- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Google Pixel topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rohir
tag
Üdv!
Ezekről a szőrnyetegekről valakinek van valami tapasztalata/véleménye? (vagy inkább bicajos topikba tartozik?)
AirwheelElsősorban azért figyeltem fel rá mert Volánbusz-ra egyszerűbb feltenni mint mondjuk rollert. Kick Roller tapasztalatom a téren az ezen a buszvonalon, hogy keresztbe fektetve borul/eltöri a bokám (hosszában meg egy üléssel előrébb lóg), állítva meg előttem levő ülés koptatja a fémet és a festést/hátsó kerék a belembe áll, első keréken gurul össze-vissza. Egyedül hátsó ajtónál van úgy hely, hogy le tudjam tenni anélkül, hogy bárkit is zavarna csak ott meg általában meg a szemetes van.
+ Tömör gumik szétráztak legtöbb helyen.Kugoo S1 Pro-t nézegettem, de azokkal ugyan ez a probléma lenne úgy 100k-t meg nem költenék rollerra, hogy csak a helyi kisvárosban használgassam.
Ezt látom olyannak, hogy helyközi buszokra egyszerűbb felvinni, letenni közvetlen magamhoz. Egyedüli problámám vele, hogy a kurvás X lábaim miatt nem nagyon fogok tudni manőverezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 Lapop Ram csomagban 12db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs