ is szopás néha.
Nézd ajánlok neked valamit.
Néha lehet kapni 1 hét elöfizetés kódot.
Azt osztogatni szokták a neten,régen mikor pref voltam párat beváltottam. -
Plata
félisten
A hajóra lehet pénzért vettem,de nem cc,hanem a fene sem tudja mi az Sw Tor-ban a pénz neve.
A legacy részben van a közös unlockban.
Még van kb 10 klingon karakterem és végzek az admiraltyval,az kb 20 perc csetelés nélkül,cseteléssel egy két nap.
Utána megyek fel Sw ToR-ba,csak az első mindig este a STO,le tolom kb 30 karakterrel admiraltyt,ami karakterenként 2 perc kb,pofázás nélkül persze.
De az admiraltyból lesz dilithiumom,amit eladok pénzes játékosoknak zenért,ami olyan mint a CC,így ingyenes accountal tudok elite szinten játszani,mert kifarmolok annyi pénzt amivel bármit megvehetek. -
Plata
félisten
Nem kell cc-ért bővíteni,sima creditért lehet.
Csak nem emlékszem mennyi,az első bővítés szerintem nem drága.
Pestises eventen mindig akad olyan idióta aki szándékosan megfertőzi magát hogy a flottán szivassa a népet.
Várj,a modifikáció mehet ruhába,csak augmentet hagyd még.
Modifikáció amit én is küldtem az ok,az augment az ráér. -
Plata
félisten
Figyelj, a strongholdjaidban lerakott bank ugyanaz,ha az egyik strongholdban tele rakod a másikban is tele lesz.
De lehet bővíteni,csak nem emlékszem mennyi pénzért.
A crew skill trainert keresd,a flottán mindet megtalálod.
A cartel bazarban eventeken szerzett token kell,minden héten fut valami hülye event.
Azokon lehet szerezni tokeneket abból vásárolni tuti cuccokat.
A bounty broker tokeneket úgy szerzel hogy levadászol embereket fejvadász küldetésben,van napi könnyebb fejvadász küldi és van heti nehéz boss.
Bár 340-es gearrel a nehéz bosst úgy pofán vágom hogy nyekkenni sincs ideje.
Figyelj,az augmentet felejtsd el kis szinten,megmondom miért,az augment darabja sokszáz milió pénzbe kerül.
Egy nyolcvanas karakter gearjébe Mk11 augment olyan kicseszett drága hogy a husvéti nyuszi is beszarna tőle.
Ki farmolni meg nem kis meló,legalább hat karival szedtem össze hozzá a cuccokat.
Bár lehet kis szinten olcsóbb,csak ott nincs értelme mert kb 7-8 szintenként cserélni kellene.
Olyankor meg új augment kit és augment kell.
Kristályt kardba tudok én is csinálni.
Egy jó tanács,ha rakghoul event van,ne menj a flottára,se más játékosok közé,mert ha megfertőz valaki akkor rácsesztél és meghalsz.
Kivéve ha veszel rakghoul vakcinát valamelyik orvos droidtól,az meg véd pár órára,egyébként brutális csúnya halálod lesz. -
Plata
félisten
Igazából F2p.ként nem nagyon tudsz gyűjtögetni,mert nincs bankod ahol esetleg tárolnád.
Bár ha veszel fel gyüjtögető craft skillt azzal a cuccokat felszedheted küldetés közben.
Talán a craft inventory neked is végtelen.
Vagy legalább is én még sosem raktam tele,pedig kismillió cucc van benne.
Hutt és a raven is egész jó,bár azt tudnod kell ravenben sok flashpointot le kell egyedül tolnod,ami elsőre lehet nem tűnik bulisnak,mert nem tudod mit kell benne csinálni,én például tudom hol lehet kicsit csalni és el lazázni a fp-ket. Ha lehet persze. Nem mindben lehet.
De az nagyon ügyes ötlet hogy minden kasztot felhúzol az alap sztorival,mert kapsz érte jutalmat,minden kaszt után kapsz egy legacy képességet,ami nem csak menő de erős is.
Ha minden kaszt sztoriját végig viszed meg kapod a nyolc egyedi képességet és a Legendary Player title-t,plusz legendary player flair-t. A karakterválasztón is látszani fog. -
Plata
félisten
Viszont F2P-ként szerintem így az alap sztori után nagyon szívás lesz.
Raven kiegnél már nem árt ha van rajtad jobb gear,de szerintem a huttnál sem hátrány,mivel F2P vagy a többi kieghez nem is férsz hozzá ami a legjobb része a játéknak.De ott már tényleg keményebb harcok jönnek,az eternal sztorikban . -
Plata
félisten
Az a baj hogy mivel F2P vagy te szinte semmit nem kapsz a cuccokért,de drágábban veheted.
Deconstructiont nem sűrűn használom,de az item szétszedést igen.
