Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz pescara #24389 üzenetére

Na igen. Tegnap felhívtam az etwow szervizt, hogy tudnak-e állítani a kormányomon, mert el van egy kicsit fordulva. (Tudom, én is rájöhetnék, hogy kell állítani, de anno amikor vettem, azt mondták, hogy akár a legkisebb hülyeséggel is mehetek hozzájuk, inkább, mint hogy valamit elrontsak.)

Azt mondták, hogy persze, mehetek bármikor. Így arra gurultam, ingyen megcsinálták, közben el is magyarázták, hogy mit kell állítani, ha magam akarom csinálni legközelebb. Rákérdeztem, hogy az összekarcolt kijelzőmet is ki tudják-e cserélni. Igen, és volt ráadásul alkatrészük hozzá, így csak a kijelzőt védő lemezkét kellett kicserélni, nem az egész kijelzőt. Az két művelet megvolt néhány perc alatt. (Csak a kijelzőt védő lemezke anyagköltségét kellett fizetnem.)

Szóval nekem a hordozhatóság (kis súly) mellett a szerviz is fontos tényező volt, amikor az etwow mellett döntöttem. Úgy, hogy közben a teljesítményben sem kellett kompromisszumot kötnöm. Igen, semmi sem lehet tökéletes, az etwow az egyik legdrágább pálcika. De nekem megérte, mivel azóta napi szinten használom problémamentesen. Igazából a csípőm kopása miatt már meg sem tudnék lenni nélküle, a roller az én mankóm sajnos. (Csak limitált távolságot tudok gyalogolni, azt is csak sántítva, lassabban.)

Új hozzászólás Aktív témák