Hirdetés
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de nem voltam gép előtt!
Mint általában, minden felelős szűlőnek, első a gyermekeim biztonsága, nem felelőtlenül akarok rollert vásárolni. Lányomnak van egy 16 éves bátyja. Ő két évig használt rollert, majd megunta. A lányom is szokott rajta menni, ezért van már tapasztalata. Mivel otthonról kell majd a suliba menni, ami kb 6-7 km, ezért egy oda-vissza utat bírjon ki gond nélkül. Emelkedő nincs, csak egy minimális, jelentősége nincs. Végig kerékpárút van. 2-3 osztálytársával menne rendszeresen. Az iskola támogatja a rollerezést megfelelő védőfelszereléssel. Pár alkalmonmmal elkisérném, majd ha látom, hogy felelősen használja, akkor elengedem az osztálytársaival is!
Majd a nyári szünetbe használná a lakóparkban, ahol tudnak együtt bandázni!
Mindenképpen újat vennék, garanciálisat. Tudja a 25km/h-t és a 20km hatótávot.
A Navee-ról mi a válemény. Ha jól sejtem akkor Xiaomi-hoz tartozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest