Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
Én néztem be, igazad van, különféle roller tipusokban nagy lexikális tudással rendelkezik, ez tény.
Visszatérve a bukókra...
Az utóbbi 20 évben én csak 3 bukót használtam egy németet (Lazer), egy olaszt (Dainese) és most egy csehet (Cassida), ezért nem gondolom magamról, hogy elég nagy alapom lenne ajánlani, de azt gondolom, hogy érdemes egy közeli motoros boltban felpróbálni néhányat, mert tapasztalatom szerint elég felkészültek tudnak lenni a tulajok ebben a témában.
Motoros rendőrök is, meg a motormonstrumokkal járók is rendszeresen állvédős, méregdrága bukókban csapatják, felcsapott állvédőben. Csak szólok...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) kofferben
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest