Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hrobi76

csendes tag

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni, hátha ezen a fórumon van ilyen órája valakinek és tud jó megoldást a problémámra. Mindenek előtt el kell hogy mondjam, most van először okos órám, úgyhogy elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
    Kaptam ajándékba egy Lemfo LEM5 Pro órát és egyszerűen nem tudom párosítani a Huawei p10 lite telefonomhoz :(
    Amit az óra ajánl app-ot (Lemfo watch), azt letöltöttem, párosítottam az eszközöket, jól is működik, de folyamatosan megszakad a kapcsolat. Ezt az üzenetet írja ki a telefon is és az óra is (kb percenként): "Link loss". Néhány jelzés után pedig teljesen megszakad a kapcsolat :(
    Az órán ilyenkor ha ki- és bekapcsolom a BT-ot, ezt írja ki: "Turn off BT when idle for using a long time" Pedig az órán is és a telefonon is ki van kapcsolva a láthatóság időkerete. Vagy ez másra utalna?
    Amit már korábban ajánlottatok BT Notification app-ot is leszedtem a telefonra, de nem igazán csinál semmit. Bt-n párosítja az órát és a telefont, de nem jelez az óra se híváskor, se sms érkezésekor, nem csinál semmit, mintha nem is kapcsolódnának. Vagy ezt az órára is telepíteni kell, nem csak a telefonra (van wifi az órán is, le tudom tölteni)? Lehet hogy én csinálok valamit rosszul, nem tudom, de nagyon szeretném ha jól működne minden.
    Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit csinálhatok rosszul? Valamit még be kellene állítani?
    Esetleg ajánlani olyan appot, ami stabilan tartja a kapcsolatot és jól is működik?
    Remélem tud valaki segíteni!
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák