Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #24718 üzenetére
A kvarc sinobi submarinerről volt szó, ami nem csak valószínű, hanem 100%, hogy nem acél, de nem azért alakult ki rossz vélemény a
gyártórólmárkáról, mert nem acél, hanem azért, mert sok esetben hazudnak. És ezen már nem segít az sem, hogy kiadtak egy jó órát... egy fecske nem csinál nyarat.(#24719) xcvbxcvb:
Az automatának viszont már nem feltétlenül kell subnak lennie, mert ha most vett kvarc subot, miért legyen az automata is ugyanaz, szal beleférhet a Vostok is.Az a Pagani nem tudom, miért lett 43 millis, 40 helyett...
-
nebancsa
senior tag
válasz
Kornel #24582 üzenetére
Jah így van ez, én is kivárok beraktam pár órát a megfigyelőbe, az eladótól kaptam jó ajánlatot is, de nem mozdulok rá... Már azt beszélik ide nem lesz elég 2 hónap. Ezek az intézkedések csak lassítják a lefolyást, teljesen megállítani nem fogják. Az egészségügyben melózok nagy a pörgés, felkészülnek a legrosszabbra. Remélem elmarad a nagy bumm, és mielőbb véget ér ez a szükségállapot.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #24578 üzenetére
Jaj, SOSEM azért veszünk órát, mert az a legnagyobb problémánk..... én pl. irodában dolgozom, szal néha az unalom, néha a sok papírmunka készít ki, néha pedig otthon a tanulás. Olyankor ráírok az asszonyra, de ő sem tud mindig visszaírni. Mit tehetnék ekkor? Hát órázok, mert az érdekel, azt szeretem, kikapcsol, pihentet, eltereli a figyelmem a gondokról. Mellesleg kevésbé lehangoló, mint azt olvasni, hogy mennyi wc papír van még a boltban, mennyire ment fel a kézfertőtlenítő ára, és hányan betegedtek már meg.
Egy kis öröm (amilyen egy óra vásárlása, vagy amikor meghozza a futár [hogy csak az órás dolgokat említsem]) néha többet érhet, mint egy gyógyszer. -
sandró60
addikt
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Kornel #24434 üzenetére
A Parnis hivatalos oldalán 44000 Ft - de szerintem máshol olcsóbban is hozzá lehet jutni.
-
tutis
őstag
válasz
Kornel #24230 üzenetére
10-15ezer max, férfi kellene. Inkább bőrszíjas, de az nem perdöntő. Automata. A Parnis tetszik de azt ahogy latom drágább. Van pár megír óram meg naviforce, de azok inkább sportosabbak. Van pár drágább óráim is (casio) szoval ha drágát vennék akkor itthon venném, ezért is gomdoltam az alacsony árra.
-
Fall-N
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
Kornel #24189 üzenetére
Vagy a tiéd
vagy ez:
Xiaomi TwentySeventeen Mechanical Watch
bgts15 kóddal 33.000 HUF -
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #24151 üzenetére
Ezek szerint eddig csak hajtogatott szemes fémszíjjal volt dolgod.
Tessék, itt találsz egy videót, de rengeteg van youtube-on. (Ja, egyébként én is használtam már olyan rajzszöget, ami a videón van, de nem ajánlom, valami tompább jobb, mert ha túl hegyes, félrecsúszhat. Vagy a hegyét érdemes lecsiszolni kicsit.)
Na de milyennek érzed az órát? -
-
petipetya
nagyúr
válasz
Kornel #24031 üzenetére
Kettős érzésem van ezzel az órával kapcsolatosan. Egyrészt az állítólagos Miyota 8N24-et laikusként kiguglizva jónak találom egy olyan áru órában, az acéltok és szíj szintén szimpatikus. Fele ennyiért azt mondanám, hogy egy minőségellenőrzést nélkülöző óra ilyen paraméterekkel megéri.
Ám ilyen 100 USD körüli áron már egy rakás Lorus, Casio MDV106, Phoibos PX002 stb., és nem utolsósorban Seiko SUR269P1 kapható.
-
válasz
Kornel #24031 üzenetére
Nagyon szép és egyéni számlap, bár a leolvashatóság rovására megy. Jó miyota verk. User Képek alapján nem rossz bár nem az én stílusom. Ha tetszik ne tökölj rajta. De tapasztalat alapján csak akkor vedd meg ha tuti ilyet akarsz (kinézet és méret) mert eladni itthon árában nehéz lesz szerintem.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Kornel #24007 üzenetére
Ez a tok sok órában játszik, az enyém tuti acél. Nem hiszem, hogy csinálnak belőle bevonatos rezet is.
Ilyenem van. -
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #24007 üzenetére
Súly alapján biztos nem derül ki. Mivel full polír a tok, felületkezelés nem nagyon segít, én a tokfülek belső oldalát nézném meg, ott azért szoktak hibázni a bevonattal, illetve acél esetén sokszor látszik ott a vágás nyoma, amit a bevonat valamennyire elfedne. Illetve, ha már úgyis ott "jársz" a tokfüleknél, megnézheted a furatot is, amibe a stiftek kapaszkodnak. Ha nem acél, biztosan kihúznám az eladóból a vételár felét... minimum a felét...
-
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #24005 üzenetére
Miénk legyen a felelősség, ha mégis sz@r?
Hogy ajánljam egy olyan márka termékét, amiben már többször is csalódtam, és a konkrét termékkel nulla tapasztalat van? (Vagyis majdnem nulla, mert alin van pár visszajelzés.)
Amúgy jónak tűnik, és ennyiért már elvárható, hogy jó is legyen, a nyakamat mégsem merném rátenni. Az biztos, hogy nem az az olcsó, ízléstelen, szkeletált szemét, amivel tele van az ali, hanem egész ízlésesen van megcsinálva, és a szerkezet is jó, ráadásul egy Miyotát bármelyik óráshoz bevihetsz.
Te tudod, hogy neked mennyire tetszik, és hogy neked megér-e ennyi pénzt.
Ha minden igaz, amit a írnak róla, és nem Sinobi lenne rajta, akkor nekem megérne 60-70$-t. -
T0mcs
tag
válasz
Kornel #23949 üzenetére
Nekem nem tetszenek a csontváz órák így nem nyilatkozom.
A starking márkáról viszont nem tudok rosszat mondani 1db vásárlása után
Ezt bármikor bevállalnám: Starking+zafir+Miyota -
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #23884 üzenetére
"Bestdon is was founded in Switzerland at the 20th century. It is a Swiss brand. (bestdon=best+don) means the best and most attractive watch.It is more than just a watch, it is a life attitude. Entering the Chinese market in 2005, with the Swiss watch gene and China's cost advantage, bestdon will go to the world."
Besz@rás. -
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #23860 üzenetére
Valami kínai cucc, de nem seagull, szal szvsz. mindegy. Az egyik vevőé 5 percet siet (ez mondjuk könnyen orvosolható [elvileg]), a másik visszajelzés már árnyaltabb kicsit.
"it is not otomatik i mast fill im evry day if i do not do it it slow down . i do not whant this clock like i say befor it is not otomat .i want with baterry or send it backe. i am very disapointed."Itt azért van egy kis képzavar.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Kornel #23850 üzenetére
Japán, járástartalékos a Miyota 91XX sorozat. A Seiko tavalyi Cocktail Time modelljei a legolcsóbb járástartalékosak tőlük, de azt a szerkezetet egyelőre nem adják el másnak.
Microbrandek körül nézz szét, hátha csinál valaki olyat ami neked is tetszik.
Bár ott meg az olcsóság nem biztos.
Az amit te keresel, az kábé az az egy Parnis.Ja, vagy ez az Orient, csak ez meg nem az a kecses fajta. Meg egy csomó másik Orient, szintén 100e körül.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Kornel #23846 üzenetére
Az a baj, hogy szinte hihető. A billegő hídja formára stimmel. Viszont az ütésbiztosítás nem. A rotor formája, és a rögzítő csavarja szintén olyan mint egy NHXX szerkezetben. Persze ez ki van csicsázva. Valamint, olcsó Seiko werk nincs járástartalék kijelzéssel. És a drágákon sem ott van a helye, mint ezen az órán. A kis másodpercmutató pedig szintén kakukktojás.
Szóval ja, nem Seiko.
Engedd el, várjuk a következő kérdést. -
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #23813 üzenetére
Ha húzható koronáról, úgyis felesleges a járástartalék-jelző. Minden este vagy reggel tekersz rajta, és sosem áll meg. 40 órás tartalékkal, ha este leteszed, és másnap nem tekersz rajta (és nem veszed fel, mert mondjuk másik órát viselsz aznap), akkor következő reggelre úgyis lemerül, vagy már nagyon a végét járja, pontatlan lesz a járása, állíthatod be az időt, akkor meg már mindegy, ha tekersz rajta... na, ha tudom, hogy úgyis lemerül, akkor minek idegesítsen, hogy még a képembe is tolja a jelzést?
Egy 7 nap járástartalékos Panerainál már látom értelmét, azt nem kell minden nap felhúzni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Kornel #23806 üzenetére
- Vastag mint a disznó és elefánt-nagyok a lug-jai.
~ Sikerült valahogy egy szép nagy karcot ejtenem az üvegen, de nem jellemző zafír ebben az árkategóriában ezért ez nem akkora negatívum.
+ Minőségi érzésre és sok bókot is kaptam rá.Ha visszamehetnék az időben nem ezt vettem volna, de azért megérte, nem bántam meg.
Pontosságról és járástartalékról nem tudok nyilatkozni, mert annyira nem való nekem az automata óra, hogy max 1 hetet volt nálam egyhuzamban feltöltve, legtöbbet elállítódva hordtam.
-
válasz
Kornel #23806 üzenetére
Kontrákat tudok mondani csak
- Nem írja, milyen Seagull szerkezet, pedig nem mindegy
- Reklámfelületen 50m vízállóságot mond, specben már csak 3bar van. Nagyon nem mind1, mert az egyik még elmegy, a másik viszont kvázi kézmosásra alkalmas csak.
- Félek a képek alapján se a csat se a szíj nem lesz valami mesés minőség.Kis pro:
- Úgy rémlik van már pesten szaki aki vállal kínai órákat is javításra (már amit lehet) -
nebancsa
senior tag
válasz
Kornel #23542 üzenetére
Korrekt órának tűnik, aki vette az meg volt vele elégedve.
[link]Nekem ezek a stílusú órák nagyon egysíkúak 90% egyforma és a maradék 10%-al variálnak. Búvárba az orosz vonal fogott meg és újan 25e ből bőven megvan. A plexitől sokan félnek mert könnyen karcolódik, viszont a karcokat könnyen el is lehet tüntetni. [link]
-
dzsi23
addikt
válasz
Kornel #23074 üzenetére
Attól függ, mit értesz hasonló tudás alatt. Van kínai analóg óra stopperrel, dátummal, de nem szolár, hanem sima elemes. Van szolár óra stopperrel, dátummal, de nem analóg, hanem digitális vagy anadigi. Utóbbiak között ritka a 100m vízállóság és a zafír üveg is... meg az acél tok is.
Szerk.: Röviden: nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest