- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrobi76
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hátha ezen a fórumon van ilyen órája valakinek és tud jó megoldást a problémámra. Mindenek előtt el kell hogy mondjam, most van először okos órám, úgyhogy elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
Kaptam ajándékba egy Lemfo LEM5 Pro órát és egyszerűen nem tudom párosítani a Huawei p10 lite telefonomhoz
Amit az óra ajánl app-ot (Lemfo watch), azt letöltöttem, párosítottam az eszközöket, jól is működik, de folyamatosan megszakad a kapcsolat. Ezt az üzenetet írja ki a telefon is és az óra is (kb percenként): "Link loss". Néhány jelzés után pedig teljesen megszakad a kapcsolat
Az órán ilyenkor ha ki- és bekapcsolom a BT-ot, ezt írja ki: "Turn off BT when idle for using a long time" Pedig az órán is és a telefonon is ki van kapcsolva a láthatóság időkerete. Vagy ez másra utalna?
Amit már korábban ajánlottatok BT Notification app-ot is leszedtem a telefonra, de nem igazán csinál semmit. Bt-n párosítja az órát és a telefont, de nem jelez az óra se híváskor, se sms érkezésekor, nem csinál semmit, mintha nem is kapcsolódnának. Vagy ezt az órára is telepíteni kell, nem csak a telefonra (van wifi az órán is, le tudom tölteni)? Lehet hogy én csinálok valamit rosszul, nem tudom, de nagyon szeretném ha jól működne minden.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit csinálhatok rosszul? Valamit még be kellene állítani?
Esetleg ajánlani olyan appot, ami stabilan tartja a kapcsolatot és jól is működik?
Remélem tud valaki segíteni!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest