- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
Strauss #4289 üzenetére
Ha aug 10-tól okt 20-ig előfizető voltál végig, akkor elvileg az vagy.
Elvileg ingame mailt is küldeniük kell, ill ha eddig nem volt, már járnia kell a Shadow of Revan-nak is
Ha jól tudom, hajó quest terminálján megjelenik a KotFE is, feltéve ha végeztél Ziost-tal (bár ebben nem vagyok biztos) -
br.rak
őstag
válasz
Strauss #4071 üzenetére
pedig elvileg azzal is mennie kellene
Must have previously signed up for a Star Wars™: The Old Republic™ recurring subscription using a valid payment method, redeemed a Star Wars: The Old Republic game time code or redeemed a Star Wars: The Old Republic game product Registration code a 30napos startet kit a félkövér rész.Esetleg próbálj meg írni a support@swtor.com email címre, jobb tippem jelenleg nincs.
-
br.rak
őstag
válasz
Strauss #4066 üzenetére
Adblock (vagy egyéb blokkolót) használsz?
Engedélyezve van, hogy az swtor küldjön emailt neked?
Van most aktívb előfizetésed? csak lejárt suboknak van ez az ajánlat, akik korábban előfizetők voltak ( de ha jól rémlik azokra is vonatkozik aki csak a 30njapos kezdőcsomagot vették meg)Ezeket találtam itt (link)
-
br.rak
őstag
válasz
Strauss #4064 üzenetére
állítsd át a felbontás 1024/768-ra, jobb ötletem nincs.
de az ok talán megvan:
valamiért az új előfizetődnek szánt oldalra (/upgrade) jön be és nem a /rejoin, de hogy miért azt nem tudom.más:
Az outfit designer hamarosan bármely armorral használható lesz ( vagyis pl consular/inkvizitor is használhat heavy armort az outfit designerben) -
jNk
senior tag
válasz
Strauss #4057 üzenetére
A Choose Your Path oldalon bejelentkezve a Story Pack csomag felett kell lennie egy 2-3 soros infónak erről a 7 napos lehetőségről a jobb oldalon egy Activate Now gombbal.
-
br.rak
őstag
válasz
Strauss #3992 üzenetére
Gondolom a referal linkes plusz-ról van szó.
Igen, ami segít, inventory+ crew skill, esetleg GTN slot, Section X (é s acount wide-os, hogy a későbbi karaktereknek is meglegyen)Az egy számgenerátor, nem kell hozzá net, csak előtte az accounthoz kell rendelni és havi 100CC ad pluszban, akkor is mikor már nem vagy előfizető, de csak elő előfizetés alatt lehet feltenni, utána viszont működik preferedként is.
-
br.rak
őstag
válasz
Strauss #3978 üzenetére
Legacy-n keresztül tudod áradni kis karakternek, kb 14-es szintű main hand-be való lila fegyvert tudsz veel kivenni a megadott vendornál.
(#3979) Drenadar:
nem tudom nálad mit jelent a "régen" de kezdéshez képest elég sok új tartalom került bele.
Section-X/ HK-51 , Rise of the Hutt cartel: Makeb és szint emelés 55-re, Dread Wars: Oricon, Macrobinucular és seeker droid mission ( Shroud és dread seed küldetésláncok) Forged Alliances , Shadow of Revan (60-as szint), Galactic Starfighter, Galactic Stronghold, Galactic Conquest, CZ-198, nagyon nagyon címszavakban a lényeg kiemelve (folyamatosan kerülnek be ops és FP-k is illetve azok HM/NiM verziói)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest