Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tiger.
üzenetére
Dechatlon?
Ilyet ne vegyél, ez nagyon gyenge fényű, játék lámpa csak. :/
Eredetileg biciklikhez tervezték, de oda meg kb minek, ott lehet kézzel is jelezni.A WingLights oldalán vannak sokkal erősebb fényűek is, jóval drágábban, azokat látni már legalább valamennyire.
Kugoora nem tudom milyen adapter kell.Nekem V3-as van, ez azért fénylik rendesen, nappal is.
Amiket itt feljebb írtak, az rendben van, aláírom, h napsütésben lehet, h nem jól látszik, PociAti jól körülírta a problémát vele; de este, vagy csak úgy általában, rendes fényviszonyok között jól látható, tehát igenis van értelme. Az adapterek pedig kitolják pár centivel még oldalra, ha nem annyira testes a rolleres, hátulról is látni.
Az is tény, h hamis biztonság érzetet adhat, de én a helyén kezelem, viszont szerintem a szembe jövő autósoknak nagy segítség lehet, ha látják, h a rolleres tulajdonképpen merre is akar haladni.Viszont a működési elve nem egy jó megoldás, a baloldalit még csak-csak nyomkodja az ember, de a jobbosnál vagy a gázkart nyomod, vagy az index végén levő gombot. Kisujjal nehezen megy, egyszerűen nem tudsz erőt kifejteni vele, akkora a távolság a gázkar, meg az index végén levő kapcsoló között.
Inkább egy nyomógombos verziót vegyél, és köttesd be valamelyik roller szervizben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest