Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz #07746304 #3477 üzenetére

Esőbe nem használnám semmiképp, de persze az benne van a pakliba hogy elkap az eső hiszen futó zápor vagy zivatar az bármikor lehet nyáron. Lehet kapni hozzá első sárvédőt is, de azért ez a rész bennem is kérdőjeleket szül, hogy most akkor ennyire gagyi anyagból lenne? Azért egy szigetelést a váltóhoz tehettek volna, most nem azért de a kerékpáromnál sem rozsdásodik a váltónál pedig esőbe is használom, ezért is érdekes ez a dolog. Holnap viszont személyesen felhívom a gyártót és erre is rákérdezek. A jogosítvánnyal kapcsolatban amit írtál az helytálló, bár ennyire részletesen nem ismertem ezt a törvényt. Kérdésem csak az ezek után hogy ezt mennyire nézi egy rendőr? Mert itt mifelénk heti 1-2 benzines rolleres emberkét látok rohangászni a Budapesti utakon. Minden esetre holnap okosabb leszek mert felhívom a gyártót, úgy tisztább szerintem a tényállást megértenem. Jogosítványt robogóra meg azért nem akarok letenni mert majd tervezek egy B kategóriás jogsit megszerezni, csak autóm nincs és lehet utána sem lesz még egy jó darabig. Így előbb célszerű lenne egy autót beszerezni, de az meg drága mulatság és nincs rá pénzem. Addig is gondoltam jó lenne egy kicsit nyomni neki az úton így tízen pár év kerékpározás után, egy kis újdonság. :) Amúgy simán vennék elektromosat ha menne legalább 35-el és a hatótávja legalább 50 km lenne. De ha létezne is ilyen elektromos roller, az ára már egy használt autóéval vetekedne.

Új hozzászólás Aktív témák