Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT
üzenetére
“Üdv!Sajnálattal látom az ön véleményét illetve a srácok benti hibáját melyet hétfőn ki fogok vizsgálni! Szeretnék a nevükben is elnézést kérni illetve megkérni önt hogy ezt rendezzük le más módon ha önnek megfelelő a Google értékelés eltávolításával. Akár nyitott vagyok a javítási összeg vissza küldésére is. Várom válaszát. “
Ezt írta emailba, másnap ma is azt mondta, hogy szeretnének javítani a munkafolyamaton, mert nem szeretik a rossz értékeléseket.
Gondolta én is a szokásos magyar vagyok 15k-ért leszedem. Mondjuk ha 500k mondott volna, akkor leszedtem volna. Van az a pénz amiért már én is elkurvulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Disney+
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest