Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Thunderzolee #24206 üzenetére

10/tízen pár fok jó lehet? Pincébe van, ott van a "kazán" is. A másik kérdés, ugyan feltöltöttem 60%ra a rollert, de fokozatosan merült, akkor is, ha nem volt használva, az idő előre haladtával. 30% alatt viszont automatikusan hibernálja magát vagy 7 nap nem használattól. Bár előbbi gyanúsabb. Ez így jó, vagy mindenképp töltsem fel? F2 plusz

F2 plussz esetén komoly visszatöltéssel, egészen biztosan többet töltött vissza, mint a megtett út, km-ben számolva. A célállomáson többet mutatott, mint amennyit mentem vele. Ha kivontam a időközben megtett utat, pedig fullon volt a gáz. többnyire sík területen. kilométeres mérték biztos volt. De fékezésből ez nem jött volna össze. Ha átállítottam a szintet, a legalacsonyabbra érezhetően szabadabban gurult. magasabb szinten, meg kb meg is állt, ha nincs gáz.

"ha meg ennek elkerülésére alacsonyra állítod a max erejét, nem fog akkor sem, amikor nagyon kéne. Szóval olyan ez, mint minden más: csak ésszel használandó!"
    Akkor a médium a legjobb megoldás?
    Nekem az azonnali megállás tetszett, mert úgy fékezni sem kellett, értelmetlen votl a kérdés... Alacsonynál már előfordulhat ilyen helyzet, mert gurul tovább médiumnál meg kb közepes lehet.fék is van, de még gurul valamennyit.

Én mostanában nem használtam a rollert, de kisebb távon lehetne, kb ugyan az, mintha bringával menne az ember nem? Azt nem tudom mennyire tenne jót neki 10 fok alatt vagy mínusz hőmérséklet menni valahová... Ha még kint is maradna még inkább... ha más nem leszívná az aksit, idővel.

#24301)

Én mindig lezárom. De elvileg ha párosítva van (beüzemelve már) , nem lehet bekapcsolni a rollert anélkül, hogy vki aktiválná nem?

Én amikor otthon próbáltam, sebességtől is függőt. Ha nagyon lassan túltam nem kapcsolt be, de ha normál sebesség vagy kicsit gyorsabban akkor azonnal. Persze a fék pár másodpercig tart aztán kienged majd újra be. meg villog jelez... ilyen offline állapotban még nem próbáltam, viszont így nem kapcsol be. ha eltolni lehet is, de használni nem.

• Aaron14

őstag

válasz Thunderzolee #24206 üzenetére

Én nem merem behozni a házba, mert ekkora akkumulátor elég tűzveszélyes. Ráadásul pont függöny mellett tudnám csak tárolni. :( Legrosszabb scenario.

Új hozzászólás Aktív témák