Új hozzászólás Aktív témák

• mrrr74

aktív tag

válasz BerserkGuts #6524 üzenetére

Nekem még az első szériából van, nem tudom érdemben változtattak-e rajta valamit később, de eddig az akku is bírja és nem vettem észre rajta gyengülést. Ha nem járok vele előreláthatóan 2-3 hétig, akkor 50-60%-ra töltöm, plusz néha feltöltöm teljesen és csak megyek vele, 50%-ig és leteszem. És sokszor van úgy 10 km után, hogy nem merült félig (3-as fokozat, full gáz ahol lehet és a fele emelkedő). Télen hasonlóan raktam el pihenni.

Most egy Niubility N1 van nálam, új márka, nem nagyon ismert még, egészen pofás darab. Nagyon el voltam keseredve, hogy hasonló körülmények között a felét se tudja, mint a Pro. De ebben csak egy 250 W-os motor van és mostanra kiderült, hogy csak az emelkedők tesznek be neki, sík úton elmegy akár 24-25 km-t is 15 km/h-ra limitálva, 21-23 km/h-ig húzatva a 20 km is kihozható.

Ebből kiindulva a Pro valószínű elmenne 30+ -t is sík terepen, 2-es fokozatban, de így külön nem próbáltam, de majd ha lesz időm lemérem, mert nem gondoltam volna, hogy ez ennyire kirívó eset. És közben nézem, hogy nálam a Pro többet megy el, mint a sima ment.

Új hozzászólás Aktív témák