- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtom741013
csendes újonc
válasz
alpe1503 #643 üzenetére
Röviden és tömören fogalmazva az Allcall W1 jól néz ki és jó szar
Bluetooth kapcsolat a telóval csak akkor ha épp jó kedvében van az óra (mindent engedélyeztem a Wiiwatch-ban, Watchdroid-ban stb)
Az akkumulátor üzemidő, ha nincs bekapcsolva semmi rajta (wifi, mobilnet, gps, bluetooth), akkor talán két nap, de úgy hogy rá sem nézel.
Ha használod is, pár óra és feladja az aksi.Már bánom hogy ezt rendeltem meg az Emag-on, máshol nem is lehetett kapni itthoni webáruházban, csak kínából lehet rendelni, az Emag-meg egy román cégtől, a DUAL STORE-tól szerezte be.
Most menjek Romániába reklamálni hogy egy nagy kalap...? -
XESEX82
újonc
válasz
alpe1503 #1155 üzenetére
Sziasztok!
Végül valamelyik oldalon megtaláltam a kódot (1122, hátha mást is érint) ezzel sikerült visszaállítani, de nem az igazi. Próbáltam frissíteni a rendszerét, de valamiért nem kapcsolódik megfelelően a géphez (több gépen is próbáltam) úgyhogy marad így használni már tudja.
Köszönöm a tanácsokat. -
gjoco1
addikt
válasz
alpe1503 #871 üzenetére
Helló!
Mi is köszönjük!
Csak gondoltam feldobom,mert egyszerűbb Play-ról letölteni.......
Viszont,ha már itt vagyunk,tudsz valami jó kis takarító appot az órára?Tudom a Lemfo5-6-ban van.Viszont Nekem napok kérdése és egy Diggro DI06-om lesz és nézegettem videókat sokat,de nem láttam,hogy van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest