Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IMIIKE1998

őstag

válasz PociAti #11161 üzenetére

A büntetéses dolgot lehet nem jól fogalmaztam, mivel nekem nincs e-rollerem, csak egy-két ismerőstől hallott esetről, illetve az újságcikkekben olvasott "balhékról" tudok, de nem akarok kockáztatni, inkább megvárom, hogy elfogadják a módosítást.

Más: Lehet rosszul jön le nekem, de egyre inkább úgy tűnik, hogy az ilyen 100-150k-s rollerek nincsenek tartósságra tervezve. Debrecenben van Joyor szerviz+bolt helyileg, de az A3 és F1 típusokhoz még az enjoyroll oldalán sem lehet találni bizonyos alkatrészeket, Aliexpressen meg 8"-es, méhsejtes gumit nem találni. Megmondom őszintén, nekem ez kicsit csalódás, mert azért elvárná az ember, hogy legalább alkatrész legyen hozzá min. 4-5 évig.
    Esetleg valakinek nincs tippje valami jó belépő rollerre, amihez van alkatrész dögivel, könnyen szervizelhető és tartós szerkezetű? Egyedül a Xiaomihoz láttam ezidáig normális alkatrészválasztékot, de ehhez is sokszor rendelni kellene bizonyos elemeket. A Kugoo jónak tűnik, de alkatrészt szintén nehéz hozzá lelni, a szervizelését meg nem biztos, hogy meg tudnám oldani.

Új hozzászólás Aktív témák