- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
Sajnos nem találok,probáltam vásárolni az oldalon,de nem sikerült ,paypalon meg nincs annyi..
a miértre a külföldi bankszámlám agyon védett csomagja amivel nem lehet online vásárolni...és emiatt a paypalom sem tudom feltölteni,utalni meg nem lehetszóval maradok free vagy veszek 60 napot..amit nem akarok
-
x_o_n
veterán
sajnos nem tudok ott vásárolni,paypalomon most nincs annyi ,kénytelen vagyok boltban nézni,de 60 napost nem akartam volna venni
azt jó lenne tudni hogy ha egy dobozost veszek ami 30 napos kóddal van?azt rá lehet mondjuk egy free2playre rakni?vagy uj reg kell?a preferredre nem megy az oké,csak azt láttam 4-5 eu
-
x_o_n
veterán
ha jól értem aki most kezdte uj játékosként az lvl 60-ig mehet?aki preffered az meg csak ha vesz havi bérletet ?mellesleg hozzá teszem sokkal könnyebb lett a játék..szerintem,pikk pakk felugrottam lvl 20 ra,mig mikor elöször kezdtem,de alaposabban játszottam,jó ha lvl 12-14 voltam,mellesleg jók az újitások
-
Telda
addikt
Tegnap megírtam nekik, hogy nem tudok telefonon beszélni, mert a leveleket is a google fordító segítségével írtam.
Nem-e lenne valami más megoldás.
Erre ma megint megkaptam ugyan azt a forma levelet mint tegnap, hogy hívjam fel...
Sajnos senkit nem ismerek, aki fel tudná hívni. Nem igazán értem mi az, amit emailben ne lehetne megírni.
Annak meg mi értelme, hogy felhívom és gügyögünk egymásnak. Rendesen felcseszte az agyam így reggel.
Így akkor bukta az account, nem is érdekel. El is ment a kedvem a játéktól...
Köszi mindenkinek aki próbált segíteni! -
Telda
addikt
A biztonsági kérdések és válaszok megvannak lementve, de a név az nincs rajta.
Sajnos nem lehet aktiválni, mert fizetős tárhelyhez járt és már 2 éve megszüntettem.
Ezt a display name-et is regisztráláskor kellett megadni? Mert nekem úgy rémlik anno email címmel kellett belépni. -
x_o_n
veterán
Én most raktam fel ujra a Tor-t preferred ,max lvl 50...
mi a helyzet ha csinálok egy uj regisztrációt egy ilyen olcsobb starter-el?elvileg az már adja a hutt-ot lvl 50-ig?
vagy mi a legkedvezöbb modja ennek?nem tudom bejönne e ujra a játék,addig nem merem megvenni a 20usd uj kiegészitőt,se 60 napos kártya.. -
plus44
veterán
Én jelen esetben azt nem értem, hogy az előfizetői státusz és a DLC megvétele kvázi egy és ugyanaz?Tehát ha előfizető vagyok (az is jó, ha most, vagy okt. 27-től kell annak lennem?) akkor ingyen megkapom az új kiegészítőt, ha pedig nem vagyok előfizető, akkor meg meg kell vennem? Csak azért, mert egy hónap előfizu 4000, a DDLC meg mondjuk az előzőből kiindulva 5000. Nem egy nagy különbség, de akkor is megvan, szóval most nem értem, akik eddig nem fizettek egy centet sem a játékért, azok egy hónap előfizuért megkapnak kvázi mindent, ami eddig kijött ingyen.
-
Phobion
őstag
-
vegitossj7
addikt
-
thomboy
tag
Szerintem jelenleg az összes healer class szuperül használható, mindnek van valami gyengéje, erőssége, igaz én operationökön nem healelek túl gyakran, csak eventeken.
Viszont ugye hamarosan jön egy patch ami a teljes healer role-t érinti mindhárom AC-t beleértve, szóval kíváncsian várom hogyan oszlanak majd meg az erőviszonyok.
Mellesleg a commando mint healer igen jó, ajánlom, talán a legerősebb mivel nem papírból van.
-
Az alkata miatt lett.
Illetve bennem van kb ~15 évnyi online healelés különböző játékokban. Elsőre Jedi healert csináltam, de az nem jött be, a commando viszont ezzel az alkattal nagyon baráti volt és a skilljei sem rosszak
Bár egy dual wield-es meleet még tuti ki fogok próbálni.
-
jNk
senior tag
Feltaláltam azért magam, volt hogy 60as szintű Commando segített kívüről amikor egyedül voltam, vagy egy Sorcererrel csapatban plusz Quinn és Treek támogatással is megoldottuk a Heroicot.
Köszönöm a pvp infókat, neked is geresics, ezek alapján meg fogom nézni 60 előtt mindenképp.
-
jNk
senior tag
Egész jó volt elsőre a Rakghoul Event, egyedül az 55. szint alatti Heroic csapatgyűjtés alakult többször is nehézkesen. Amíg a 60 és közeliek simán végignyomták, majd mentek a lurkerre vagy az Eyelessre addíg én volt hogy fél órákat is vártam hogy legyen még 3 a szintemben közeli ember.
Dazsar
PVP tapasztalat még nincsen, egyelőre a PVE is elég nekem. Egyébként oda lvl60 alatt nem is érdemes menni ? -
Egy lvl 15-ös karakterem van, újrkezdtem a The Red Eclipse-en. Csak a 2 pilóta ruha kollekciót kaptam eddig, de azt már az eleje óta kapom, mióta megvettem azt az akciós kezdőcsomagot.
Honlapon mygames:
My Games
Star Wars™: The Old Republic™ Rise of the Hutt Cartel
Subscriber
You registered this game on: 03.15.2015
Star Wars™: The Old Republic™ Standard Edition.
Subscriber
You registered this game on: 03.15.2015De ez még az első vásárlás, nem a tegnapi.
Ami még jó kiinduló pont lehet az a store:
"Now Live: Shadow of Revan Digital Expansion
..
FIND OUT MORE
HUF 4,990.00 Purchased"Nem engedi megvenni, így akkor gondolom megvan.
Support egyébként nem igazán segített, ez kb egy automata üzenet:
"Greetings,
Thank you for contacting us regarding your Star Wars: The Old Republic Account.
In order to better protect your account, all Billing, Subscription and Account Security issues are dealt with via our Customer Service telephone support.
You can contact our Customer Service team over the phone for the price of a local call by calling the numbers listed below:
USA: (855) 345-2186
UK: (020) 3014 1826
Germany: (0221) 82829212 (Phone support available from 09:00 CET - 21.00 CET)
France: 04 81 68 10 51 (Phone support available from 09:00 CET - 21.00 CET)Please note: Calls made from landlines are local-rate, while those made from mobile devices may be subject to additional charges from your provider.
If you’re calling from a country that is not listed above or if you would like to learn more about VoIP services such as Skype, Viber, Google Voice etc, please see this FAQ: www.swtor.com/support/helpcenter/5200. International calls made using VoIP are generally substantially less expensive than calls made from a mobile phone or landline.
Customer support will be provided in English, French, and German only.
You can also avail of our self-help section on the website which contains many articles which can provide you with further information on our most frequently asked questions. For Account and Billing enquiries, you can visit our Help Center here:
http://www.swtor.com/support/helpcenter/1863.
If you have any questions relating to our Free To Play option, you can view them in our Help Center here:
http://www.swtor.com/support/helpcenter/6449.
Thank you for your patience and understanding, and we apologize for any inconvenience this issue has caused. Should you require further assistance with any other issues, please do not hesitate to contact us again.
Regards,
Protocol Droid M0-T0,
Star Wars ™: The Old Republic™ Customer Service"Edit: most néztem ingame: jött egy SWTOR: Welcome to Shadow of revan és kaptam egy Rishii idolt vagy mit. Ez az a levél?
-
Strauss
senior tag
Előfizu nincs már - de volt - 2 gépen próbáltam, de mindjárt a 3.- on is megpróbálom- emiles és kulcsos verzióval is megvolt - az eredmény ua.-
Ha nem lépek be akkor ott van az activate now - ha rakattintok es belepek akkor eltűnik. Vmi miatt nem veszi figyelembe , h voltam előfizető. -
-
Geresics
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy ez az Outfit designer vajon ad-e lehetőséget végre a PvE és PvP ruhák közti gyors váltásra?
Sajnos a képek alapján nincs lehetőség a füles, az implant, vagy a relic gyors váltására, ezért tartok tőle, hogy ismét csak egy parasztvakítást kapunk... -
Strauss
senior tag
Ok, thx, viszont még egy kérdés..
hozzájutottam egy 7 napos előfizetéshez , mit érdemes ez idő alatt unlockolni , ill csinálni , hogy a későbbiekben könnyebb legyen ? ( invertory plussz stb . ilyenekre gondoltam
Ill. egy másik kérdés a mobilos security key app pontosan , h működik? -
Sanceee FC
csendes tag
Köszi a gyors reagálást és a tanácsokat!
Akkor megpróbálok társakat találni... Lehet valamelyik magyar közösségben kellene kutatni inkább. A neten mindenki küldözgeti állandóan a group invite-ot, de csak addig akarnak velem tartani, amíg ugyanarra van dolgunk, majd szépen kilépnek a csoportból...
Ja, tagja lettem egy guildnek is, de semmi hasznom belőle. Tele van hasonló szintű felhasználókkal az azonos bolygón, de hiába írok nekik bármit angolul nem reagálnak. Még akkor sem ha face-to-face állunk egymás előtt. Így segítséget tőlük sem kapok (Csak egy hangzatos nevet a karakter neve alá
). Kerestem már, de a guild-ből nem tudom, hogy hogyan kell kilépni, ha nem szeretnék tag lenni...
A kereskedést majd kipróbálom az említett helyeken. Eddig is gyűjtöttem már egy pár basic commendationot, majd beváltom őket
.
Köszi a segítséget még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Energiaital topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest