- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
Vannak olyan koleszok, ahol az a port le van tiltva, ahol a DC, és más ilyen P2P programok kommunikálnak....
Tehát tudnak róla állami, kormányzati szinten.
Pontosan azért tiltják le az állami támogatásból fentartott kollégiumi hálót, hogy a 2Mb-es, vagy ki tudja hány-megabites vonalakat de illegális programo mgosztására, feltört DVD RIP, MPG, illegális tömörítetlen AUIDIO ,iéé MP3 zenék megosztására használják....
Tehát tudnak mindent.
Felmegy valaki a DC++-ra, némelyik user-nek 100-200 Gb ''adat'' is meg van osztva. Több millió forintnyi software .... Ott az IP. Hogy miért nem tesznek semmit (ne is tegyenek) azt itt jobban meg tudo érteni, de hogy az illegális FTP SMS WEB-es server-et miért bénáznak felszmolni (ezt se tegyék), nos, én ezt nem érthetem. Bár már jószerével a DC-t sem használom, SMS-web ről sohasem töltötem, de annak a híve vagyok, hogy jó ez így.
Kenyert, cirkuszt a népnek! -
corlagon
senior tag
Az internetes adatforgalom kb. 80%-át a p2p-ek teszik ki, a teljes forgalom 35%-a csak a BitTorrent (volt, karácsony előttig). p2p=warez jórészt, ezt mindenki tudja, a kiadók is.
Nem tesznek semmit? Dehogynem, csak fokozatosan, lásd pl. a torrentes szerverek elleni akció egy hónapja. A Kazaa miatt a MPAA simán perel már usereket, volt pár peren kívüli megállapodás is. Ha a bíróságon sikerül a p2p mint olyan ellen elérniük valamit, akkor bedurvul a dolog.
Mo azért Ká-Európa vastagon, de az idők szele majd ide is elér, ne aggódj.
A DC++ hubrestart nem tom hogy jön ide, de ugyanúgy szükséges, mint a pc-dnél a win restart néha. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest