- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
MorphBCS
tag
Dominó85-nek kérnék nagy pirosat, postaköltségért vitt egy bajos winyót tőlem!
Köszönöm a vásárlást! Utalt! Csakajánlani tudom ! -
MorphBCS
tag
Pöttöt érdemel macko20 ! Alaplapi távtartó csavarokat vásároltam tőle, postázta, még mielőtt odaért volna a lóvé!!
Csak ajánlani tudom, és ez úton is köszönöm! -
MorphBCS
tag
Hali, kérnék egy nagy Pirosat IWZ fórumtársnak, aki megvett egy csokiért tőlem egy oldschool videokarit, és újra hadrendbe állítja! Remélem jó szolgálatot tesz neki!
Ezúton is köszönöm az üzletet! -
MorphBCS
tag
Hello!
taky1984 fórumtárs érdemel óriási pirosat, a Skullcandy fejhallgatóért, jó áron jó terméket kaptam, személyes átvétellel!Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezúton is köszönöm!
-
MorphBCS
tag
Hali!
Pirospötty jár netseft-nek, bogarásztam 14 fülesszivacsot a bazárjából!
Ez úton is Köszönöm! -
MorphBCS
tag
Hello, Atomixx-nak kérnék egy pirosat, hogy elvitte innen a ramokat!
Pikk-pakk lebeszéltük, utalt azonnal, én meg postáztam azonnal!
Ajánlani tudom!
-
MorphBCS
tag
Halihó!!!
Bali8612-nek szeretnék egy nagy pirosat kérni ezért a fullos winchesterért ! ! !
Csak ajánlani tudom, maga ajánlotta fel a postai utánvétet,és egy kicsit engedett az árból is! -
MorphBCS
tag
-
MorphBCS
tag
csubakka üzletpartneremnek kérnék egy pirosat, gyors és korrekt volt, nameg príma jó árut küldött jó pénzért!!!
-
MorphBCS
tag
Victoryus-nak pirosat légyszi, amint tudta felette velem a kapcsolatot, másnap találkoztunk, és tényleg szép, minden alkatrésszel meglévő jó kis házikót hozott nekem!
-
MorphBCS
tag
ko-ko82-nek egy nagy pirospontot légyszi a 2X2 GB OCZ Reaper mamóriákért, korrekt eladó, biztosította a csomagot, fényképet is küldött a csomag feladásáról készült domumentumról, és végig tartotta a kapcsolatot!
-
MorphBCS
tag
zoleek - nak iszonyat UP! és PIRPSPONT a ventikért amiket küldött!!!
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest