Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz Kornel #20927 üzenetére
Megnéztem a leírásban, mindenhol acél van, de sajnos ez sokszor nem igaz. Mivel bevonatos így képről sem lehet eldönteni. Jártam már úgy, hogy direkt megkérdeztem vásárlás előtt az eladótól hogy tényleg acél-e az óra. Válaszolt hogy igen, aztán bevonatos réz volt.
Ha tetszik vedd meg, legfeljebb kérsz vissza pár dollárt ha kiderül a turpisság. Ha tényleg acél, akkor viszont jó vásár. Arra figyelj hogy ehhez már kell csukló, nem kis darab."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Kornel #22157 üzenetére
Szia!
A Megirek jók szoktak lenni minőségileg is, bár szerintem előfordulhat ott is szórás. Nekem 3-ból 1 megirem "hibás" volt, igaz meg tudtam otthon javítani, de ki kellett nyitnom az órát (oké, mintha elemet cserélnék házilag, de akkor is).
A Csitát nem venném, Naviforce-ról nincs infóm, a képek jók róluk, de hogy ez hoz-e magával minőséget is, az passz.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Kornel #22271 üzenetére
Én szeretem látni milyen valójában is a portéka, ennél sajna nincs vásárlói kép, se nagyon infó a rendelési számokról. Részemről picit rizikós lenne, de a Benyar általánosságban elfogadható minőséget hoz.
Jobban megnézve nem sokban tér el a Benyar "topicórájától", sőt:
Ezt kvázi ajánlottnak tekintheted, nekem is van 2 db
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Kornel #22271 üzenetére
Megir, Benyar, Naviforce, Skmei, ezek általában jók szoktak lenni.
Én is kedvelem a fekete órákat.
De ha fekete tokos órát szeretnél, megkophat, ezért szoktunk ezüst színűt ajánlani. Amennyiben ez nem zavar akkor megveheted.De szerintem ha veszel egy fekete számlapos ezüst tokos órát fekete mesh szíjjal, amit külön is megvehetsz hozzá, akkor az összhatása elég jó lehet. A fekete mesh szíj is megkopik, de mivel sűrű kis szemes nem nagyon látszik rajta.
Például:ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Breki
veterán
válasz Kornel #22474 üzenetére
Szia
Magáról a márkáról van tapasztalatunk.
A mienkébe szerintem nem japán szerkezet volt itt azt írnak, alap japán szerkezet lehet ilyen hasonló beállítással.
Subdialok nélkül aminek szerintem nincs sok értelme ilyen kicsiben, szerintem jobban nézne ki. De ez ugye szubjektív.
Viszont én a kopás miatt lehet nem vennék fekete csak ezüst színűt.
Az ár szerintem nagyjából rendben van kb ennyi kb ez a Benyar is, ami külsőleg és sibdialok kidolgozottságában információátadásában talán szebb, szerkezetben meg elvileg gyengébb. (Bár csak a tpoikórát láttam belülről).
Érdemes a kérdezett óránál a megrendelői fotókat is az értékeléseknél megfnézni úgy látom volt magyar megrendelő is.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
marquuard
veterán
válasz Kornel #22612 üzenetére
Exemnek van, szerintem csúnya.
A nevét leszámítva szerintem semmi extra nincs benne (bár érdekelne, hogy mitől military), swiss-made feeling nem igazán kap el. Gonolom ezeket szerelik az ISA nevű kvarccal, én nem sok használható információt találtam róluk. Kapsz acélt zafírral, svájci logóval, felirattal. Az utóbbi 2 nem igazán szempont a topikban (hálistennek). Szerintem korrekt.
Victorinox-ot is ezzel tenném egyenlővé.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
dzsi23
addikt
válasz Kornel #22615 üzenetére
"Itthon egész olcsón megvan, 43 környéke."
"...acél tok, zafír üveg 43 körül nem jár Kínában sem nagyon."Nem stimmel a matek... tisztázni kellene, hogy 43 ezer forintról vagy 43 dollárról van szó, vagy netán ezer forintban váltod a dollárt, és akkor ugyanaz nálad a kettő. Mert ez az óra itthon kb. 43 ezer forint, Kínából meg ki lehet fogni acél tokos, zafír üveges órát 43 dollárért.
-
dzsi23
addikt
válasz Kornel #22619 üzenetére
Ami hirtelen eszembe jut, az a Cadisen, aminek több modellje is kifogható 40 és 60 dollár között. Bár ezek nem kvarc kronók, hanem modeltől függően Seiko vagy Miyota szerkezetes automaták. De biztos lehet találni kvarcot is.
Szerk.:
Ja, és hogy hol... aliexpress, ebay, gearbest...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kornel #22623 üzenetére
Az a baj a kínaiak között sok a kamuzott zafír. Sok óra azonos, csak más a logó rajta (cadisen és a guanqin is ilyen pl). A Hanowa nem rossz, ha tetszik azzal nem fogsz mellé és az tényleg az aminek le van írva.
A kínaiak közül azokat javasolnám ahonnan már sokan vettek és a legtöbb értékelés pozitív, vannak képek, stb.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
han_lev
senior tag
válasz Kornel #22628 üzenetére
A Guanqinok általában jo minőségűek. Nekem ugyan nincs, egy carnivalt akartam megvenni, de nem mertem, mert egy automata de mivel egyedi a verk nem mertem megvenni.
Pedig biztos jó minőségű, csak ninvs hozzá alkatrész, itthon biztos nem szervizelik :(
Nem seagull, es nem is az a "fröccsentett" kinai, hanem egy elég bonyolult automata.
De ez is acél, és zafír.
Azt írják, akik vettek, hogy a cadisen, a carnival, ezek általában azt adják, amit írnak, ha a kereskedő is azt adja amit hírdet.Poco F5/pro
-
dzsi23
addikt
válasz Kornel #22634 üzenetére
Az előbb még ott tartottunk, hogy a 43 ezer forintos óra szerinted egész olcsó, most meg 6 ezer forintos gagyiról van szó? Fényesen csillog az egész, szerintem csak a hátlap acél (az eladó is "alloy"-t ír), a szerkezet is valami olcsó kínai, és megkockáztatom, hogy a zafír is kamu.
-
han_lev
senior tag
-
han_lev
senior tag
válasz Kornel #22648 üzenetére
Ez egy szuper óra.
Sajnos a szerkezetet nem tudom milyen benne, de - hasonlóan a seagull kinai szerkezetekhez - ez is egy svájci szerkezet kinai változata.
Vagy megveszik, vagy lemasolják.
Előfordul hogy megveszik valamelyik svájci gyárat (vagy megvették) a 70években rengeteg ilyen volt.
És gyártják.
Breki által linkelt fórumon találtam egy ilyet
[link] Amazononon, svájci, hasonló a számlapkiosztás.
Valami ilyesmi lehet.
Szerintem minőségben simán ott van, megeri az árát.
Én mondjuk kiváncsi leszek, milyen sorsuk lesz ezeknek a seagulloknak.
Nagyon jók, svájci alapokon nyugszanak, ár/értékük nagyon jó.
De: itthon fogják őket szervizelni?
Sokszor a kinaiak is miyotát tesznek bele, mert elfogadottabb (talán jobb is) vagy seikót.
Szóval: nagyon jók, de mi lesz velük?
Mindenesetre ha megveszed, csalódni nem fogsz benne.Poco F5/pro
-
dzsi23
addikt
válasz Kornel #22869 üzenetére
Leírás szerint acél, hátlapja szerint acél, ez legtöbbször garancia arra, hogy tényleg acél tokos, de nemrég felmerült, hogy mégsem az (másik "gyártónál" is előfordult már). Az ár alapján sem mondanám acélnak, és nem szeretem, ha hazudnak a "gyártók", pedig korábban ajánlott márka volt errefelé. Van japán szerkezetes órájuk is, viszont itt nem látom kiemelve, szal valszeg kínai.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Kornel #22869 üzenetére
Szar, biztos nem acél, én megreszeltem. Kínai szerkezettel. Max 10 dodót ér.
Vegyél inkább Parnis Portuguesert.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
T0mcs
tag
válasz Kornel #22886 üzenetére
Dátum nélkülit reggel beállítani nem egy tragédia
Gondold meg szép darab!Én is inkább automatázom...
-
dzsi23
addikt
válasz Kornel #23074 üzenetére
Attól függ, mit értesz hasonló tudás alatt. Van kínai analóg óra stopperrel, dátummal, de nem szolár, hanem sima elemes. Van szolár óra stopperrel, dátummal, de nem analóg, hanem digitális vagy anadigi. Utóbbiak között ritka a 100m vízállóság és a zafír üveg is... meg az acél tok is.
Szerk.: Röviden: nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest