- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Reklámrontás (amennyiben van ilyen szó) következik:
Azt mondod, hogy nincsenek előre meghatározott szigorú időpontok, amikor is mennének a dolgok plusz kell heti 3-4 online nap. Ez az egész bukó ott, hogy nem tudjátok ellenőrizni x tagszámnál, hogy ki mikor van online (sokan pl napközben játszanak inkább, este nem), így nem lehet állandóként számítani senkire, max pár emberre. Azon kívül pedig egy gf-re értem én, hogy van így ember meg sorba állni pvpre tsezés közben, de azt ne mondd nekem, hogy jaj majd online leszek talán holnap alapon összejönnek emberek egy 8 ne adj Isten 16 emberes opsra úgy, hogy azok között legyen 2 heal 2 tank 4dps, ha most csak a 4 emberest nézzük.
Vagy nagyon kevesen vagytok, haldoklik a guild és így akarjátok feléleszteni ami nem rossz ötlet, csak sajna halott ebben a formában, vagy a meghívósdi hú szigorú mutatkozz be rendszer csak egy álca, és annyian vagytok mint a guildben mint a szemét, aztán abból könnyű összekukázni 8 embert néha.
Azon kívül nem írtad, hogy milyen opsokat csináltok. Mert ha sm-eket, akkor nem szóltam, vedd úgy, hogy ez a hsz semmis
Ja és legvégül nem írtál arról sem, hogy lvling része van-e a guildnek (nem lepődök meg ha van). -
spanyoll
addikt
Kár, hogy nem birodalmi. Mondjuk amúgy is van már guildem, csak hátha jobbat tudnátok mondani.
Puszta kíváncsiságból, mit kraftoltok az érkezőknek?ennyire nincs ember?
Ja és van pvp szekciótok? Mert idővel (pár hét, max 1-2 hónap) lesz nekünk is pvp csapatunk, aztán akkor rankedre jó lenne állandó ellen csapat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- BestBuy topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest