Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
atthany
üzenetére
Szeretem, a hibái ellenére. Xiaomi Pro 2-ről jöttem, ami elég nagy ugrás.
A motor nagyon csendes, szinte alig hallom, csak az első kerék suhanását. Hipp-hopp eléri a végsebességet, ami jól jön városi közlekedésben, mert így legalább nem tartom fel az autókat a kereszteződésben, mikor zöldet kapunk. A kis Xiaomi-val 50%-os töltöttség alatt már csak cammogva érte el a 25 km/-h-t, na ez teljesen megszűnt. Emelkedőn eddig nem éreztem erőlködni. Most már macskaköveken is tudok vele komfortosan közlekedni, természetesen kisebb sebességgel.
Kis dolgok, de nekem nagy +:
- a töltőcsatlakozó a kormányrúd és a trepni találkozásnál van elhelyezve felül, így sokkal könnyebb töltőre tenni
- a gumiszelep is sokkal hozzáférhetőbb, mint a Xiaomi-nál
- az applikációja nagyon egyszerűen csatlakozik a rollerhez, a xiaomi-é irdatlan fos volt
Viszont nagy mínusz, hogy ma is elszabadult a roller. Nyugati aluljáróban épphogy meg tudtam állítani. Le kellett róla ugranom, mert az erős fékezés miatt majdnem orra buktam.
Illetve az sem túl bizalomgerjesztő, mikor az első kerék egy úthiba miatt elkezd úgy rázkódni, mintha a kormánnyal jobbra, balra mozgatnám. Mondjuk ennek csak a hangja meg a tudat zavaró, menetkomfortban nem érzem a kerék ezen jellegű mozgását.
Összeségében ajánlom, megér 240 000 Ft-ot, de aki teheti, várja ki míg kijavítják a szoftveres defektjeit, mert életveszélyes is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (19 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve az sem túl bizalomgerjesztő, mikor az első kerék egy úthiba miatt elkezd úgy rázkódni, mintha a kormánnyal jobbra, balra mozgatnám. Mondjuk ennek csak a hangja meg a tudat zavaró, menetkomfortban nem érzem a kerék ezen jellegű mozgását.