Bár lehet az az item destruction,csak fejből nem ugrik be.
Flashpoint vagy operationsban esett cuccot ha nem kell szét szedem alapanyagért,mert mk11 materialt ad,meg fizetőeszközt ami endgame gearhez kell. -
Plata
félisten
Előfizetésért kapsz 500 CC-t,mondjuk nem tudom az authorization mennyibe kerül,de CC-ből tudod unlockolni preferednek is.
CC-t kapsz akkor si ha használsz authentikatort,havi 100 CC-t kapsz.
Kapsz CC-t akkor is ha előfizető vagy és csinálod a seasont.
De ritka achievmentekért is kapsz.
Mobilos authenticator után akkor is kapsz CC-t ha nem játszol a játékkal.
Egyszer volt egy hosszabb kihagyásom és akkor is gyűlt a CC-m.
Viszont sok évvel ezelőtt a játék nem fogadta el egy ideig a bánkártyámat,hoyg miért nem passz,de akkor felhúztam magam és nem volt előfizetésem évekig,de Cartel coin-t tudtam venni.
Ami lol,mert ugyanaz a kártya volt.
Vettem egy rakás CC-t és mindent unlockoltam a prefered accomra,fajokat,táskát,meg minden bizbazt amit csak lehet.
Jó ideig úgy toltam.
Miután steames lett a játék,a steam elfogadta a kártyám így újra tudok játszani,a játék honlapján még mindig nem jó neki.
De egy ideig preferedként toltam,sokkal vacakabbb. -
Plata
félisten
Az adapted armor addig nem erős amíg nem rakod bele a modokat,bár lehet hogy az armor kevesebb.
Sajnos elelejtettem az equipment authorization-t.
Mivel nem volt még előfizetésed így nem viselhetsz kéknél jobb minőségű cuccot,lila és a többi erősebb kizárva.
Még a küldetésekből sem kapod meg a jobb cuccokat. -
Plata
félisten
Hát ha csinálod a season pass-t abból is kaphatsz egy szettet,előfizetőként kettőt.
De majd megnézem honnan lehet szerezni,már nem emlékszem rá.
Jut eszembe,ha nem számít hogy nem túl divatos küldhetek neked,van pár régi szettem dobozban,csak olyan randák voltak hogy nem használtam fel magamnak.
Mivel előfizető vagyok így season passből jut nekem pár lootbox is,abból estek szettek,a szépeket elhasználtam magamnak,ami meg nem tetszett azt elraktam dobozostól,elméletileg átadható.
Majd ha felmegyek megnézem.
Ha van adaptive armorod,akkor a flottán a supplies részben tudsz venni bele modot.
Olcsó.Mert ződ.
De fejlődésre jó. Régen kéket árult a piszok,de pár kieggel ezelőtt ződre váltott.
Viszont lehet én is tudok gyártani,nem sokára végzek a klingon karaktereimmel és megyek Sw Tor-ozni,csak ki kell valahogy cibálnom a klingon karimat a nudibárból. -
Plata
félisten
Hááát igen az úgy nehéz,a kraftolást elfelejtheted.
A ktraftoláshoz kell 1 kraft skill 1 gyüjtögetős skill meg 1 küldis skill.
F2P talán 1 skillel rendelkezik,prefered talán 2.
Ha pénzt akarsz szerezni vele akkor slicinget érdemes felvenni,azzal széfeket és egyéb szarokat nyithatsz ki.
Előfizetőnek 3 skillje lehet és egyszerre akár 8x5 vagyis 40 craft küldetése is futhat,preferedként 3x1.
F2P nem tudom.
Hogy mennyi társat tudsz munkára fogni a szintedtől is függ.Ha előfizető lennél 43-as szinten 4 tárast tudsz dolgoztatni,de 65-től már maximális nyolcat.
De gear-t azt úgy lenne érdemes hogy adaptív szettet szerzel és abba raksz modokat,adaptív szett nem szint függő.Például kapsz a season pass-ból is. -
Plata
félisten
FP az Flashpoint,mondanám hogy az i betúvel nyílik meg,de szerintem keverem a WoW-al.
GTN az a piactér,ott adhattsz el cuccokat vagy vehetsz.
Érdemes csinálni a karaktereddel a craftolást is,mert sok lusta majom van aki inkább megvesz mindent a GTN-en minhogy maga elkészítse,na nem mintha baj lenne.
Random Flash point-ról jó ha tudod hogy oda kell egy kis türelem,néha akkora brutál nagy seggarcokkal találkozhatsz,nem árt hozzájuk türelem.
Szerintem én valami spéci ember fajta lehetek,minden játékban szeretem a randomot.
Más agybajt kap a sok sügértől,de én nem.
Én valamiért élvezem.
Még azt is birom ha bénáznak,más lehet elkezd ugatni érte,nekem meg tetszik hogy nehezebb. -
Plata
félisten
Majd később látsz még klassz bolygókat,nem az alap sztoriban,sajna fejből eszembe nem jut mi a nevük,de majd ha felmentem ránézek térképre,egyenlőre egy másik galaxisban csinálom a napi admiraltyt.
Plusz próbálom a macskámat nevelni,mert neveletlen.
[kép]
De ha végzek megyek tolni Sw ToR-t.
Feltéve hogy nem állok le csetelni pár órát.
Mert akkor képes vagyok órákig el dumálni. -
Plata
félisten
Én random FP-n szoktam szinteződni,ad geart is meg sok xp-t.
Bár tudni kell hogy random FP-n néha idegbajosok vannak.
De jó szórakozás akkor is.
Mellesleg random FP-n ami esik loot,azt el is adhatod GTN-en.
70-75 szint között ha esik sárga item azt mocskosul drágán el lehet adni.
Ha van olyan hülye aki megveszi.
Simán kifoghatsz 200 milliós cuccot.
Sajnos 75-ös szintől nem eladható lesz.
Néha esik oylan ami nem eladható más szinten is,de kis szinten általában minden elpasszolható.
Hogy a túróba van neked egy skillbarod?
Nekem még a négy is kevés néha. -
Plata
félisten
Mindenkit leszintez.
A társadat úgy tudod szintezni hogy adsz neki ajándékokat, plusz ha sztori társ akkor beszélgetéssel is.
Arra vigyázz ha vége alapsztorinak a hutt és revan kieg én nehezebb lesz, kell gear.
De majd este írok ha gépközelben leszek.
Fejből nem jut eszembe semmi. -
Plata
félisten
A társak szintje még mindig fontos,alap sztoriban még nem lesz nehéz harc,ha csak nem a sztori vége,de a későbbi kiegekben már kell erősebb társ.
Eternal sztoriban pedig lesz olyan harc amikor az ellenség eltesz téged befőttnek ha a társad kis szintű,persze ott fix társ lesz veled,de bizony nagyon nem árt a harc előtt feltápolni.eternal sztorik után még jobban kell majd erős társ.
Tegnap Revan sztorit csináltam csempésszel.
Jó volt hogy 50-es társ volt velem.
-
Plata
félisten
Pvp engem abszolút nem érdekel.
World of warcraftban szoktam pvp-zni,de azért meg anyázni szoktak,ugyanis abból áll a pvp nekem hogy láthatatlanul alszok egy fán,amíg a töbiek ölik egymást.
Küldetés úgy is kész lesz.
Tython-on szét tudsz nézni,a játék téged is leszintez. -
Plata
félisten
Figyelj, ha előfizetsz olyan fájból is választhat karit ami preferednek nem elérhető.
Teszem azt sith, ha előfizetőként csinálsz egy sith fajba tartozó karit és felhúzod 5-es szintre akkor a fajt unlockolod örökre.
Utána már ha nem vagy előfizető akkor is meglesz.
Sőt ha unlockolod bármilyen karaktert csinálhatsz belőle, nem lesz megkötés.
Ez minden fajta vonatkozik.
Ha előfizetőként kreálsz minden csak előfizetőnek elérhető fajt, akkor az nem veszik el akkor sem ha le jár az előfizetésed. -
Plata
félisten
Pontosan nem tudom mire gondolsz a 7212-nél,de a 7214-nél azért írtam a sorci karimat,mert csakis vele csinálom a legacy of sith sztorit,többivel kihagytam.
Így vele tudok utazni mindnehova,a többivel nem is próbáltam,így nem si tudom hogy lehet-e vagy sem.
Bár gondoltam rá hogy valami lopakdós karival is csinálom,mert a ruhnuki pet társ építős sztori nagyon kemény,ha valami erősebb álcázós karival tolnám sok harcot megspórolhatnék. Mert ruhnukon mindenhol nyüzsögnek a mandalórik és állati unalmas úgy megtenni párszáz métert hogy 10 méterenként vár egy erős csapat.
Sorci karim az akinek megvan minden sztori,a többiekkel csak játszom és conquestet meg season passt csinálom,meg achikra vadászom. -
Plata
félisten
Jah akkor félre írtam.
Sajnos ha a KotFe vagy KotEt sztoriba belekezdesz akkro vége az alapjátéknak és az előző kiegeknek.
Hogy melyik van előbb nem tudom,mindig össze keverem.
De úgyis cska azzal kezdheted amelyik előbb van.
Na most utánanéztem wikin mert mindig elfelejtem,a Fallen Empire van először.
[link]
Hutt-Revan-KotFe-KotEt-Fractured Alliance-Jedi under siege-Onslaught-Legacy of the Sith.
Elmondanám hogy miért nem lehet Fallen Empire elindítása után vissza menni,de az durva spoiler lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest