- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Azért azt tudni kell, hogy a motorok névleges teljesítménye részben parasztvakítás.

Az a Xiaomi Pro2 is inkább 900W körül tudott gyárilag, de írta hogy húzott: az 1000W+
Nekem a vacak "350W-os" Kugoo S1-em tudott 1500W-ot. Igaz, néha leégett, de addig!Azt, hogy neked 800W-ot írtak a motorra, az (elméletileg) csak annyit tesz, hogy annyit tartósan is el tud viselni. Aztán néha kiderül, hogy a matrica optimista, és annyit se.
Ilyenkor leginkább a vezérlő áramkorlátja a döntő: ha van fázisáram korlát is, az pláne. (Utóbbi esetben lehet a 4000W-os roller is lomha az elején, később jön meg a kraft.
)Ui: a G2 vezérlője ha 48V20A, nem akkora tűzijáték... 1000W alatt marad csúcsban.

Ha nem esne soha az akkufesz, akkor teljesen feltöltött akkuval menne - icipicit - fölé. (Viszont ilyen nincs, terhelésre mindig esik a fesz, merülés során meg pláne, ezért, ha névleges fesszel számolunk ilyen esetben, nem lövünk mellé... Nekem most az eladó Adventure-ben egy papíron 45A vezérlő van... Gyakorlatban inkább 37A-nél szabályoz. Tekintettel arra, hogy 36V akkuval megy, alig 1400W körül van elvileg. Ja és mérve is.)
Szerk: nem is volt teljesen feltöltve, s csak a kertben próbáltam ki, hogy legyen róla kép.
Nagyjából 2V-ot esett a feszültség, amikor nagyjából 36A-t adott le az akku. Az 55 mOhm. Ennél én Kugoo akku esetén csak sokkal rosszabb értékekkel találkoztam, pl. G-Booster...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ilyenkor leginkább a vezérlő áramkorlátja a döntő: ha van fázisáram korlát is, az pláne. (Utóbbi esetben lehet a 4000W-os roller is lomha az elején, később jön meg a kraft.
)