Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz mindfreak #2642 üzenetére

    @(#2640) lordjancso: Remélem soha :D Tele lesz a játék (főleg a pvp meg a fp-k) idiótákkal, esélytelen lesz bármikor bármire rendes csapatot találni. Amúgy október vége az utolsó infom, lehet, hogy lesz belőle november eleje is (vagy elhúzzák karácsonyra, bár az nagy szemétség lenne és meg sem tehetik szerintem...ergo okt vége :) )

    @(#2641) Drenadar: Azt, hogy többen vannak vagy sem azt nem tudom megmondani, biztos van róla valami statisztika a hivatalos oldalon vagy valahol. Az európai szerveren (mert hogy most már egész európának egy szerveren kell lennie...) mindenesetre pvpben gyakran jobbak a köztársaságiak mint a birodalmiak. Lehet, hogy simán több a premade wz, lehet, hogy tényleg jobbak, nem lehet tudni.
    De a játék persze bugzik tovább. Nemrég csak birodalom vs birodalom pvp volt, aztán a minap aki beállt a sorba wz-re, azt kidobta a char képernyőre :D
    Vannak itt érdekességek kérem.

    @(#2642) mindfreak: Nekem is szaggat gyakran, de nem vészes. A nagyobb bolygók (hoth,belsavis,etc) fognak is néha szaggatni, ez nem csoda. Alderaan ... talán még az is belefér ebbe a kategóriába. Én pvp alatt szoktam érzékelni néha, de ez nem feltétlenül a géped hibája. Úgyhogy a ticketedre értelmes választ ne várj :) Megírják majd, hogy a játék teljesítménye folyamatosan javul, ezért felelősséget nem vállalnak (ez a sys req-ben benn is van asszem, legalábbis anno olvastam), és lehet, hogy ennek tudható be, de minden esetre elnézést blablabla.

    Lényeg: ne foglalkozz vele, a nagyobb bolygók szeretnek szaggatni (a száz éves töltőképernyőről ne is beszéljünk), a szaggatás meg néha pár nagyobb lagspike mellékterméke, amik tegnap is zavarták a nyugalmat..

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák